Strumfi de iulie-august 2007(204)
Raspunsuri - Pagina 16
musso17 spune:
buna fetele
imi pare tare rau pentru ce aud..
nico,vai,cred ca esti speriata,sper si sunt sigura ca totul va fii bine...poate si un consult de ochi are fi bine venit.
anca,imi pare tare rau!!mihnea a avut asa febra si care sa tina asa mult,3 ore cu 39,6 insa sa stii ca antibioticul injectabil si-a facut efectul cam in 24 de ore.
nma spune:
Anca sanatate multa si putere sa o scoateti la capat
.
Georgi si la ofta a iesit bine
. Astept rezultatul de maine.
Nico
sunflower1979 spune:
fetelor, vin si eu cu o mare rugaminte la voi. stiti, va ziceam de baiatul colegei mele... are leucemie acuta limfoblastica si problema din acest moment e ca are trombocitele foarte scazute - 8000 si are risc mare de hemoragii, inclusiv interne. are nevoie de o transfuzie cu concentrat trombocitar grupa a2 negativ. daca e cineva din iasi sau din imprejurimi cu aceasta grupa, dispus sa doneze... donarea in acest caz e mai complexa si presupune un anumit discomfort... chiar si contra cost, va rog sa ma contactati. va las si adresa mea de mail - cristuna2002@yahoo.com va multumesc din suflet!
am apucat sa citesc azi un pic despre cate au mai patit gradinareii si-mi pare tare rau. va doresc multa sanatate si refacere completa si rapida!
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
madabout2003 spune:
Doamne Sunflower, imi pare tare rau de baietelul colegei tale...Sa il ajute cineva sa se insanatoseasca...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
claucia spune:
Buna seara dragelor,
in primul rand Anca, si eu sunt alaturi de tine, ce mama ei de infectie a lovit-o pe Saby, bietul copil, sper sa ii treaca repede, adica ma rog, sa simti tu imbunatatiri, sa simti ca iese soarele pe cer in cateva ore, maine cel tarziu! Gata, de acum se imbunatateste situatia, doar in bine are voie sa mearga, of!
Alina, Elisele noastre zici ca au aceeasi problemuta? Vorba ta, mai bine le placea aceeasi culoare, bine ca le cheama la fel si au teren alergic, ce imparteala frate! Isa mea nu are nici o alergie insa, are teren atopic insa nu a dezvoltat nici o alergie inca. Posibil sa dezvolte pana la varsta scolara sau nu. Are IgE mare, dar testul Phadiatop infant la alergeni respiratori(cel care spune daca manifestarile ei de pana acum, haraieli, alea alea) au fost de natura alergica)este negativ.
Analizele de imunitate sunt ff folositoare, mai ales daca vrei sa vezi de ce copilul ti-e mai sensibil pana la imunitatea ce o va dobandi cu varsta. Ei i-au iesit binisor, adica imunoglubulinele (A, M, G) foarte bine, complementul total f bine, doar acest MBL a iesit mai mic. Am inteles insa ca 30% din populatie are MBL mai mic decat media. Si uite ca majoritatea cica sunt sanatosi. Iti dai seama ca am citit toate tampeniile cu deficiente de imunitate de mi s-a sculat parul din cap! Bine, ea nu are deficiente de imunitate, doar acest MBL, care este o cale de a activa complementul (care se apuca sa doboare crocobauri :)))
in fine, si noi am inceput tratamentul homeopat, bine, o sticluta cu ceva dat de dr, nu stiu ce, nu are eticheta, nu stiu ce ii dau ![]()
De o luna si jumatate, slava Domnului sunt bine amandoua, rari mucisori, totul e sub control, de la ultima bronsiolita rea Isa nu mai are nimic, e atat de puternica mi se pare acum, nu stiu ce sa zic. Of, sper asa sa fie.
La noi la gradi e varicela. Cool! Eu am vaccinat-o pe Alessia dar pe pitica mica nu pt ca nu ma apuc sa ma joc cu raspunsurile ei imunitare inca. Asa ca nu avem nici ROR nici vaccin de varicela. Pe Alessiuta am tinut-o acasa de 2 saptmani, nu vreau sa aduca acasa varicela, insa ea sufera dupa copii, educatoare, jocuri, patutul ei frumos de acolo. E tare frumos cu copii acolo, gradinita in sine e ff frumoasa. Controlul la noi se face in fiecare dimineata. Asistenta se uita in gatul fiecarui copilas in fiecare dimineata cu lanterna. Ei stiu, primul drum este la Diana. Si nu a luat nici un crocobau r rau de de acolo, da, muci si tuse, cand si cand dar nu grav.
Probabil ca nu vom merge la serbare ca sa nu luam, varicela si oricum de pe 21 era vacanta. Asa ca ne revedem cu totii in ianuarie. Bine ca am cu cine sa o las acasa, cu bona Isei. Daca nu era ea nu stiu ce faceam, mama lucreaza, parintii sotului sunt mai departe, in fine. Ne-a cam terminat financiar toata perioada asta, mereu am avut bona pt ca nu am avut cu cine sa lasam puii, dar si banii se duuuuuc si se tot duc.
La mine la birou avem voie 15 zile lucratoare pe an sa luam pt boala, parca inca 3 pt copii, 3 la rand fara nici o adeverinta, dar concediul meu de odihna il pot lua oricand oricum, cu ora, am 28 zile lucratoare si daca lipsesc o ora o notez ca sa o scada.
De Craciun abia astept, mergem la parinti, la sora mea care are o bebita de 1 luna
, la matusi etc. De revelion probabl acasa, sper sa fim bine si sanatosi. oricum suntem multi :-)) adica 4 deja!
Am cumparat deja bradut, luminite, mos de pus in geam luminos, alte luminite pentru balcoane, globuri, abia astept sa impodobim casa!
gata, va pupam si astept cu sufletul la gura sa citesc de Saby si de Alex! Va pup
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
musso17 spune:
neatza
fetele,haideti la o cafea!!
nico,va tin pumnii,sa iasa totul bine.
anca,cum mai e saby?
ioanaiub spune:
buna dimineata,
Georgiana, beau cu placere o cafea ![]()
ieri am fost cu Mara la salon
, acum se lauda la toata lumea ... de fapt doar eu m-am tuns si m-am vopsit, as fi vrut sa o tunda si pe ea dar n-a prea stat [:-@,]asa ca e tot cu bretonul ciopartit
... lasa ca ne-om tunde noi mai bine la vara ![]()
ieri au venit bucurosi acasa pentru ca a venit mosul
... de fapt au primit din Germania cadouri "in cutii de pantofi", tot felul de maruntisuri si dulciuri, au fost foarte incantati 
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
neatza.....
carla,sanatate multa lui Saby. doamne prin cate trebuie sa treceti.....
nico, cred ca esti stresata cu lesinul lui alex...tin pumnii sa fie totul ok. pt linistea ta e mai bine sa inlaturi orice indoiala. sunt convinsa ca va fi totul bine.
eu ieri am stat acasa. n-am avut cu cine-l lasa pe andrei. am o durere de stomac de nu mai pot. stiu ca e de la nervi si stress dar nu ma pot controla. cred ca pana la urma recurg la o "tura" de extraveral sa-mi adun gandurile 

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza eu ieri am stat acasa. n-am avut cu cine-l lasa pe andrei. am o durere de stomac de nu mai pot. stiu ca e de la nervi si stress dar nu ma pot controla. cred ca pana la urma recurg la o "tura" de extraveral sa-mi adun gandurile ![]() ![]() ![]() d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" ![]() |
Mychy, mai bine incearca calmogen plant
si mai da-i incolo de nervi, viata e frumoasa
)Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Vivela spune:
neata
mychy, chiar ma intrebam ce-i cu tine de n-ai mai aparut. pen' ce ai nervi? sper ca sunteti sanatosi cu totii
.
Carla, cum mai sunteti?
Nico, sper sa aveti rezultate bune la toate analizele si sa uitati repede episodul cu lesinul.
te inteleg ca esti ingrojorata, ce mama n-ar fi?
ioanaiub, sa-ti fie de bine tunsoarea, imi place optimismul tau
. si eu m-as bucura daca mi-ar da cineva acum o cutie cu dulciuri, si am trecut de ceva vreme de copilarie.
Cristina, imi pare rau de baietelul colegei tale, sper sa se gaseasca cineva sa-l ajute cat mai repede.
nici eu n-am prea dormit, deja practic cam des sportul asta. bine macar ca-s copiii sanatosi si stau treji de fresh ce sunt. cum or putea sa fie asa zglobii la ore imposibile, nu inteleg...
sambata avem petrecerea de pomul de craciun organizata de barou. noroc ca mi-a amintit colega mea, ca uitasem de asta. eu ma gandeam sa-l duc pe david la maica-mea de vineri, dar cred ca il duc sambata dupa petrecere. (hehe, la cat cotizez pe-acolo aiurea, nu-mi vine sa ratez nicio acadea
).
Traiesc in Orasul Alandala