Fluturasi de martie-aprilie 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Deci in concluzie imi iau prenatalul ca nu ma ajuta cu nimik daca il pastrez.O sa iau cat mai putin postanatal.

Si eu care credeam ca mai pacalesc statul cu cateva luni...WRONG!!!

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

da, miki, mi-am revenit nitel a plecat sotul de acasa, vine peste 3 ore, si asa m-am linistit..mai vorbind cu tine , mai band o cana cu lapte si capucino. nenorocitii astia nici casa nu m-au lasat sa iau cu credit, ca pe perioada determinata - cum era rezidentiatul, nu se accepta.suntem o categorie speciala - de handicapati. off, nu m-as fi intors la soacra in veci, sa stau in casa altuia, sa aud ca zice," e casa mea, fac ce vreau , si tu faci ce vreau eu in casa mea"..dar na, cu capul plecat- off, si eu am mari probleme sa plec capul, treb sa ma intorc de unde am plecat acum 4 ani..ma rog macar sa ma intorc cu bebici, sa fiu asa euforica, si asa de ocupata cu ei, sa-mi intre cuvintele pe o ureche si sa-mi iasa pe cealalta
mereu mi-am dorit si eu o casa a mea- ca am stat ba pe la matusi, ba pe la Cta, ba pe la Tulcea, ba in camine,dar mi-am dorit si medicina, si sa ma marit din dragoste, si bebici, asa ca..nu le putem avea pe toate, nu?

24 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna fetelor,
bb_yasmi: au mai trecut putin greturile, adica sunt bucuroasa ca am putut manca friptura facuta la cuptor. Mai vomit din doau in trei zile seara insa nu se compara cu ce rau a fost inainte.
viss: tare rau imi pare pentru tensiunea pe care ne-a indus-o clica din guvern. te inteleg perfect ...si eu aseara imi venea sa-l iau la omor pe al meu sot. si el se teme ca nu face fata cheltuielilor, si a uitat cand l-am intretinut un an pana si-a terminat facultatea si eu aveam uns alariu mizer...insa astea se uita repede. am incercat sa-l inteleg si cred ca de fapt am incercat sa nu fac rau bebicilor pt ca sunt tare afectata de ceea ce se intampla. nu am dormit deloc azi noapte iar el ma bombanea sa inchid Tv-ul (desi era fara sonor). iarasi uita cum il suportam cand avea el insomnii. insa am zis ca sa tac eu acum si sa-l las pe el sa se descarce. de aseara imi tot vine sa plang, insa ma abtin, pt ca nu stiu ce va urma si stiu cat de greu am obtinut sarcina asta. m-ai facut sa zambesc la amintirile cu facutul mancarii pe resou si la masina de spalat cumparata cu greu ( o prieneta rade si acum de mine cand isi aminteste cata margarina am mancat pe tema asta- eu uitasem). sfaturi este greu sa dau, insa incearca sa treceti peste hopul acesta...vreau doar sa stii ca inteleg perfect prin ce treceti si sunt alaturi de tine.
si eu acum caut solutii pentru viitor...
va pup pe toate

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

acum zicea piticu' de boc : cele care vor intra in plata indemnizatiei de la 1 ian 2011 o sa beneficieze de 1 an ..... deci nu cine naste dupa 1 ian.

mami de fetita cu codite 3+ si s29

e dus..aseara zicea ca toti care se nasc in 2011..

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

asa am auzit si eu aseara, oricum...mai conteaza? ca noi din februarie nastem...

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

monas - da, amintiri .au si frumusetea lor, nu zic - nu. uneori imi sare tandara, ca uite, cei care au trait la mama acasa pana la 30 ani- ca sotul meu, cu mancarica, caldurica, si-a facut facultatea la particular mai tarziu- cu banii din salariu, cand se iveste o situatie mai deosebita,mai grea, mai iesita din cotidian, se dau de ceasul mortii..si de trecut peste, trecem.ptr mine, decesul,divortul, boala,bataile in familie, alcoolul sunt probleme adevarate.restul..se rezolva intr-un fel sau altul, iar suparare nu se merita sa tii mai mult de jumate de zi.eu o zi intreaga n-am tinut suparare fata de el, el in schimb ar fi in stare, ca e mai capos

24 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata!

pauza sa fac cap nou

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput