Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***
Raspunsuri - Pagina 5

Anaan spune:
Anaan spune:
 Eu am ore azi de la 3 la 8. Iar am program ca stungarii. Toata dimineata am calcat, ca ma zgaria pe ochi mormanul de rufe care incepuse sa semene cu Everestul . Guliei la sase dimineata ii trebuia "te". Bine ca i-a trebuit, ca la 9 am constatat ca este luat gazul ( pana la  4
. Guliei la sase dimineata ii trebuia "te". Bine ca i-a trebuit, ca la 9 am constatat ca este luat gazul ( pana la  4

), noroc ca-i facusem mancare ieri. Toata vara n-au avut vreme sa instaleze nu stiu ce minuni, iar acum pe frig au luat gazul in tot orasul. Romanian style!
), noroc ca-i facusem mancare ieri. Toata vara n-au avut vreme sa instaleze nu stiu ce minuni, iar acum pe frig au luat gazul in tot orasul. Romanian style!
Novus, multumiri

...din nou!
...din nou!

Anaan spune:
Anaan spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Monnvas Hello. La noi Mosu' a bagat in ghetute niste mingiute si in fiecare dimineata cand se trezeste se duce la ghete si ma intraba: "gol? gol?" (gol = minge). A mai primit un carutz de cumparaturi, cu care plimba prin casa cartile cu Disney    si cel mai tare mi s-a parut ca de la bunici a primit "betoniera vesela", ca doar am injiner-constructor, ce pana mea!  Va  CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! | 
Chiar, ce pana ta!

Cum merg trebile?

Monnvas spune:
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Anaan O intrebare: De ce-i vesela betoniera?! | 
"ca canta"
trebile merg bine, is chiar incantata, povestim la Moeciu.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Monnvas spune:
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui denisamada Ai-ai-ai! Ca tot voiam sa va intreb... Citesc ca ghioceilor le-a adus Moshu dulciuri... Ce fel de "dulciuri" papa ghioceii? Eu pana acum nu i-am dat Adelei decat niste turta dulce de la "targul meshteshugarilor"... alte dulciuri cumparate nu mi s-au parut compatibile...  Ati mai gasit ceva potrivit pentru ei, ca poate vb si eu cu Mosh Craciun sa se pregateasca.  Denisa-Madalina  fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute | 
Pai cine a mai zis in afara de Dodo, la care is 2 huni si banuiesc ca partea leului a avut-o Bogdi? Turta dulce de-aia i-am mai dat si eu si am mai cumparat de la cofetarie cate un pandispan cu visine (cand a inceput sa urle pe strada "papa papa" si nu mai aveam nimic de mancare la mine
 ) si ocazional ii mai cumpar de la magazinul de paine niste briose (nu au crema inauntru, e doar aluat pufos). Cioco a halit o data, i-a placut si de atunci am ascuns-o.
) si ocazional ii mai cumpar de la magazinul de paine niste briose (nu au crema inauntru, e doar aluat pufos). Cioco a halit o data, i-a placut si de atunci am ascuns-o.I-am facut in schimb niste bomboane raw (ILINCA, esti pe receptie?): am bagat in blender o mana de nuca, o mana de migdale si o mana de fistic, apoi niste caise rehidratate (dar cred ca mergeau mai bine nerehidratate, ati inteles cuvantul da?) si 2 smochine, s-a facut o pasta ca o plastilina, am modelat bilute si le-am tavalit prin cocos. Au fost f apreciate!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 pentru noi dulciurile sunt: briosele (in special cele cu branza), pandismanul, turta dulce (facut de mine un pandispan in care am pus miere), placinta cu branza (2foi cu branza la mijloc - asta a avut cel mai mare succes), biscuitii nostri traditionali, biscuiti spritati, cornulete cu nuca/rahat, eclere, tort de mere, tort cu branza... eeeehe avem ceva experienta cu dulciurile, atata doar ca nu o atrag in mod deosebit(poate si pentru ca nu sunt prea dulci)
legat de tema de wk: anul 2010 a fost un an groaznic dar probabil nu trebuie sa zic nici pas ca tot timpul se poate si mai rau; pentru 2011 nu-mi doresc decat sanatate pentru toti si liniste (in viata, in suflet, in toate)
Gianina  - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
             avem 1 anisor si sapte luni 

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 mosul ne-a adus un cofraj cu oua(sunt 6 oua care se desfac in doua si au tot felul de culori si figuri si chiar si piuie; fiecare are locul lui si trebuie imperecheate dupa figura puiului din interior) si o masinuta cu telecomanda
inca se mai joaca (,) cu amandoua
am toata casa jumatati de ou si tot am grija sa i le adun sa aiba ce imprastia
Gianina  - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
             avem 1 anisor si sapte luni 

Floric spune:
Floric spune:
 Seara buna fetele.
Sunt o saptamana in concediu si d/asta nu mai intru dimineata caci am o alta ocupatie amtinala. De fapt, cam toata ziua, ca, deh..i/am dat mamei liber. Vorba ei "si eu sunt in concediu". Am intrat sa va spun ca si uitasem cum e sa stau cu Rares toata ziua acasa. Evident, este minunat. Pacat pentru mamicile care nu vor mai avea aceasta bucurie unica. Poti sa ai 20 de copii aceaste clipe (de crestere a lor) sunt diferite si unice. Oricat l/as poza, filma parca tot nu tine de cald, tot live e mai bine.
In schimb, am constatat ca seara de fapt e perioada lui de energie maxima. Stiti ca va povesteam eu ca are un comprtament diferit si eu il puneam pe seama ca venim noi acasa si se alinta, se zbenguie...de unde...cum se trezeste zici ca ii intoarce cineva cheita. 
In rest, zice tot mai des pipi si kk dar se si foloseste cand vrea sa ma pacaleasca (in general, cand nu mai are chef sa manance incepe si pune si mana la putza...pipe, pipe, pipe...atunci il iau repde si de la masa si el victorios bate din palme "Gata, papa", atunci imi dau seama ca m/a pacalit. Ei, se mai intampla si accidente de genul sa faca pipi sai kk in pantaloni apoi sa spuna dar sunt din ce in ce mai rare. Ceea ce ma bucura...Moshul i/a adus o tablitza de scris si un mosh de plush. Aveam unul dina cela cu ventuza pe care l/a znopit de lipit si dezlipit, i/a rupt barba, in fine l/a distrus si l/a mai si pierdut prin casa. Nu va pot spune ce fericit a fost cand a vazut noul mosh, a dormit cu el, il i/a si la masa, il pune si la oala, tot universul este Moshu lui. A, si apropo i s/a dezvoltat si simtul proprietatii...Se adreseaza cu "tata meu, mama meu, Moshu meu, totul este al lui".
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 

novus spune:
novus spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui denisamada 
 A-propos de Moeciu, nu-sh daca ai vazut postarea mea in care iti spuneam ca prietenii nostri nu mai vin...  Ziceam ca te sun  sa iti zic, dar am uitat...  Denisa-Madalina  fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute | 
Am retinut de cand ai scris

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)