Fluturasi de martie-aprilie 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Dorinut asa gandesc si eu..dar ce gandesc astia asa ca noi..Ei aplica asa o lege si nu se gandesc ce impact are...

Pai cum poti compara situatia fiecaruia!Trebuie oarecum diferentiat.
Al doilea an daca vrei sa stai acasa sa-ti dea maxim 1000 ron..

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

dorinut@ felicitari pentru bebicul perfect in grafic si pentru arterele cu IR bun, bine ca te-ai linistit

roxy eu scoica de masina sigur folosesc,nu concep ideea ca bb sa mearga in masina neprotejat,asta clar!!

yasmi in legatura cu soacra poti sa-i spui in primul rand ce ai tu nevoie pt bb , daca te referi la cosmeticele de bb eu iti recomand ceva ce noi am folosit ff mult la naty de acolo mie mi le aducea cumnata este vb de gama:Fissan Baby- aici au de la gel ,creme de corp si multe altele iar pt spalat pe corp +caput la bb mic cumnata mea mi-a adus un gell de dus pe care il foloseau si la clinica unde ea a nascut si care nu produce nici un fel de iritatii, este vorba despre Saugella dermoliquido PH 3,5. Stiu ca ea mi le cumpara de la farmacie.

strumfsuper carutul !!!

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput

cami am citit ca ati fost la dr , cum mai este Antonia azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ce vreme frumoasa este afara!!!!
As vrea dupa serviciu sa merg si eu un pic la plimbare..asta daca mai pot si ma lasa bebe!!

Cica in week-end ar ninge si la noi!

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

anaxena ce mai faci?

Mergi la inceput

yasmi esti la shoping? ce cumperi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Voiam sa ies afara pana la un Mall, sa mai casc gura dupa lucrusoare de bebe si sa imi cumpar niste chiloti de gravida ca astia de ii am eu ma cam strang sub burta si pe sholduri, se vede treaba ca m-am latit si ingrasat dar m-a luat o durere de fofo iar de numa, deasupra mai bine spus , cred ca iar ma apasa gogoasa asta pe acolo pe un nerv ceva si nu ma duc isngura in oras ca ar trebui sa schimb vreo 3 linii de metrou si nu ma indur sa ma duc singura ca stiu ce am patit sapt trecuta cand am iesit in oras cu Nick si abia mergeam si ma sprijineam de el si mergeam incet si cracanat ca o ratza deci azi stau in casa , o sa ma apuc sa citesc din cartea lui supernanny Jo Frost, Confident Baby Care
Maine am de mers la spital, am programare la ora 10 pentru testul de toleranta la glucoza , si nu am voie sa mananc , nici s abeau nimic din noaptea asta pana dupa teste, cica numa apa , nimic altceva o sa imi pun niste biscuiti in geanta sa nu ma ia cu lesin maine dimineata pe acolo dupa ce imi iau sange
Mi s-a facut pofta de cartofi prajiti cu sos de usturoi cred ca asta imi fac pentru pranz, pe diseara o sa ii fac lui Nick un papricas

Asa deci , nu au hotarat astia nimic cu indemnizatia, inca va mai tin in stres si azi si de mos Nicolae Hotii si idiotii, de i-ar spanzura careva tare bine ar mai fi , au dus tara asta de rapa si inca ce mai urmeaza de acum incolo

Alina.n ce face Naty? cum l-a primit pe mos Nicolae? Ma bucur ca iti place carutul, e super usor si micut si practic si dragut , 3 in 1 ... ce as mai putea sa imi doresc ?

roxy, te-ai bagat in dulciurile de la mosu si de aia nu esti inca la apel?

madutza tu ce faci ? ai plecat cu tot cu mos sau te joci cu Cristi ? asteptam pozicile de la munte

Viss am vazut super burtica si sosetzele eheh sa vezi buburuzele cu asa mici sosetzele ..awww te pup si stai cocotzata in varfu patului si mai treci pe la noi mai des cum staui cu renovatu in casa soacrei ? gata treaba ?

cami, ai dormit azi noapte ? cum a fost Antonia? Cred ca esti la biserica inca ?

deea tu unde esti ? sa prinzi mosu din urma ?

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

catank de la Mos Nicolae

simo esti in oras cred

lalely07 nu mai fii suparici cu indemnizatia, sa stii ca fix in aceeasi situatie sunt si eu caci am rate si venitul mai mare in casa eu il am...plus ca la noi mai e o pb cu trecerea din CIC1 in CIC2 caci se zvoneste ca pt noi ar face fix 600ron

aaa stiti ca vor sa scada si alocatiile la copii in fct de veniturile parintilor??

yasmi deci pana la urma te-au imbunat cu tortul, si cantarul zici ca iti este prieten

dorinut ai dreptul sa-ti iei tot concediul pre si postnatal, in CIC poti intra oricand vrei tu dar numai dupa 42zile de la nastere

Mergi la inceput

Strumf Naty a fost tare incantata de cadourile de la Mos , am facut poze o sa le pun cat decurand.

Mergi la inceput

Peste o sapt intru in luna a opta

Nimeni prin zona???

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput