Fluturasi de martie-aprilie 2011 (90)
Raspunsuri - Pagina 4
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Peste o sapt intru in luna a opta Nimeni prin zona??? mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex |
Alina eu as vrea sa-mi iau tot concediu medical sa incerc sa imping prenatalul cat mai departe. Dar ma gandesc sa nu ma forteze sa iau prenatal in loc de CM...
Wow vreau si eu in luna a 8-a .
Strumphy stai acasa nu te du nicaieri atata drum singura. Capito?
Eu in seara asta tre' sa ma duc la Gl cu trenu' si am o leneeeee...ma duce sotu' si ma ia finu de la gara, am niste emotii cu scarile trenului..uff
------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Se pare ca Baselu' a spus ca bugetul nu poate sustine o indemnizatie de 2 ani...Deci cum la perioada nu umbla e clara treaba ca o sa taie cat mai mult din suma maxima...
------------------------------------------------------------------------------------------
Ana-Maria
lalely07 spune:
Dorinut,care suma maxima??Aia actuala sau si aia care se vehiculeaza de 1000 sau 1500??
Deja ma dispera Basesc cu ideile lui tampite.
Ce se mai vehiculeaza acum???
20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
dorinut@ spune:
citat din mesajul lui lalely07 Dorinut,care suma maxima??Aia actuala sau si aia care se vehiculeaza de 1000 sau 1500?? Deja ma dispera Basesc cu ideile lui tampite. Ce se mai vehiculeaza acum??? 20+ Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
Ma refer la cea existenta, adica 3400 ron. Mai nou Udmr care propunea max 2500 a scazut la 1500 parca ...
Ana-Maria
lalely07 spune:
Doamne ce idioti!!!
Am vazut ca Basescu inca sustine ca perioada sa fie de un an.Pai cum si un an si cu bani luati??Sau stam 2 ani cu sume derizorii
???
20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
alina.n spune:
S-a bagat si Basescu ca musca...
dorinut CM il poti lua pana o sa nasti si dupa ce nast intri in postnatal 126zile
mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex
viss spune:
buna din nou. cred ca stia dr. ce stia. m-am trezit la 9, am stat treaza pana la 11, cand mi-am pus ovulul cu hormoni-care da somnolenta, si am dormit pana la 14.cred ca si raceala ma moleseste, ca n-am mai dormit 3 ore la rand de mult..
strumph - am terminat la soacra.eu de aici treb sa plec pe 1 martie, am tot vb cu diverse persoane, si mi-au zis ca bine ar fi sa ma mut cu o luna inainte acolo, sa fac caldura in camere, si sa nu aduc bebicii la garsoniera unde am foarte cald, apoi sa-i mut la curte, unde era- inainte de izolare, parchet, tavan fals- foarte frig.ca ii cam zapacesc..de renovat am terminat- inclusiv am luat lustrele.mai am covorase - pe care o sa le iau dupa ce aduc mobila de la garsoniera, sa vad exact cat ocupa in camera- apoi stabilesc dimensiunile covorului, sa nu fie prea mari..si perdelute imi mai treb. atat.problema e ca am stabilit ca ne mutam pe 1 febr., pe 29 ian. fiind ziua mea, si as vrea sa vina prietenii aici , ptr ultima data inainte de a ne muta, dar dc nasc mai devreme- a ramas sa mute sotul mobila cat sunt eu in spital- cele 3- 5- 30 zile ( depinde cat de devreme nasc), si sa-i aducem pe bebici direct la curte..
23 SA+ mami de 2 buburuze:
strumphitza spune:
ia uitati ce scrie www.evz.ro/detalii/stiri/coalitia-se-razgandeste-concediul-pentru-mame-limitat-la-12-luni-914767.html" target="_blank"> aici!!! o fi adevarat ???
_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole
roxy_s spune:
ce fac burticutele?
LA MULTI ANI! de Sf. Nicolae pentru toate sarbatoritele si sarbatoritii din familie.
viss ai o burticuta tare frumoasa si ce a crescut sunt superbe sosetutele , si eu am luat
ssabrya bine ai venit la noi. iti doresc sarcina usoara si un bebe la termen
strumphitza ce ti-a mai mers gura... de fapt, degetele
si eu am dormit asa rau, de cateva nopti tot ma trezesc spre dimineata si nu mai pot dormi decat dupa vreo 2 ore bebelina incepe dansul pe toate partile si eu nu stiu cum sa mai stau.....
madutza,mandreeac super ca v-ati simtit bine la munte, v-am zis eu ca este zapada, a nins asa frumos
bb_yasmi nasol cu asa vecini, bine ca nu fac tot timpul chefuri...
dorinut mie mi-a placut primul carucior Ping Moon, chiar bine arata.
anaxena burticuta a mai crescut putin parca, oricum nu este deloc mare
lalely si eu am aceeasi parere legat de jegosii astia din guvern, avem numa' idioti care nu se gandesc deloc la oameni. eu zic sa nu te mai superi ca oricum nu rezolvi nimic si mai rau iti faci.
o sa ne afecteze foarte tare pe toate, eu cel mai tare ,ma bucur ca a lasat 2 ani dar acum sa vedem si cu ce bani.
alina.n,pisuc,catank,alina06
toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata28+
dorinut@ spune:
citat din mesajul lui strumphitza ia uitati ce scrie www.evz.ro/detalii/stiri/coalitia-se-razgandeste-concediul-pentru-mame-limitat-la-12-luni-914767.html" target="_blank"> aici!!! o fi adevarat ??? _ Mind the Bump!24+Sophia Nicole |
Eu nu cred ca se umbla la perioada, presa a pus destula presiune pe ei si nu cred. Important de stiut ca indiferent de decizia luata azi, legea tb sa treaca de parlament si eu aici sper sa nu treaca..desi coalitia e majoritara cred...
Ana-Maria