Fluturasi de martie-aprilie 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

acum sa revenim la ale noastre:
strumph - sper ca esti bine.si cred ca, intr-adevar treb s-o lasi mai moale cu treaba. ce naiba, ai o casa care arata superbine, te mai ajuta si Nik cand si cat poate, tu tot freci scari, gresii, etaj- parter, parter-etaj, gatesti, stai mult in picioare, apoi povestesti ca te iau salele, fofo, durerile de orice natura.stai mai cumintica, please.
eu cred ca ai toate conditiile, nu o sa-ti scoata sotul ochii ca nu mai are 3 feluri de mancare, sau ca e nitel praf pe semineu. eu ma gandesc ca pest 2 luni treb sa ma mut la curte, si n-am cine sa ma ajute. am mobila, vase de bucatarie, haine de pus in dulapuri..mama ioc, soacra e o doamna,in buc n-am pe nimeni din familie..o sa-mi umflu obrazul si am sa rog o prietena sa ma ajute un pic..tu esti deja mutata la casa noua, e totul aranjat, deci nu treb dcat sa stai mai potolita, s-o astepti pe bebelina

24 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

da, miki, asa e, iar m-ai facut sa plang eu chiar gandesc asa cum ai povestit tu.eu am trecut in viata asta prin 2 divorturi ale mamei, prin decese in familie, apoi am ramas singura de la 16 ani, a treb sa gestionez banii sa platesc intretineri, lumina, cand altii habar n-aveau unde se platesc taxele astea, ma duceam si la olimpiade ca sa ma ajute la medicina pe viitor, m-am inscris la facultate in alte judete, la camine..am stat 10 ani in camine- am lacrimat cand mi-am luat masina de spalat, si aragaz dupa 10 ani, nu mai aveam rani la degete de spalat la mana, si mancare gatita la stomac, pe resou dura 10 ani, sa se faca cevasi astea pe altarul medicinei. am fost indealista rau, si cand m-am trezit la realitate, mi s-a parut prea tarziu ca sa renunt la toti anii din urma.
nu ma plang, doar povestesc ca a fost greu, dar eram fericita ca ajung acolo unde imi doresc in ciuda situatiei sociale si/ sau financiare.asa si acum, mi-am dorit copii astia, si nu vreau s a regret nimic. ma doare ca mi se pare ca el, regreta- supus de conjuctura, in loc sa gaseasca solutii, se vaita ..stiu ca noi oamenii suntem diferiti, reactionam diferit, dar sa ma provoace la discutii de 2 bani cand sunt gravida, ce a rezolvat? ca s-a speriat si el ieri, mama mama.. iti dai seama, ca pana nu i-am trezit pe bebici ieri, sa-i simt ca misca- i-am mangaiat, i-am ciupit, am baut apa, m-am ridicat, m-am asezat, sa simt ca nu s-a intamplat nimic, nu am adormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

acum zicea piticu' de boc : cele care vor intra in plata indemnizatiei de la 1 ian 2011 o sa beneficieze de 1 an ..... deci nu cine naste dupa 1 ian.

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata fetelor nu am intrat 2 zile ca m-am simtit rau ,ca am fost la soacra mea si a iesit un mare circ cumnatul si cumnata mea au sarit sa il bata pe al meu sot ,si in loc sa se bage maicasa cu taicasu sa il apere a trebuit sa ma bag eu femeie gravida intre ei ....deci inchipuitiva asa ca 2 zile am zacut sper sa fie bn sarcina ca la cat am urlat si m-am enervat

toate burticile

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

of, viss. . pai eu vroiam sa-ti ridic moralul..eu nu cred ca sotul a constientizat ce face, probabil de aceea s-a si speriat..ei nu stiu cum e sa fii gravida, ce inseamna hormonii si starile noastre..el doar s-a descarcat putin pe fondul celor intamplate ieri..d'asta zic, mobilizeaza-l tu ca pari mult mai puternica..si da, asa sunt oamenii..uite taicamiu e un om extrem de bun, cu cel mai mare suflet, ar ajuta pe toata lumea in detrimentul lui..in schimb cand a dat de probleme a clacat de fiecare data..si nu asa, certuri..ehee, mult mai grav, cu depresii si alte cele..si boli generate din astea..iar maicamea care e o visatoare de ai impresia ca nu traieste pe pamanatul asta si ca nimic n-o atinge..nici raul nici binele tocmai gand da de greu devine leoaica si ii ridica si pe ceilalti..suntem oameni si reactionam diferit..
si cu greutatile sa stii ca te inteleg f bine..e adevarat ca sunt norocoasa ca am parintii inca langa mine dar greutati am avut..oho, din greu..stiu ce inseamna caminele si mancarea la resou ..si munca din timpul facultatii ca sa supravietuiesti..si primele realizari..cand ne-am luat apartamentul, eu si sotul meu..doar ce terminasem facultatea si ne-am bagat la credite si am dormit la inceput pe jos ca n-aveam de nici unele..nimeni nu ne-a ajutat vreodata, doar noi doi prin fortele proprii..si nici nu suntem niste norocosi din fire, adica sa vina lucrurile asa ..usor..cum vin la altii
hai ca am deviat..eu zic sa te calmezi si sa gandesti in spiritul sarbatorilor, sa ne rugam sa avem bebeii sanatosi ca restul se rezolva

