Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

adirys21 sarcinile nu prea seamana intre ele.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Da, am vazut pe pielea mea, e groaznic acum, abia astept sa ajung la 4 luni cand se spune ca imi vor mai trece greturile si starile astea emotionale.

Ela Multumesc..acus acus ne vedem si ce fain va fi

Saby acum vreo 3 sapt asa se trezea si Teona, ma striga si parca era speriata, la fel ne-am gandit si noi ca viseaza ceva urat. Dupa vreo 2 nopti de trezit imi tot spunea sa-i dau ciorapeii jos si eu nu si nu ca e rece, ea doarme complet dezvelita, si se chinuia sa si-i dea singura jos. La un moment dat i-am dat jos si s-a linistit...de atunci doarme bine. Acum inainte de culcare, dupa ce-i pun pampers imi spunei " peii ios" in traducere ciorapeii jos si e ok.

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Am niste nervi incredibili!! Nu am mai fost de mult asa plina de nervi!

E deja a 3-a saptamana de cand ii astept pe-astia cu termopanele si nu vin. Asa ma oftic ca am stat dupa reabilitarea lor termica in loc sa ne fi skimbat noi geamurile inainte sa ne mutam, de nu pot sa va spun.

Dispar acum, ca nu sunt deloc o companie placuta...

Diseara vine Moshu Corporatist, poate imi mai trec supararile... asta daca nu il mushc pe administrator pana atunci!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!
ADIRYS, felicitari pt bebe2 ! Teona e o dulceata ! sa treaca greturile mai repede!

GAZA, bine ai revenit! Pune repede niste poze cu Gazulina, ca mi-e dooor!

La noi Mos Nicolae a adus "acuadudalu'", de mare succes , nici nu doarme, nici nu mananca fara sa aiba pixul ala in mana. Si a adus si ciocolata , Luca a mancat (aproape) o bara de cioco Kinder, a savurat-o tacticos si curios, insa i-a fost suficient. N-a mai vrut, n-a mai cerut!

Eu in schimb, pe 7 cand trebuia sa mai incercam sa rezolvam cu actele, am zacut cu voma si dureri de burta, de la niste seminte de dovleac . Oricum ploua, turna cu galeata, si n-am fi plecat de-acasa, dar orisicat! Si am ratat si momentul sa urez aici LMA celor ce poarta numele Sf Nicolae! Insa m-am gandit la ei (la purtatori) . Si m-am bucurat ca ne-a salutat NIKY! Parca demoazela noastra Anastasia mai avea pasiune pt buric.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!
Ce faceti fetelor ??? pai sa va gasesc pe pagina a doua, nu ma asteptam zau !!

Noi ne imbaiem pe rand ca sa fim in ton cu vremea de afara , de maine se anunta geruri sa vedem ce o fi ca momentan vorba Adei iara poua !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna seara,

eu am avut ceva treaba asa ca am scutire pentru absente.

Vreau sava spun ca am facut prajitura cu ciocolata a lui Chatonel. este minunata si se facemega repede.

Nu am avut insa hartie cerata asa ca am inventat. Am folosit un vas yena pe care l-am udat cu apa inainte sa torn amestecul. Legat de timpul de copt...la ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Sunt si eu pe aici, insa intr-o pasa proasta...n-am chef de nimic.

Gaza, ma bucur ca ai reaparut pe forum si ca veniti la Moeciu. Sunt datoare cu un raspuns la o intrebare: body-ul rosu l-am luat din Carrefour. Niste poze mai recente cu Gaza mica n-ai? Ca ne este dooor, vorba Simplyanei.

Novus, asadar iaia poua pe la voi; si pe la noi, si ploaia asta pune capac starii mele aiurea.

Saby, cu aceeasi problema ma confrunt si eu. Andrei se trezeste noaptea urland si nu mai vrea decat cu greu sa se culce la loc; bea lapte cu lacomie, el, care nu mai bea lapte noaptea de pe la trei luni...of, of...In plus, foarte greu reusesc sa-l culc seara. Aseara incercarile de a-l culca au tinut de la 10 la 1; la fel si noaptea anterioara. Sper sa treaca mai repede faza asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Aris nu stiu daca vei mai citi mesajul meu dar eu cred ca tu ai gasit exact extremele. O gradinita prea mare cu copii putini si o gradi buna dar prea mica. Eu zic sa mai cauti asta daca mai ai timp. Mie gradinita nr 2 clar mi s-a parut ff mica(asa din ce am putut sa vad din poze), pai si eu la gradi de stat cand eram mica aveam clase mai mari decat acolo. Cealalta, cea mare, are dezavantajul ca nu indeplineste exact ceea ce-ti doresti tu, adica Alexandros sa socializeze, sa fie intr-o comunitate nu cum e acasa singurel. Pai cu doar 2-3 copii in grupa intr-un spatiu enorm, efectul nu va fi acelas. In plus de asta trebuie sa te gandesti si la evenimentele care presupun un numar mai mare de copii, gen serbarii, vizite , jocuri care nu se pot realiza cu 4 copilasi. Eu nu mi-as duce Gaza la o gradi cu asa putini copii in grupa, decat eventual in vizite asa ca la un loc de joaca. Nu mi se pare ca indeplineste esentialul rol de socializare si mi se pare intr-un final, plictisitor pt pitic. Eu zic sa mai cauti.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Nu-s de acord. Nu cred ca atunci cand ii scoate in curte la joaca nu se amesteca grupele. Oricum, io cred ca integrarea sociala ar trebui sa se faca progresiv, nu asa, deodata, in harmalaie. Daca as gasi una aproape de casa mea cu conditiile descrise de Aris la gradi1 - si la un pret la fel de bun - zau ca as opta pt ea.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

la gradinitele private, la evenimente gen teatru sau petreceri sunt toate grupele la un loc. iar dupa amiaza stau tot copiii la un loc in asteptarea parintilor, pentru ca educatoarele stau alternativ dupa amiaza, si nu toti copiii raman la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Na, bun, deci noi care ne trezim pt lapte de 2-3 ori pe noapte suntem in trend...

Si io-s cu stare de kko, azi am mancat un covrig, o cana de cafea cu lapte si 3 mere. Si acum incearca sotz sa ma indoape, da' mie nu-mi vine sa bag nik in gura.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

'mna seara fetelor

vazui ca nu au somn copilasii, sa fie din cauza ploii? indirect, adik, nemaiplimbindu-se asa de mult pe-afara, poate nu-si consuma energia?

gianina, bravo pt praji, a iesit curgatoare sau inca tatonezi terenul la timpul de coacere?

Mergi la inceput