Fluturasi de martie-aprilie 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally la tine nu e bai

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi asta inca nu stiu, stau sa ma uit sa vad ce mai zic...daca baga ordonanta de urgenta este o imensa nesimtire pe fata, asa ceva ar trebui votat in parlament, dar chiar si asa, la cum se intampla lucurrile in romania...este absolut inadmisibil ce se intampla, eu nu inteleg cum naiba nu iese toata tara in strada sa i dea pe astia jos de la putere ca prea e bataie de joc...cat naiba sa mai ducem?

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offffffffffffff
fetele
ni s-a stricat laptopul
acum sunt pe calc mare de pe care ziua nu prea intru ca ma tabara antonia si mi-e incomod total
asa ca spre parerea mea de rau voi intra f putin o vreme

antonia inca nu e bine
din pacate nu avem voie afara cel putin o saptamana
da bine macar ca nu avem complicatii sa ne internam
dar tot tuseste rau
tot se aude la plamani
etc

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

offff eu acum stau si am gandesc daca sa renunt la nasterea la spitalul particular ......imi e asa frica de ce urmeaza.....gradinita particulara a buburuzei de platit....bb2....1 an de stat acasa fara nici un venit....

Mergi la inceput

yasmi, te inteleg, nici nu stiu ce sa-ti zic :( dar parca mama ta se oferise sa iti plateasca la privat nu? sau preferi sa iti dea banutii? e al naibii de greu...si e o rusine. eu una o sa stau 2 ani acasa, oricat va trebui sa strang cureaua, dar e inadmisibil. atatia oamenii au planuit un copil dupa o serie de calcule si acum totul e dat peste cap. imi este o sila absoluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Lavinia, eu zic ca mai ai timp sa te gandesti...

Ally , Eduard 23 sapt bebe

Mergi la inceput

din ce am inteles mai trebuie sa treaca prin parlament, dar nu sunt 100% sigura. daca asta e adv, nu o sa treaca de parlament iar Boc o sa si-o asume si o sa o promulge oricum. depinde de opozitie cat de smecheri sunt sa atace treaba asta via constitutie, dar o sa se ajunga oricum la un circ de fatada si pe spate tot noi ramanem parlite. deci orice ar fi, probabil asa o sa ramana

Mergi la inceput

cris, banii i-am primit deja. si eu stau acasa 2 ani.
ally nu prea am timp, in functie de locul unde vreau sa nasc tre sa ma hotarasc cu ce dr nasc :(( sunt undeva pe 2 fronturi acum....si niciunde
ooffff dupa o seara asa frumoasa mi s au inecat de tot corabile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

De vreo 3 seri bebelusului meu din burtica ii place sa stea cu mine la tv. Am stat de vorba cu el si i-am zis sa ii dea lui mami semne ca daca tati nu e acasa... sa-mi tina el de urat. In seara asta a dat niste suturi care au inceput sa se vada cand ma uit la burtica . Pana acum doar le simteam...

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

yasmi, din cate stiu de la tarifele din buc, nasterea naturala e muuult mai ieftina decat o cezariana, iar tu nasti natural nu? apoi poti sa te interesezi la privat sa vezi daca au vreun contract incheiat cu CAS-ul, in cazul asta beneficiezi de reducere de pana la 20% daca nu ma insel daca ai trimitere de la doctorul de familie. cam care ar fi diferenta intre stat si privat la tine pentru naturala?

Mergi la inceput