Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***
Raspunsuri - Pagina 13
Monnvas spune:
Fetelor, nu stiu ce se intampla cu familia de Matzegri, din cateva sms-uri laconice am inteles ca maine mai e un hop... 
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Gianina34 spune:
buna dimineata,
fin cu cafeaua fierbinte ca azi intrevad o cerere crescanda![]()
adyris - ma bucura revenirea si vestea buna; pupacim teona si mazarichea mica
chatonel - eu nu am incercat inca praji cu cioco (poate in vis doar, dar nu se pune); deci sunt 2 variante: ori eu sunt dusa cu capul si am spus ceva din care a rezultat asta, ori tu ai confuzat persoana
(la prima varianta oricum ma inscriu cu brio asa ca merg pe asta
)
mi s-a strans sufletul cand am citit de pisigri; am sa tin pumnii stransi-stransi sa treaca cu bine de incercarea de astazi
eu inca nu am trecut de ziua de ieri, adica sunt in suspans, cu sufletul la gura si ....astept
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni
Bianca2503 spune:
Neata,
Gianina, cu mine te-a confundat Chatonel, nu-i bai.
Acum vin si cu raspunsul: Da, a iesit curgatoare! Numai cand am auzit faza cu ciocolata curgatoare, mi se inundase gura. A iesit minunata...norocul incewpatorului.
Monnvas spune:
Neata.
Iau si eu
de la Gianina, ca azi o sa fiu pe coclauri.
De luni, de cand am (reintrat in campul muncii, am slabit undeva intre 1 si 2 kile. De... nervi.
ILINCO iti uram 'succesuri' azi.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
saby spune:
Neata!
Raportam o noapte linistita cu somn neintrerupt pana dimineata
. Aseara dupa baie i-am facut 300ml de lapte in loc de 210 pe care l-a mancat pe tot si uite asa nu s-a mai trezit deloc pana la 7
. Deci mama responsabila ce sunt eu, mi-a trebuit o saptamana sa-mi dau seama ca ea se trezea de foame
, bine acum sper ca asta era, vedem la noapte
.
dyana27 spune:
neatza

gianina multumim de
, dar eu te pun la munca ca vreau ness![]()
. tinem pumnii sa se rezolve treaba nesuferita

stau cu sufletul in gat pentru matucilegri, asta sa-mi fie invatatura de minte ca de o saptamana ma jur ca o sun sa vad ce face bubulina... si n-am mai ajuns

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Anaan spune:
Salutare!
Eu raportez tot o noapte urata
; Monnvas, dupa faza cu laptele, bifam si faza cu lumina aprinsa: se trezeste si urla, trebuie sa aprind lumina sau televizorul
si numai asa se mai culca la loc; daca opresc televizorul, chiar daca doarme, se trezeste si se pune pe urlat; azi noapte am petrecut
asa vreo trei ore, de la trei la sase. Eu ii dau 300 de ml de lapte cand se culca, dar nu mai bea decat vreo 150 si apoi noaptea ii este foame.Pe mine m-au apucat rau de tot depresiile, ca programul asta al lui ma face pe mine complet ineficienta la scris ziua, nu mai am spor deloc si tare sunt frustrata din cauza asta. Plus tampenii de fiecare zi si uite asa sunt cu nervii pe bigudiuri.
Ex. de tampenie de ieri: mi-au spus niste copii din clasa la care am fost diriginta si pe care urmeaza sa o preiau din februarie ca actuala lor profa ( o colega de-a mea!) le-a spus ca mai bine ar face romana cu ea in continuare, fiindca eu, cand o sa ma intorc dupa doi ani de concediu de maternitate, o sa fiu complet depasita si nu o sa fiu capabila sa fac fata la clasa a xii-a.
De-abia astept sa o intalnesc pe madam, mai ales ca face to face e una care ma perie cu mare arta!
Gianina, sa fie bine totul azi si motivele de emotii sa dispara!
Pisigri, Pisilinca

sa treceti toate hopurile!
Gianina34 spune:
multumesc mult de sustinere
dyana - vine si ness-ul
(de ala frecat bine-bine cu spuma de 2 degete?)![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 multumesc mult de sustinere ![]() dyana - vine si ness-ul (de ala frecat bine-bine cu spuma de 2 degete?) |

m-ai omorat, mi-ai facut o poftaaaaaaaa..... asa ca ma duc sa-mi fac al doilea ness pe ziua de azi, ca primul l-am baut cu lapte.... fara 2 degete de spuma

eu v-am zis ca poftesc ca un caine la orice inseamna ness/cafea/capucino

; cand imi amintesc espresso baut in italia, din ala care era doar pe fundul cestii si cand il dadeai pe gat ti se facea gura punga.... si miroseai a cafea 3 ore dupa aia.........

. si acum e dolce gusto la promotie 3 milioane in carrefour... si eu mor pe langa el, dar clar nu ma indur sa dau atatia bani pe el; mi-a zis surioara ieri , si nu-i venea sa creada ca nu ma duc direct sa-l iau

.... pana sa-l am pe mutzu cred ca stateam noaptea la usa numai sa nu-l pierd; acum ma gandesc: cate pot sa-i iau lu' mutzu cu 3 milioaneeeeeeeee....., nici vorba sa-i dau pe un aparat de cafea, oricate balti fac in jurul meu la fiecare reclama

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA