Fluturasi de martie-aprilie 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

hai sa ma plang si eu mai tare ca parca nu am plans destul pe aici azi ma doare rau deasupra acolo la fofo , nu stiu cum sa spun ce ma doare, dar rau ca nici cu no spa nu a treuct si nici cu 45 min somn si stat intins... vad ca asta mica ma tot apasa, se inavarte, se da peste cap , nu stiu ce face dar are activitate ...
maine ajung la spital ca am programare la testul de toleranta la glucoza, ce ar fi sa ma plang eu oleak la o moasa si poate ma duce la o eco sau ceva ? de ce ma doare asa rau ?

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Simona, ce burtica frumoasa deci eu nu-ti mai dau voie sa te plangi de kg daca vad ca intri inca in blugi eu nu mai intru in ei din septembrie, imi aduc aminte ca dupa ce am venit de la Paris , dupa atatea baghete si croissante cate am mancat nu am mai intrat in blugii mei, mi-am luat speciali cu burtica de gravidute

Alina06, pana la urma mi-am fgacut cartofii cu branzica, de aia tip cascaval mi-am ras pe ei dupa ce i-am scos din tigaie, s-a topit asa frumos mi-am mai facut 2 oua ochiuri, 4 felii bacon afumat si mamaliga

roxy, pai ia vezi, ia masuri cu cartofii, nu vezi ca am facut pofta la toata lumea

felicitas, sa iti pui repede netu sa vii mai des pe la noi si nu mai plange, uite vine mos craciun acusi , ia vezi sa te gaseasca fericita

Miki, ce altceva s-a mai hotarat ? eu nu am gugalit nika stiri ca dupa ce am mancat am adormit pe canapea cu laptopu la capu meu, am zis ca stau 5 min ca ma luase un somn de numa si mi se inchideau ochii si m-am trezit dupa 3 sferturi de ora si am sarit in sus ca e tarziu si trebuie sa fac mancare pentru cina

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

off, si eu am mancat fasole batuta desi imi face rau..pana am simtit ca plesnesc ieri m-am abtinut ca am zis ca-mi face rau dar azi am recuperat dublu..presimt ca la noapte stau de veghe

altceva nu stiu..a ramas aceeasi indemnizatie ( min 600 mac 3400) iar pt toti bebeii nascuti din 2011 durata va fi 1 an..pt cei care sunt deja in CIC, respectiv cei nascuti in 2010 inclusiv- ramane ca pana acum -2ani. cam aberant.. pt cele ca mine, care trec dintr-un CIC intr-altul nu stiu nimic...

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Deci am vazut si eu stirile,Miki are dreptate..
Nu pot crede ca s-a modificat perioada..Parca deja s-a stabilit aseara ca ramane 2 ani..Deci astazi ma plangeam de plafonul maxim in conditiile in care stiam clar ca va ramane 2 ani..dar acum...

Cu ce au gresit copii nostri ca se nasc in 2011 fata de cei care s-au nascut sau se nasc in 2010???

Se pare ca nu-i interesaza de natalitate,nu-i pasa ca bebei nostri nu au cu cine sa stea dupa 1 an...

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Deci am vazut si eu stirile,Miki are dreptate..
Nu pot crede ca s-a modificat perioada..Parca deja s-a stabilit aseara ca ramane 2 ani..Deci astazi ma plangeam de plafonul maxim in conditiile in care stiam clar ca va ramane 2 ani..dar acum...

Cu ce au gresit copii nostri ca se nasc in 2011 fata de cei care s-au nascut sau se nasc in 2010???

Se pare ca nu-i interesaza de natalitate,nu-i pasa ca bebei nostri nu au cu cine sa stea dupa 1 an...

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

pai da, dar azi si-a bagat basescu coada..

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

De fapt in seara asta au decis exact ce a declarat Basescu de dimineata..Nenorocitii!!!
Cum fac ei discriminari...Cum este posibil ca pt unele mame sa aiba bani sa plateasca 2 ani si pt noi nu???
Dar cred ca asta este un proiect de lege ce se va supune la aprobare nu????

Oare mai avem vreo sansa ca nu va trece???

Pt ca parca stiu ca ei sunt majoritari...

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

deci sa inteleg si eu...deja s-a votat??? dar chiar nu putem face nimic??? ieri 2 ani ,azi un an...maine 1 luna??sau tre sa platim si impozit la stat ca facem copii?asha DA dar de Mos Nicolae!!!dar chiar nu aveau de unde sa reduca decat de la mame??
mie,personal perioada 1an - 1an 6luni mi s-a parut cea mai dificila...eu oricum stau cu copilul sau mai bine zic copilul sta cu mine,dar alte mame,ce fac??cine-l creste?abia merge bine,acum exploreaza,isi formeaza proastele obiceiuri..ufff
macar de ar exista un sistem bine pus la punct,cu crese dotate si personal calificat si preturi ok
o gradinita in Pitesti,una particulara e in jur de 800 lei,iar la stat (dcsunt bolnavi(si se cam imbolnavesc in colectivitate) nu ii primeshte pe durata bolii,atunci ce faci?cine sta cu bb?) in jur de 200 lei,dar cumperi tot de la hartie igienica la animale de jucat,da n cadouri la directoare,la ingrijitoare,la asistenta,la educatoare si dc vrei sa intri la una mai buna tre sa dai si plicul inante ca altfel nu au locuri,sunt 20-30 intr-o grupa la 2 femei,care in mare parte plictisite de atatea plansete ii posteaza in patutusi si fumeaza pe geam(asta am patzit eu la o cresha de stat)

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 25+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce tare mi-a mai aparut o stelutzaaaa!!!!!ieee,de cand o ashteptam...dar tre sa mai treaca mult pana iau si eu una ca a lui bb_yasmi!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 25+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hello fetele...
anexena have fun to the party

ati primit cadouri frumoase de la mos Nic?
eu am primit cizme in ghete:))

Ne-am hotarat sa mergem de sarbatori in elvetia la sora-mea////e un drum de 10 ore pana la ai mei la oradea unde o sa dormim o noapte si dupa aia inca vreo 13 ore pana la sora=mea.....o fi ok pt mine sa calatoresc asa cu masina in sapt 26-27?

in rest la mine s-au mai linistit lucrurile in cuplu cat de cat...invatam iar sa ne suportam si sa ne intelegem...e greu ca mergem pe un fir de ata....
abia astept sa ajung de sarbatori la familie....mi-e atat de dor de mama....de tata...de surori, de nepoti.....o sa fim toti acolo de sarbatori

ma duc sa fac cina....

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

:(((((
e hotarat nu???

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu mai e nimeni???? sunt atat de suparata.....mama lor de nesimtiti si de nenorocti....ce vina are bebele meu ca nu poate sta cu mamica lui pana la 2 ani doar pt ca se naste cu 2 luni mai tarziu????

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput