Strumfi de iulie-august 2007(204)
Raspunsuri - Pagina 19
CarlaV spune:
Va zic 2 vorbe despre noi, n-am citit nimic din urma, multumesc celor care au intrebat de noi aici si la telefon.
Sabina merge spre bine, suntem pe linia de plutire.
Am trecut prin 2 nopti la reanimare, perfuzii si antibiotice puternice. De joi ramanem doar cu cefort si gentamicina prin branula. Febra nu mai face atat de mare si au crescut intervalele in care are nevoie de antitermic. Suntem acasa, o supravegheaza si o asistenta. Analizele aratau ca la soc septic, insa toate problele bacteriologice sunt negative, deci singura problema este infectia tratata cu Zinnat care nu a functionat. Analizele de imunitate sunt si ele foarte bune. Va multumim pentru gandurile bune.
Eu... nici azi-noapte n-am dormit decat pe furate 5-10 minute, in ultimele 5 nopti n-am adunat 8 ore de somn in total, azi era sa adorm la semafor. Acum m-am socat, am primit o veste proasta: nasul Sabinei, care conduce de 17 ani, a facut accident aseara pe autostrada si si-a rupt clavicula si ligamentele si probabil trebuie operat. S-a dat peste cap cu masina de 4 ori, dupa ce s-a proptit in sant, apoi a ramas intr-o mlastina. Centura de siguranta l-a salvat, chiar daca i-a facut praf umarul. Din masina n-a mai ramas nimic...
mychydutza spune:
carla, ce-a fost a fost, bine ca s-a stabilizat.chiar ma gandeam la voi. sanatate multa si tie putere. la ce spital ai internat-o?
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
X-ray spune:
stie cineva ceva de sabina?imi inchipui cum e anca dar eu sincer chiar sunt ingrijorata....chestiile astea rezistente la antibiotic doze mari ma dau peste cap...
gabi daca vin in bucuresti iti fur copilul
.nu va suparati fetelor,si eu am copil,dar eu copii mai frumosi ca la gabi nu am vazut
.
claucia sa sti ca si pe mine m-a apucat cititul,sincer tot pe net ,nu mai am eu carti de specialitate pentru ca nu prea faci cine stie ce imunologie nici in facultate dar la eli a noastra se pare ca marea problema este alergia.probabil elisutza voastra nu a dezvoltat inca si e posibil sa nici nu faca episoade asa ca eli pentru ca se intalneste cu virusii mult mai repede de la sora ei...si asta e de bine.eli in viroza este alergica si la praful care se ridica cand umbla prin casa.si credeti-ma la noi in casa se aspira saptamanal/de doua ori de cele mai multe ori si deja suntem la limita extremelor cateodata...in fine astept rezultatele.
na ca s-a trezit.pupici tuturor
A mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
lulu77 spune:
Carla o veste buna...bine ca Saby este ok, tinem pumnii sa se refaca complet.

Cat despre cealalata veste..te cred..si eu sunt devastata...un om drag mie...40 ani,2 copii mici, cancer de grad 4..in conditiile in care din august pana acum si-a tot facut analize, echo, RMN-uri, toate bune in RO, absolut bune.A ajuns in Germania.Cancer ultima faza.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
mychydutza spune:
x-ray, carla a scris inainte sa scrii tu!
bai am un chef de munca si un drag de servici, de nu mai pot!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
CarlaV spune:
Mychy, la IOMC am fost, mama a iesit la pensie din '98, dar toti s-au purtat cu ea ca si cum nu ar fi lipsit deloc.
Larisa a vomitat tot ce a mancat in cizmele Sabinei. Abia terminasem de curatat holul cand a vomitat iar in sufragerie, pe mocheta noua crem, in 3 locuri. Acum am mocheta noua cu urme de mazare, bulion si tort
. Mai nasol este ca nu stiu ce poate sa aiba, numai ca nu sunt in stare sa o iau de la capat cu bolile acum.
Vivela spune:
sanatate multa!
Alina 

. nu trebuie sa-i furi, daca promiti ca mi-i dai inapoi ti-i las cateva ore ![]()
![]()
.
fug inapoi la facut curat prin dulapuri.
Traiesc in Orasul Alandala
CarlaV spune:
Mda, e destul de evident, Larisa are enterocolita, are febra, diaree si voma, maine o duc si pe ea la doctorul Sabinei.
V-am zis ca era sa adorm la semafor? Sper sa nu iau si eu ceva digestiv, ca m-ar pune pe butuci, sotul e racit tare, eu sunt baza...
ioanaiub spune:
buna dimineata
va las o cafeluta?
la noi niiiiinge ... de ieri
.... o zapada pufoasa, vrea cineva?
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Vivela spune:
neata
Carlaaaa, mai opriti-va din bolit!
nu stiu cum ati reusit asa sa faceti colectie. ![]()
eu iar n-am dormit, am ajuns sa fiu convinsa ca David era copil foarte cuminte fata de Damian. macar David se trezea de 3-4 ori, sugea putin si adormea imediat, si odata adormit taiam lemne pe el. e, Damian e din alt film, adoarme greu de tot si daca cumva indraznesc sa oftez langa el, tresare si se trezeste. azinoapte pe la 3 repeta ridicatul in fund, eu si taica-su eram cu ochii carpiti langa el incercand sa-l adormim. pe la 4 am reusit, la 7 m-a trezit vesel David sa-i pun desene cu Mychy Mouse. 
acum am o cafea mare langa mine, v-as da si voua dar cred ca fac pe egoista si o pastrez pe toata pt mine. m-as pune in pat sa dorm, dar am auzit scancete din dormitor, s-a trezit si printul, deci nicio sansa pt mine...
ufff...
Traiesc in Orasul Alandala