Fluturasi de martie-aprilie 2011 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
roxy_s spune:
madutza ce frumos ningea si ce imbujorat era cristi, cred ca i-a placut tare mult joaca in zapada.
S-a intamplat minunea mult asteptata28+
viss spune:
dorinut- pusei si 2 poze cu centurica mea. sa stii ca in original nu arata asa, imi ajungea dupa buric in sus, era dubla ca lungime- dar eu mi-am bagat labele in ea, si am taiat-o. mi se parea aiurea sa-mi tina burta - materialul este elastic dar destul de tare, si nu vroiam sa-mi sufoce bebiciiea este de fapt centura postnatala- asa ca atunci e normal sa fie mai lunga.dar avand in vedere ca eu sunt si mica de inaltime, n-am burta pana sub sani, eu cred ca o voi folosi si dupa nastere tot asa ca lungime
23 SA+ mami de 2 buburuze:
roxy_s spune:
miki vezi ca am gasit vaccin la farmacie unde ti-am zis eu ca am intrebat si este 480 lei. a zis ca are cateva pe stoc. eu joi mi-l cumpar cand iau banii.
alina06st spune:
Roxy
Vad ca sunt din nou negocieri. Acum cica discuta Boc si ministri de la finante si munca cu UDMR. Tare mi-e ca schimba astia si perioada iar. Si asta, se pare, in urma interventiei lui BAsescu. Prea se intind mult discutiile. Asta nu-mi miroase a bine...
in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
viss spune:
apropo - voi stiti cum se sterg pozele astea din picasa? ca eu nu tin sa am 3 poze dintr-o saptamana, dar nu stiu cum sa le sterg pe rand. am descoperit doar cum se sterge tot albumul.poate ma indrumati si pe mine
23 SA+ mami de 2 buburuze:
roxy_s spune:
alina06 eu sunt satula de ei, nici nu ma mai uit ca mi-e greata numa' cand ii vad. niste jegosi imputiti si analfabeti, cel putin Boc este un mare analfabet, habar n-are pe ce lume se afla dar el este ministru....iar ma apuca nervii, i-as impusca direct in cap pe toti.
roxy_s spune:
viss deschide albumul cu poze si da click pe poza care vrei s-o stergi, apoi mergi la Edit-delete this photo.
dorinut@ spune:
Viss multumesc pentru poze cu centura. Pare sa-ti sustina bina burtica si spatele si cred ca ai facut bine ca ai taiat-o. O porti doar in casa? Pe mine ma bate gandul sa-mi caut un body de gravida, daca exista asa ceva.
------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
strumphitza spune:
viss, cand esti in dreptul unie poze vezi ca deasupra acolo este o casuta unde scrie EDIT , dai click si alegi : Delete this photo
fetele cu multe poze , va rugam mai stergeti din pozici ca s-a ajuns la limita de stocare maxima si mai ne trebuie pana in martie aprilie si nu numai si dupa
eu acum o sa sterg si de la mine cateva
_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole