Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***
Raspunsuri - Pagina 4

Bianca2503 spune:
Bianca2503 spune:
 Neata...va las eu cafea astazi!
Sa zic LMA Nicolailor, NIcolasilor si Nicoletelor si sanatate multa.
Vladimir e treaz de o ora deja ...asa ca vom avea o zi lunga.
Am vazut poze cu Gulia confuza:)) si mai spun restul dupa ce imi aduc aminte ca acum am ochii picior peste picior.

Dodo-pui spune:
Dodo-pui spune:
si

all
 allBlogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 buna dimineata mamici
bianca, multumim de cafea
La multi ani! si din partea nostra nicoletelor si nicolailor
vazut vladimir mare admirator de baloane si gulie bestiala in rosu, putin deranjata de trezirea matinala , vazut si hunii inainte si dupa-mos
, vazut si hunii inainte si dupa-mos
pupacim toata lumea si sper sa apuc sa revin pe la pranz la raport
aaa.... anca multumesc mult de rezumat te mai solicit si la anul
 te mai solicit si la anul
Gianina  - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
             avem 1 anisor si sapte luni 

dyana27 spune:
dyana27 spune:
 neatza

dod multumim de cafeluta... arata demential. mai fetelor eu poftesc la cafea ca naiba. de cate ori vad reclama la nescafe dolce gusto... ma tavalesc de pofta; imi imaginez ca iese o chestie cremoasa acolo si buna de mori

; cafeaua simpla nu-mi mai place de cand am ramas gravi, acum beau ness cu lapte de obicei. mai scap la cafea cand sunt cu ai mei, la ei acasa sau la noi.... ca nu stiu cum, dar cafeaua facuta de mami e altfel
; cafeaua simpla nu-mi mai place de cand am ramas gravi, acum beau ness cu lapte de obicei. mai scap la cafea cand sunt cu ai mei, la ei acasa sau la noi.... ca nu stiu cum, dar cafeaua facuta de mami e altfel

.
.
chiar, a baut cineva chestii din alea de la gusto? ca la cat costa.... nu cred ca o sa ma indur vreodata sa cumpar jucaria. regret ca n-am luat-o anul trecut, cand chiar aveam bani..... dar aia e, s-a dus

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009   GANDACEL DE TOAMNA
GANDACEL DE TOAMNA

Ela78 spune:
Ela78 spune:
 Mos Nicolae i-a adus lui Ianis un set de politisti calare pe cal si motocicleta (acum toata ziua plimba motocicleta ), o camioneta cu lopatele de nisip si multe-multe dulciuri. A fost misto reactia lui cand am mers dimineata sa vedem ce-i in ghetute, a fost foarte surprins si s-a bucurat foarte tare.
), o camioneta cu lopatele de nisip si multe-multe dulciuri. A fost misto reactia lui cand am mers dimineata sa vedem ce-i in ghetute, a fost foarte surprins si s-a bucurat foarte tare.
Sa raspund la tema... Anul acesta a fost unul mai nasol pentru mine, in sens ca am avut ceva emotii prin primavara cand m-am agitat cu cresa lui Ianis, dupa aceea in vara cu legea lui Boc si acum cu stressul din cauza serviciului. Din pacate reducerea indemnizatiei s-a facut simtita in bugetul familiei;( Si nici n-am avut parte de o vacanta extraordinara, nu mai merg in Bulgaria in viata mea!
 si acum cu stressul din cauza serviciului. Din pacate reducerea indemnizatiei s-a facut simtita in bugetul familiei;( Si nici n-am avut parte de o vacanta extraordinara, nu mai merg in Bulgaria in viata mea! 
Pentru noi ca cuplu cel mai bun an a fost, ca si pentru Bianca, anul 2008, cand am fost si la Paris de revelion, si in Zakynthos (o insula greceasca supeeeerba), am cumparat si terenul si l-am conceput si pe Ianis
Pentru la anu' nu-mi propun multe chestii: doar sa fim toti sanatosi, sotul cu servici, eu sa ma reintegrez usor in campul muncii, iar lui Ianis sa-i placa la gradinita si sa nu se imbolnaveasca acolo prea des.
Saby, am vazut pozele cu Maya, ce fetita mare si cocheta s-a facut

Anca, scuze pentru incurcatura Ma bucur foarte mult ca in sfarsit ti-ai gasit fericirea
 Ma bucur foarte mult ca in sfarsit ti-ai gasit fericirea Hai sa-ti zic cum o sa fie cu daddy, tu o sa pastrezi amintirea lui toata viata, dar amintirea a ce-ai simtit tu atunci, pentru ca daca l-ai vedea acum sau peste cativa ani, ti s-ar parea un om oarecare, obisnuit, tern, daca l-ai vedea pe strada nu ti-ar atrage cu nimic privirea. Dar cu arabul a trebuit sa aveti voi o mica divergenta ca sa va dati seama ca sunteti pe aceeasi lungime de unda/sau sinteti dispusi sa fiti si ca nu puteti unul fara altul
 Hai sa-ti zic cum o sa fie cu daddy, tu o sa pastrezi amintirea lui toata viata, dar amintirea a ce-ai simtit tu atunci, pentru ca daca l-ai vedea acum sau peste cativa ani, ti s-ar parea un om oarecare, obisnuit, tern, daca l-ai vedea pe strada nu ti-ar atrage cu nimic privirea. Dar cu arabul a trebuit sa aveti voi o mica divergenta ca sa va dati seama ca sunteti pe aceeasi lungime de unda/sau sinteti dispusi sa fiti si ca nu puteti unul fara altul , apropos cum il cheama?
, apropos cum il cheama?
Simina, Ianis n-a mai acceptat borcanele de la 1 an, poti sa-i dai linistita mancare de la restaurant (ciorba de pui a la grecque, ciorbita de vacuta, pulpe de pui cu piure, peste salau la cuptor cu legume, pilaf sarbesc, MBS etc)
Elena,  fericita de
 fericita de  Ianis Cezar (04.04.2009)
 Ianis Cezar (04.04.2009)

mireal spune:
mireal spune:
Salut,La Multi Ani celor care poarta numele de Nicolae, Nicoleta,etc !Am vazut copiii fericiti ca au primit cadouri.Noi lui Theo i-am luat un cort si o carticica cu numere.Bianca, de unde ai luat trenuletul si cat costa?Dodo,multumim pt. cafea, chiar acum o beau pe a mea.In anul acesta cel mai mare plus a fost ca am fost sanatosi si am fost in Grecia care mi-a ramas in suflet, sper sa reusim si la anu sa mergem intr-un concediu de vis.La minusuri, lipsa banilor de vreo 3 luni incoace, parca s-au scumpit toate.Pt. la anu, sper sa-mi gasesc alt job, daca nu, sa ma primeasca frumos acolo unde ma intorc.In rest sa fim sanatosi ca se rezolva celelalte lucruri.Si pt. noi anul 2008 a fost frumos, am fost plecati in doua vacante,mi-am luat cam ce a dorit sufletelul meu si bineinteles sarcina surpriza.2009 a fost ok ca ne-am luat casa si in 2010 platim datorii :)

Bianca2503 spune:
Bianca2503 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mireal Salut, La Multi Ani celor care poarta numele de Nicolae, Nicoleta,etc ! Am vazut copiii fericiti ca au primit cadouri.Noi lui Theo i-am luat un cort si o carticica cu numere. Bianca, de unde ai luat trenuletul si cat costa? | 
L-amluat de la un magazin de jucarii de la Straduintei (fostul magazin Ferometal delanga librarie).Pretul a fost de 40 de ron.

denisamada spune:
denisamada spune:
 Ai-ai-ai! Ca tot voiam sa va intreb... Citesc ca ghioceilor le-a adus Moshu dulciuri... Ce fel de "dulciuri" papa ghioceii? Eu pana acum nu i-am dat Adelei decat niste turta dulce de la "targul meshteshugarilor"... alte dulciuri cumparate nu mi s-au parut compatibile...  Ati mai gasit ceva potrivit pentru ei, ca poate vb si eu cu Mosh Craciun sa se pregateasca.
 Ati mai gasit ceva potrivit pentru ei, ca poate vb si eu cu Mosh Craciun sa se pregateasca. 
Denisa-Madalina  fericita de
 fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute 

Anaan spune:
Anaan spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui denisamada Ai-ai-ai! Ca tot voiam sa va intreb... Citesc ca ghioceilor le-a adus Moshu dulciuri... Ce fel de "dulciuri" papa ghioceii? Eu pana acum nu i-am dat Adelei decat niste turta dulce de la "targul meshteshugarilor"... alte dulciuri cumparate nu mi s-au parut compatibile...  Ati mai gasit ceva potrivit pentru ei, ca poate vb si eu cu Mosh Craciun sa se pregateasca.  Denisa-Madalina  fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute | 
Lui Andrei nu i-a adus Mosul dulciuri. La noi in sectiunea dulciuri intra fructele si cate un croissant cu unt sau vanilie. Si eu i-am dat turta ieri luata din targ, dar nu era decat foarte putin dulce. Ciocolata nu i-am dat deloc, cu exceptia unei muscaturi accidentale dintr-un Milky Way.

Monnvas spune:
Monnvas spune:
 Hello.
La noi Mosu' a bagat in ghetute niste mingiute si in fiecare dimineata cand se trezeste se duce la ghete si ma intraba: "gol? gol?" (gol = minge). A mai primit un carutz de cumparaturi, cu care plimba prin casa cartile cu Disney 

si cel mai tare mi s-a parut ca de la bunici a primit "betoniera vesela", ca doar am injiner-constructor, ce pana mea!
 si cel mai tare mi s-a parut ca de la bunici a primit "betoniera vesela", ca doar am injiner-constructor, ce pana mea! 
Va 
CRISTIAN (7.03.2009) 
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!