Strumfi de iulie-august 2007(204)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Carla, mie imi suna tot mai mult a oreion ce zici tu, mai ales ca Saby n-a fost vaccinata ROR. evident, e doar o supozitie, dar am citit acum despre manifestari si pare sa se cam nimereasca.
pupici, sper sa scapati repede, orice ar fi .

sa-ti traiasca sotul si sa aiba grija de nevasta si copii .

eu am un pici tusitor, nu are alte manifestari, doar tuse numai in timpul noptii (pe la 4 dimineata) care nu-l lasa deloc sa doarma. iau iarasi arsenalul homeopat la puricat, sa-i gasesc ceva potrivit. uf, si miercuri era zi de vaccin, nici nu stiu ce sa fac.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata
Vad ca multe dintre voi ati impodobit bradul noi inca nici nu l-am cuparat...

Sper sa fie oreion la Saby, ma rog, boala normala a copilariei, fara complicatii, asa macar stiti "pe ce picior dansati", si oricum e o boala care se face...Poate ii faceti niste analize din care sa reiasa clar asta (Igm pt oreion, tipul ala de analize, cum se face de ex Igm pt rubeola, ca analiza de sarcina). unde mergeti la dr si pt analize?

Vivela, cine stie ce-o fi? Nu prea parea raceala obisnuita, ca aia e cu muci, tuse toata ziua, adica in mod constant... Sa gasesti homepatele potrivite!

Musso, ma bucur ca revenirea lui Mihnea la gradi s-a produs cu succes

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele

Multumesc de am nevoie. Mi-a rupt Andre sanii aseara.

Carla multa sanatate

Vivela daca nu are febra aici se face vaccinul chiar daca au muci sau tusesc. Eu cred ca depinde de tine, tu decizi daca nu are febra.

O zi buna la toate :)

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata

sanatate multa puiutilor bolnavi .
Anca imi pare rau ca va chinuiti asa. Sper sa ii dati de cap azi .
Alina sper ca sunteti mai bine . Tot am zis ca te sun zilele .
Noi maine mergem cu Alex la Bucuresti pt encefalograma. Sunt cu nervii cam varza. Macar ma bucur ca Andra e bine. Am noroc ca la noi la gradinita asistenta ii consulta zilnic.
Sincer eu nu prea am variante cand se imbolnavesc copiii. Imi las cateva zile din concediu de odihna special pentru a stata acasa cu copiii cand sunt bolnaviori. Medicul de familie nu imi da concediu medical (are o granada de scuze) iar la birou daca lipsesc si doua ore mi se taie din concediu de odihna. Mai am si colegi carcotasi care imi contorizeaza liberele .
Pana acum eram destul de linistita cu job-ul dar acum s-au cam schimbat lucrurile. Azi ne-au anuntat ca trebuie renegociat contractul. Cica vor fi si mariri de salarii: taie de la unii si pun la altii . parca vad cat de bine ne vom intelege.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

monica,multumim.
nico,de ce ii faceti encefalograma?
ioana,pfuuu ce ati tras..si eu am avut senzatia ca suntem de sf.
anca,v-ati intors?sa ne tii la curent.
eu am fost si am cumparat cadourile pentru craciun,de fapt doar pentru copii si oricum la adulti nu iau nimic,asa am facut in fiecare an,probabil ca la nasi ma duc cu un cos cu fructe,vin si cozonac..ptiuuu ce imi plac cosurile astea..asaaa si am alergat printre raioane ca nebuna apoi am realizat ca nu sunt cu copil si ar trebui s-o las mai moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Carla sper sa te intorcu cu vesti mai bune despre starea lui Saby!
La noi antibioticul a functionat bine, nu a mai facut febra si nici nu s_a mais plans de ureche dupa prima doza, din fericire a facut o forma mai usoara, fara timpan perforat.

In legatura cu grupele de 30 de copilasi aici au in permanenta o educatoare si 1 assistenta maternala asta intre 8h30-11h30 si 14h00-16h00. In pauza de pranz si intre 16h00-18h30 se ocupa de ei animatori platiti de primarie sunt cam 3 de fiecare clasa.. Iar miercurea, pt ca aici in general miercurea nu e scoala (de la maternala pana la liceu) - merge la un "centru de loisir" - unde sunt mult mai putini 10-12 cu 2-3 animatori. Azi dimineata s'a dus cu clasa la film /

Concediu pentru copil bolnav se i_a la fel ca si concediu medical propriu de la medicul de familie si fara limita de timp... dar cum in general primele 3 zile de concediu medical nu sunt platite, se incearca cat de cat sa se evite tipul asta de concediu.
Noi de data asta am stat eu cu Emily o dupa-amiaza, deci am lipsit 2 ore pe care o sa le recuperez saptamana asta, iar o zi si'a luat'o taica-su...

Aici e un frig de am curatat vro 10 minunte la parbrizul de la masina (nu pot sa astept sa se dezghete singura pentru ca eu plec intotdeauna in ultimul moment..)

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Georgi, i s-a facut rau din senin (a lesinat) si nu stiu care e cauza. I-am facut toate analizele, are doar o usoara anemie. Totul a iesit bine. daca si encefalograma e ok ma linistesc.

M-a sunat mamica unei colegea de-a Andrei de la gradinita. Era disperata; de cand a inceput gradinita copilul sta mai mult acasa, Se pare ca sunt virusi seriosi si pe aici cu toata trierea zilnica .

Am trimis aseara poze cu strumfii la concursul chic bb. Ma gandesc ca aveti si voi poze chic .

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc tuturor.
Am revenit in dimineata asta pentru analize complete, trebuia internata dar nu mai sunt locuri nici la IOMC si nici la Gr. Alexandrescu, are o infectie foarte puternica. I-a pus branula, facem 2 antibiotice la 12 ore intravenos si asteptam rezultatul de la celelalte analize. Ea si-a facut praf stomacul, are 15-20 scaune diareice zilnic, azi-noapte i-am pus pampers pentru ca se tot scapa pe ea. Eu... n-am dormit de 3 nopti mai mult de o ora, sunt pe 7 carari.
Orelistul a zis sa nu mai auda de gradinita si ca va sesiza directia de sanatate publica, pentru ca are spitalul plin de copii cu probleme aduse de la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Sanatate tuturor va doresc atat copiilor cat si parintilor.

Of Doamne Carla sanatate multa! si putere...

si Andrei tuseste destul de rau, pare mai serioasa decat data trecuta acum vreo 2 saptamani, ne tratam, sper sa treaca repede.

greierash mamica de Andrei si 23+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Doamne anca imi pare tare rau...
noi nu o mai ducem pe eli la gradi,cel putin nu mai devreme de februarie.mai merge la engleza dar sunt 6 in grupa(desi ultima viroza de acolo a incasat-o).
dar sufera fff tare.elisa iubeste atat de mult copiii,compania lor, educatoarea...sper sa mai am si eu ceva raspunsuri la intrebarile mele cand vin si analizele,atunci si homeopatic pot lua alte decizii.
mi se rupe sufletul cand aud de asa necazuri...abia astept sa fim si noi mai relaxate peste vreo cativa ani....cel putin din punctul asta de vedere ca vin altele.

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...

povestea noastra...

Mergi la inceput