Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, cu placere

Denisamada si la noi dulciuri inseamna deocamdata turta dulce, briose si nelipsitii bitzi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Olga, pe unde esti? Mie mi-e dor de tine

David are laringita !! Am vorbit cu Olga, ieri au fost la urgenta, azi se simtea mai bine , face aerosoli si se pune pe picioare pt intalneala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Simina, Ianis n-a mai acceptat borcanele de la 1 an, poti sa-i dai linistita mancare de la restaurant (ciorba de pui a la grecque, ciorbita de vacuta, pulpe de pui cu piure, peste salau la cuptor cu legume, pilaf sarbesc, MBS etc)

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Ai dau linistita mancare , tot ce ai enumerat mancam si noi, numai ca stau cu inima indoita sa-i dau de la restaurant.....nu stiu cat de proaspata este mancarea cu adevarat, nu stiu cat de curate sunt farfuriile in care mi-o aduce......stiu......sunt absurda......da nu ma pot abtine

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Denisamada si la noi dulciuri inseamna deocamdata turta dulce, briose si nelipsitii bitzi

10x , m-am mai linistit. Credeam ca s-au descoperit niscaiva dulciuri bebelushabile si nu m-am informat eu. Biscuiti papa si Adela cu placere, mai papa si prajituri home-made, dar nu-i mare fan.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
La noi Mosu' a bagat in ghetute niste mingiute si in fiecare dimineata cand se trezeste se duce la ghete si ma intraba: "gol? gol?" (gol = minge). A mai primit un carutz de cumparaturi, cu care plimba prin casa cartile cu Disney si cel mai tare mi s-a parut ca de la bunici a primit "betoniera vesela", ca doar am injiner-constructor, ce pana mea!

Mergi la inceput

Avand in vedere ca mai e putin timp pana la marea intalneala reiau anuntul deoarece maiam vem o camer disponibila si poate sunt doritoare !!

Intalneala Moeciu 17-19 dec 2010

http://www.podulturcului.com/

380 ron/ familie/2 nopti cu mancare inclusa

Astazi am povestit cu administratorul de acolo si i-am propus ca meniu : mic dejun dimineata apoi ciorba + gustare calda la pranz iar seara fel principal ca sa nu ne aglomeram cu toata mancarea seara cand avem alte treaburi importante de facut

Cum vi se pare ?

Nu uitati sa aduceti cadoul de minim 50 ron pt intalnirea copiilor cu Mosu' si nu numai

Abia astept sa ne vedem !!!

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor ???

Fug la !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

10x , m-am mai linistit. Credeam ca s-au descoperit niscaiva dulciuri bebelushabile si nu m-am informat eu. Biscuiti papa si Adela cu placere, mai papa si prajituri home-made, dar nu-i mare fan.

Daaa si eu credeam la fel !! Si Ada mai mananca cozonac sau chec cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna seara Cucuiete! Ne mai primiti in gasca.

Se pare ca inceputul perioadei de sarbatori m-a scos din butoiul cu melancolie si cu griji in care cazusem si mi-a readus zambetul pe buze si speranta in mai bine. Desi acum cateva saptamani nu m-as fi vazut asa optimista, iata ca un colind si mirosul iernii au reusit sa faca minuni. Asadar cu forte proaspete am revenit.

Noi suntem bine. Gaza e exceptional, e o dulce si o frumoasa si ne intelegem de minune, ma indragostesc de ea din ce in ce mai mult si mereu imi fac reprosuri ca mi se pare ca in ultimul timp am devenit cam prea serioasa (sa nu zic dura) si o cam cert din nimicuri (nu stiu de ce am senzatia ca acum intelege mai multe si probabil de aceea mi-au crescut exigentele). Incerc sa fac in asa fel sa-mi vina mintea la cap. Gazulina vorbeste mult dar stalcit, are si cateva momente in care vorbeste pe limba ei dar in general incearca sa comunice foarte mult cu noi. Inca pronunta doar primele silabe ale cuvintelor dar si-a imbogatit mult vocabularul si uneori imi e greu sa-mi dau seama ce zice si vad in ochii ei expresia de dezamagigire sau uneori nervi ca mama ei e batuta in cap. E o mare povestitoare si mereu ne spune ce a facut atunci cand se intoarce de la plimbare sau din vizite.
Eu mi-am impus sa ma organizez mai bine si uneori imi reuseste, alteori nu dar sunt fericita ca am intrat intr-un oarecare ritm normal (sa fac si curat si papa si sa ma joc si cu Mitzi). Am fost si intr-o revizie tehnica care a descoperit cateva defectiuni nu tocmai potrivite pt varsta mea de domnisoara dar tin stindardul sus si nu ma dau batuta usor.

Mi-a fost dor de voi si de vre-o trei zile mi-am tot propus sa va scriu dar nu am gasit timp. Nu promit ca voi fi la fel de activa ca inainte dar nici nu mai dau bir cu fugitii.

Si daca tot am revenit in forta sa va dau si o veste mare:
Venim La Moeciu !!!

Acestea fiind zise, citesc nitel din urma si revin cu probleme concrete.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Simina stiu ca mancarea de la restaurant poate ridica cateva probleme de aceea incearca sa gasesti ceea ce se gateste pe loc cum ar fi piept de pui cu piure, MBS, paste cu sos etc. (acum nu-mi mai vin idei dar cand te uiti pe meniu o sa-ti fie mai usor)sau nu contine produse care se altereaza usor, de exemplu ciorbite fara smantana, supe de pui/vacuta.

Am vazut pozici cu toti ghioceii, fericiti cu cadourile primite de la Mos Nicolae.

Anaan e mortal ginerele meu in rosu. Eu caut de o vesnicie un body rosu pt Gazulina dar n-am gasit decat marimi mici. De unde l-ai luat. Pup Ginerele si cuscrii.

Denisa si la noi Gaza a primit dulciuri, mai bine zis si le-a insusit pe cele din ghetele noastre. Cele mai apreciate au fost bomboanele de pom , dar nu ca si gust (pt ca nu i-am aratat cum se desfac tocmai ca sa nu ne dea batai de cap) ci ca si obiecte de joaca. La inceput le aduna intr-un cosulet si le plimba prin casa, acum vad ca a descoperit ca au ceva in interior si le foloseste pe post de plastelina, le storceste si modeleaza in maini, semn ca e momentul sa le mutam intr-un loc inaccesibil. Gazei nu-i prea plac dulciurile, bine nici nu i-am dat dar nu-i plac nici cele de casa, raar mananca un biscuite sau ia o gurita dintr-un chec de casa.
Si daca tot am intrat si eu in tupa vesela de la Moeciu, ce zici vorbesti cu onorul consort sa ne asiste cu o filmare atunci cand vine Mosul si cu ceva tehnica ca sa avem acolo o muzica de craciun/dans (asa cum am avut la Palti)? Scuze daca par prea directa dar m-a luat euforia evenimetelor ce vor urma si nu mai am rabdare.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput