Fluturasi de martie-aprilie 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

fetele eu ma duc la spital la urgente ..a chemat Nick un taxi acum si mergem ca eu nu mai pot, am luat 2 no spa si durerea parca nu mai trece deloc, creste...

va scriu cand ma intorc

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offf strumf..... dute la spital decat sa stai asa. sa ne spui si noua cand te intorci!

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

shtrumph multa sanatate, te asteptam cu vesti bune ok? sa intrii neaparat sa ne spui cum esti!!!

despre indemnizatii si concedii, ce stiu eu: se poate sta acasa timp de doi ani, dar banii se iau doar un an. plafon minim 600 lei, plafon maxim 3400. In al doilea an nu iei nici un ban daca ramai acasa dar daca te intorci la munca ai 500 lei in plus la salariu pana cand se incheie cei 2 ani.

mie imi e sila ca traiesc in tara asta. culmea e ca banii pe care ei ii economisesc la buget, ii cheltuie pe tot ce tine de modificarile legilor, si oarecum ies 0/0, putin profit acolo. pai in banii astia sta tara? sau in banii pe care ii castiga un baiat de primar pdl ca renoveaza 2 bai intr-o scoala de sat cu 2 miliarde de lei? ma ia capul

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

si totusi eu nu am inteles cum e....pt cele care nasc in 2010 sau care intra in cic in 2010 ramane 2 ani??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Nici mie nu mi-a picat prea bine. Si eu as fi vrut sa stau cu copilul 2 ani, desi am soacra tanara si in putere. Dar atat am asteptat copilul asta... Si vorba anaxenei: si intre un an si doi e o perioada atat de importanta, abia invata sa mearga, plus ca atunci invata sa vorbeasca... Nasii mei au lasat copilul cu parintii mamei la tara si la patru ani abia spunea cate un cuvant. Acum la patru ani si jumatate vorbeste cam ca un copil de doi ani. Au fost cu el la medici prin Bucuresti si li s-a spus ca nu are nimic, doar ca trebuie sa vorbeasca cu el si sa-l incurajeze sa vorbeasca. Pur si simplu nu s-a comunicat cu copilul...
Strumphy, iti tin pumnii. Te rog sa ne scrii, ca nu-mi vine sa ma culc pana nu ne dai vesti.

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara burtici!!!!

Strumpitz, imi pare tare rau sa ”aud” ca te simti atat de rau...nu pot spune decat...ca o sa fie totul bine! Sa stii ca te asteptam aici sa ne anunti ce ai facut...eu chiar m-am speriat...Un mare pt tine si Nicole!
Yasmi, tu ce mai faci? Cum a fost pa party???

Ally , Eduard 23 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

eu am inteles ca asta se aplica pentru bebelusii care se nasc in 2011.

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

ally, , eu nu am fost la party ci in oras la cina.

Mergi la inceput

cris, si e totul hotarat sau mai ajunge in parlament?? parca spuneau ca e ordonanta de urgenta, nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

scuze Lavinia...
Raportez 5kg luate pana in luna 6...e bai???

Ally , Eduard 23 sapt bebe

Mergi la inceput