Strumfi de iulie-august 2007(204)
Raspunsuri - Pagina 18
musso17 spune:
acum am vazut "mosul"..ptiuuuu ce frumos este,vaiii ce mi-e drag de ei,mi-e dor de perioada aia.
mychydutza spune:
vivelino, grija mare ca poate o pui de-o fata Craciunu asta!![]()
![]()
vai ce "mosh" simpatic! cred ca aici http://picasaweb.google.com/107825656241916623264/6#5549504659119827858 , l-ai cam stresat cu sedintele tale foto ![]()
![]()
![]()
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
greierash spune:
Vivela, superb Mosul! Iar David...e...foarte tare!
greierash mamica de Andrei si
23+
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
daca punem mosu vivelei aici, facem o imagine de revista
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 vivela,eu zic ca tati vrea si o fetita dar poate incercam sa dovedim ca "tatele" fac fetitele georgiana,mamica de mihnea |
aoleu, sper ca nu si-a folosit propria sperma
. dpdv medical cred ca e mai rau (sigur) ca in cazul incestului. iar psihologic...ma depaseste rau 

.da-da, tatele sa mai si creasca fetele (si baietii), nu doar sa le faca.
mychy, in poza aia vorbeaaaaa...cred ca ma injura de mama, dar eu nu inteleg nimic
Traiesc in Orasul Alandala
musso17 spune:
vivela,stai asa ca nu vreau sa produc sechele,acu am vazut ce exprimare am avut,tipul/tipa si-a gasit o partenera si a sadit sperma in aceasta,nu el a purtat copilul dar il alapteaza.
plec dupa copchil.
zi buna
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 vivela,tipul/tipa si-a gasit o partenera si a sadit sperma in aceasta,nu el a purtat copilul dar il alapteaza. plec dupa copchil. zi buna georgiana,mamica de mihnea |
mare ti-e gradina ta Doamne!

ioanaiub spune:
complicata treaba 
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Vivela spune:
tot felul de ciudati pe lumea asta..noroc cu noi ca suntem mai normale
.
mai, dar Luna munceste din greu...
si Dana ce o mai fi facand?
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
observ ca andrei e foarte practic: ieri ma chinuiam sa scot capacul de la un tub spray cu propolis.....in loc sa iasa doar capacul a iesit cu totul, si tot propolisul ala a a tashnit pe masina de spalat, dulap etc. dupa toate eforturile mele nereusite de a curata masina, a venit fiimiu cu ideea salvatoare: de ce nu dai mami cu clor! ![]()
.am dat si s-a albit ![]()
![]()
. asa ca deja am ajuns la faza la care tre' sa-l mai ascult si pe el.
luna sigur munceste iar dana creste copii si se pregateste de sarbatori.