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

vai, djlaura- ce frumos eu cred ca, ma uit la odiseea noastra, in ciuda micilor aventuri care apar - sangerari, certuri, col scurtat, dureri, bebicii nostri sunt bine. ceea ce denota ca sunt mari luptatori, eu le spun la ai mei - "bebici de criza".sunt caliti deja intra-uterin sa fata fata intemperiilor ce-i asteapta extra-uterin
strumph- ma gandesc ca inca dormi, de nu ai intrat pana acum sa ne povestesti.ce-i drept ultimul mesaj al tau era in jur de 5 dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

acum zicea piticu' de boc : cele care vor intra in plata indemnizatiei de la 1 ian 2011 o sa beneficieze de 1 an ..... deci nu cine naste dupa 1 ian.

e dus..aseara zicea ca toti care se nasc in 2011..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !!!

daca as putea as baga cafea intravenos, am niste ochi de zici ca am pus nisip in ei ...aseara dupa ce a venit nick acasa m-a aapucat plansul ca deh venise, m-a intrebat ce fac si cum ma simt si eu abia ma tineam in picioare, eram langa aragaz puneam galustile in papricas si el s-a apucatd e vorbit cu masa la telefon, de matza ofcourse, m-a apuact nebunia asta nu inainte de hrani motanul , eu eram ok din punctul lui de vedere , nu aveam nevoie sa ma tina in brate sau sa stea de vb cu mine si m-a spurata asa tare , m-am dus sus la baie sa fac dush si am bocit ca proasta deasupra cazii si durerrile erau acolo si nu ma lasau sa pasesc sa fac nimic... cand am ajuns jos el manca si nici nu m-a vazut ca-s plansa si ofticata dar la un moment dat a vazut si m-a intrebat ce am , de ce-s suparata, de ce plang ...bla bla, am izbucnit si mai tare in plans si i-am spus faza cu motanul si maica-sa si ca el crede ca-s mai importante matzele decat eu si bebelushul si nici macar nu m-a pupat si nici nu m-a intrebat ce si cum ... anyway, s-a pus cu gura pe mine imediat ca hai la spital daca ti-e rau , eu nu voiam sa ma duc ca era tarziu si stiam ca o sa stau cateva ore bune si o sa-mi iasa pe ochi , el nu , hai si hai , hai ca acum sun dupa un taxi si hai , am decat pana la urma ca ma durea rau si eram si ingrijorata peste masura ....
am ajuns acolo, niste moase super dragute , m-au luat in primire , m-au pus la monitorizat, mi-au luat tensiunea, temperatura, mi-au pus 2 benzi pe burta cu 2 aparate micute si langa era o masinarie unde vedeai cate batai pe minut avea bebe, il si auzeam, era tare agitata si dadea niste shuturi mama mama... am stat acolo pe masa aia o ora cu aparatul asta, cu fata in sus , amortisem de tot nu mai simteam nimic, nici fundu sub mine..
chemase doctorita, dar nu mai venea... a venit dupa vreo 4 ore de cand eram noi in spital mi-au luat proba de urina, au analizat-o pe loc si au spus ca am lispa de proteine in urina , ceea ce poate indica preeclampsie si nu mai stiu eu ce , ca trebuie sa imi ia sange si sa facem investigatii.. m-a intrebat o mie de intrebari, m-a luat, m-a sucit, mi-a masurat burta, s0a uitat la picioarele mele si maini, sa vada cat is de umflata...
s-a dus sa se consulte cu un alt medic coleg sa vada ce sa facamai departe cu mine, sa ma tina in spital sau sa imi dea drumul, panaa la urma a spus ca imi ia sange si sa ii mai dau o proba de urina sa le analizeze mai bine in laborator..
a chemat o moasa de s-a chinuit si m-a spart degeaba ca nu a putut sa imi ia sange ca avem vene trciky, adica ascunse s-a dus sa ia nu stiu ce ace speciale sa imi ia din mana , de pe palma pe fata si nu s-a intors decat dupa o ora si ceva , ca fusese la o urgenta la o nastere ... a cehmat doctorita inapoi sa imi ia sange ca ea nu putea , doctorita tare draguta, amabila si foarte calma , mi-a luat sange si intr-un final am plecat acasa, la 3 am iesit din spital si pana a venit un taxi a durat , la 3 jumate eram acasa
nu mai spun cat asteptam ba dup adoctorita sau moasa atipeam pe masa, aveam un somn de numa , tare onbosita sunt si acum, eu ar cam trebui sa ies din casa ca la 10 am programare la testul de glucoza, in 2 zile sa ma duc sa imi iau rezultatele de la analizele de aseara de sange si urina si apoi om vedea ce diagnostic o sa-mi puna ...

cam asa, trebuie sa fug... mai vorbim mai tarziu, sunt chiauna de cap, ma dor toate alea, am dormit rau si amortita iar ...

pup fetele si va mai scriu cand ma intor5c de la spital

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

e dus..aseara zicea ca toti care se nasc in 2011..

totul e o ncertitudine...
vorbeam pe mess cu o prietena care a nascut pe 10 noiembrie si ar trebui sa isi depuna dosarul in 21-22 dec (dec in 2010) dar unde sa il depuna daca din 20 dec cei de la primare sunt in concedu!!!??!!

cred ca nu a luat in calcul si cele 42 de zile oblgatorii....:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

fetele cu experienta la idemnizatii am si eu o intrebare:se calculeaza 1 an de cand s-a nascut copilul??Sau dupa ce termin postnatalul si practic incep sa incasez bani de la ei??

Va intreb pt ca m-am gandit sa bag mai mult postnatal din perioada de 126 zile astfel poate mai castig cateva luni alaturi de bebe??

Voi ce ziceti??Cum este de fapt???

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

1an de la data in care se naste bb

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput