Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, succes la conferinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Auzi, mai DYANA? Am stat eu si m-am gandit acum.

daca tu bei tone de ness (2 pe zi adica) ma gandesc ca ala de dupa-amiaza il agita pe David si d-asta nici nu doarme noaptea. Dau si eu sfaturi ca babele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Auzi, mai DYANA? Am stat eu si m-am gandit acum.

daca tu bei tone de ness (2 pe zi adica) ma gandesc ca ala de dupa-amiaza il agita pe David si d-asta nici nu doarme noaptea. Dau si eu sfaturi ca babele.

nuuuuuu, ca beau 1-2 dar numai dimineatza, pana-n 12; si el la pranz doarme ca ursu'!!! dupaamiaza nu beau niciodata, ca nu mai dorm eu dupa aia. oricum.... am renuntat la al doilea de cateva zile; adica fac unul luuuung si spalacit, cu lapte mult... si trag de el toata dimineatza

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Fetelor, nu stiu ce se intampla cu familia de Matzegri, din cateva sms-uri laconice am inteles ca maine mai e un hop...

Of!Of!

A venit aseara Moshu Corporatist si i-a adus Adelei un laptop de jucarie. Cica sunt putine fete in firma si e bine sa ne pregatim din timp

Urc poze si revin cu link.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete

Geanina si Bianca, va cer scuze in mod oficial, fiindca v-am confundat

Anaan, colega ta, profa de romana, e o vita incaltata. oricit ar fi de adevarat ceea ce sustine ea (desi nu e cazul la tine, care esti si cu lucrarea de doctorat in curs- sau poate asta o riciie pe ea?!) asa ceva nu se spune elevilor... ce autoritate mai poti tu avea apoi daca ea te denigreaza asa in fata copiilor? cind se stie ca ei abea asteapta sa aiba un punct slab de care sa profite??!! si nu, nu cred ca o discutie cu ea ar avea efect, daca era ceva mai multa minte in cap la ea nu ar fi scos astfel de perle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Anaan, colega ta, profa de romana, e o vita incaltata. oricit ar fi de adevarat ceea ce sustine ea (desi nu e cazul la tine, care esti si cu lucrarea de doctorat in curs- sau poate asta o riciie pe ea?!) asa ceva nu se spune elevilor... ce autoritate mai poti tu avea apoi daca ea te denigreaza asa in fata copiilor? cind se stie ca ei abea asteapta sa aiba un punct slab de care sa profite??!! si nu, nu cred ca o discutie cu ea ar avea efect, daca era ceva mai multa minte in cap la ea nu ar fi scos astfel de perle

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Da, asta m-a deranjat pe mine in primul rand- denigrarea mea in fata copiilor, ca de placut n-am pretentia sa ma placa toata lumea. De pierderea autoritatii mele in fata lor, nu-mi fac probleme,ca nu e cazul, dar gestul mi s-a parut...mic...ca sa nu spun altfel.E evident ca n-are rost sa-mi pierd timpul cu ea, vreau doar sa stie ca am aflat despre teoriile ei, sa fie lucrurile clare intre noi, nu mai vreau sa ma complac intr-o relatie de circumstanta. (Asa, ca o "radiografiere" a inteligentei acestei fapturi va mai spun doar ca le-a zis copiilor ca stie acest lucru - adica teoria despre incompetenta mea - fiindca si ea dupa concediul de maternitate a fost depasita de toate problemele de serviciu si simte ca nu si-a revenit nici acum- adica dupa aproape patru ani!)

Nu stiu, dar colectivele astea formate exclusiv din femei, au o viata subterana tare nabadaioasa. Intotdeauna am preferat sa fie si niste barbati prin peisaj, ca parca lucrurile sunt mai echilibrate...si asta marturiseste o feminista de felul ei( adica eu, daca nu v-ati prins).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

http://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/MosNicolaeMosCraciunCorporate?authkey=Gv1sRgCNPdzsvIt_yarQE#5548995199714213874
Gata, am urcat!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Vazut Adelakele cel frumos si haios! Papusoii sunt mortali.Vad ca v-ati pregatit garderoba de iarna, demonstrand ca si in haine groase o domnisoara poate fi gratioasa si plina de vino-ncoa'.

Am citit pe ACCU Weather ca in zona Bran va ninge sambata viitoare!

( La H.a venit ieri un vecin, sa-i prezica :))) al meu consort de pe net cum va fi vremea zilele urmatoare, sa stie omul cand sa taie porcu')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

admirat adelakele frumu' nevoie mare

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ilinco - mai tinem pumnii stransi cu conferinta asta a ta? sau sunteti deja la cocteiluri

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni

Mergi la inceput