Strumfi de iulie-august 2007(204)
Raspunsuri - Pagina 17
ioanaiub spune:
pai sunt mai optimista acum, ca se apropie sarbatorile
, la birou ascultam colinde 
si noi avem "christmas party", vineri
, cu colegii de birou ai sotului
tot vineri, dimineata, copiii din grupa lui David vor veni la colindat la noi la "fabrica"
si dupa masa avem serbare la gradinita
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
lulu77 spune:
ioana, ce bine suna, colinde, party, etc.
Carla, cum mai este Saby?
Luca a tusit sec atat de rau ieri noapte si noaptea trecuta, am fost la medic, are gatul plin de mucozitati, este viral, are de luat Erdomed si Aerius.Niciodata nu a tusit atat de rau, si atat de mult.I-am pus toata noaptea sare incalzita pe piept, s-a linistit abia spre dimineatza, si parca a inceput sa devina productiva tusea.
Joi avem serbare la gradinita si atat de mult isi doreste sa mearga la copii, la gradinita si ieri si azi l-am lasat plangand acasa, vroia la gradinita.
mychy, lasa nervii la o parte, ca nu fac bine
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
raluci_b spune:
va salut cu drag mamici,
un prieten bun si-a deschis gradinitza in Iasi http://www.gradinitakitty.ro/despre_noi.html, bagati un ochi cele interesate
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09)
in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
mychydutza spune:
vivela, cu sanatatea stam bine, din fericire! nervii....o sa treaca! 

vad ca si andrei tuseste de vreo doua zile. parca ieri mai mult. o sa-i fac niste sirop de ridiche neagra, poate o rezolv.
ma enerveaza reclama asta la "gdfsuez".....ca nu dispare nicicum si daca dau clik pe ea cica eroare.
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
sunflower1979 spune:
Doamne, Carla ce rau a ajuns Saby mica. te cred ca-ti vina sa spurci gradinita aia si sa spui ce-ti vine mai rau la gura. si eu sunt o mama care lucrez si care ma stresez maxim daca se imbolnaveste denis ca nu prea am cu cine sa-l las, il duc cu muci curati, cu tuse usoara, dar daca tuseste mai ciudat incat il deranjeaza pe el si pe altii, il tin acasa. acum are putin rosu in gat. nu-l afecteaza cu nimic pe el, asistenta il vede ca e rosu, usor, dar l-am dus mereu pana intr-o seara a facut temp. usoara pana-n 38. nu i-am dat antitermice, s-a oprit pe la 1.30 noaptea, dar a doua zi l-am tinut acasa si apoi a fost wkd.
eu nu critic pe nimeni, caci sincer cred ca unii parinti nu au ce face si am tras-o si noi la cresa, dar cand copilul ti se imbolnaveste tot iti vine sa spui vreo doua.
nico, sa dea Domnul sa-i iasa toate testele bune lui Alex si sa aveti sarbatori linistite.
ioana, am citit aseara despre socul septic de care ziceai tu... cred ca a fost graznic atunci, dar ma bucur ca David e bine acum.
valen, mada ma bucur sa va citesc si sper sa aud doar vesti bune despre copilasi. la fel si tie lulu si tuturor parintilor cu copilasi bolnavi. iar care-s sanatosi, sa ramana sanatosi!
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunflower1979 ioana, am citit aseara despre socul septic de care ziceai tu... cred ca a fost graznic atunci, dar ma bucur ca David e bine acum. |
asta a fost diagnosticul pus de medici, oricum mie mi s-au ascuns multe in perioada aia, pentru ca o aveam pe Mara de 2 luni si alaptam, asa ca m-au protejat, ca sa nu pierd laptele ... n-am putut sa ma internez cu David in spital, a stat mama cu el si ea cred ca n-a pus prea multe intrebari
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
musso17 spune:
si mie imi place optimismul ioanei,incerc si eu sa ma repliez ca deee vin sarbatorile
cristina,sper ca baietelul colegei sa primeasca ajutor,doamnee mi se strange stomacul...
mychy,io banui de ce esti stresata si uite 
alina,sanatate,sa treaca repede.
Vivela spune:
sa mai inveselim putin subiectul cu niste davidisme:
intr-o dupa amiaza, i-am pus lui david supa in castron, era calda, nu frigea, dar el:
- mami, ma frige!
- hai mai, david, ca e doar calda, face bine la gat!
- da, dar pana ajunge la gat, pe mine ma frige la limba!!
ieri, ieseam din gradinita:
-mami, uite o femeie fara copil! pai SA FACA un copil!!! sa faca un baiat!
-poate are deja un copil. dar de ce sa nu faca o fetita?
- pai mamele fac baieti.
- si pe fetite cine le face?
- tatele! (aka tatii).
i-am povestit alui meu dialogul si se intreba daca trebuie sa-i demonstram copilului ca mamele pot sa faca si fete
.
si va mai las un Mos sa va colinde!
Traiesc in Orasul Alandala
ioanaiub spune:

asa Mos sa tot vina la colindat 

_
musso17 spune:
vivela,eu zic ca tati vrea si o fetita dar poate incercam sa dovedim ca "tatele" fac fetitele
si le si creasca...apropo,am vazut intr-o seara la oprah un tip care acum 10 ani a facut operatie de schimbare sex,cu tot tacamul inclusiv hormoni insa si-a conservat sperma pe care acum a folosit-o si are un copil,dar nu asta e treaba,tipul aka tipa alapteaza..oauuuu,ce ti-e cu hormonii astia..mai auzisem de o tanti care a adoptat si a inceput sa aiba lapte.