Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
Filipone baga nani, asa ca stau la povesti...
michelle, vazut pozici...
bambo, la fel...sunteti frumosi...
paula, ai tai copii parca sunt identici... nu faceam diferenta intre poze...
ma bucur ca ati primit cu toatele cate ceva de mos...asa era si frumos... si ai mei pui au primit cate ceva,dar grosu vine de craciun.. desi sincera sa fiu nici nu stiu ce sa-i mai iau lui Eric cel putin... oricum Filip e prea mic sa se bucure de sarbatori...nici Eric la 3 ani nu intelege el f clar care e treaba cu Mosu asta...da na...
vad ca nebunii astia nu-s siguri daca lasa sau nu concediul la 2 ani...mama lor... si madame Udrea zicea ca ea s-ar intoarce repede la munca daca ar avea un copil mic...si stie ea cum e sa ai copii...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
e 2 si un sfert, am pus copilul la somn, cu suzi, in patut- somn... s-a zbatut de 2 ori, dar fara sa scanceasca... acum sa vedem cat il tine... is convinsa ca nu va fi la fel zilnic, ca nu o sa doarma mereu cum as vrea eu, dar macar incerc sa ne tinem de program... am papt si eu, acum merg la spalat de vase...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
Ilinca, mai vroiam sa iti zic ca nenea dr ce a scris cartea zice ca peste zi tre sa aiba 3 ture de somn, de minim 45 min, o ora, unul de pe la 9-10, altul de pe la 12-1-2, si altul de la 4-5,... dar asta ultimul nu toti copiii il fac, iar daca nu dorm a treia tura, atunci trebuie culcati mai devreme. Si cica de la 9 luni nu mai vor a treia tura, doar 2 reprize dorm... acuma, io il ascult si fac ce zice, ca is satula de atata nesomn si oboseala, si maraiala... nu putem continua asa.. si mai mult, si mai important, e ca Vlad tb sa se odihneasca... ori cu un maxim de 2-3 ore legate (zi sau noapte), nu cred ca reuseste...
Poze
crispro spune:
Michelle, si io i-am luat aceeasi jucarica... si ii place... acum e tare fascinat de magarus... se pare ca numai io is pe zona...
Poze
paula_m spune:
Si eu mai arunc cate un ochi pe forum, dar m-am apucat de curatenie si asa nu am nici un chef...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
michelle1981 spune:
Si eu cu un ochi pe aici .. mananc.
Am fost la plimbare o ora. Sunt curioasa de ce va trebuie saci de lana.. la cat egrade vreti sa ii scoateti afara? Eu i-am dat costumas gros direct peste pijamale si caciula.. si cand ne-am intors era calduta toata. Fata i-am acoperit-o cu un fular de-al meu. Acum e +1 grad. Dar la minus 5 grade ii mai dau pe dedesubt o salopeta de plus si gata.
Cu orele nu cred ca stau la plimbare ca imi ingheata si mie fundu
Paula, azi e sarbatoare, eu nu fac nik azi. Poate un tort sa ne sarbatorim diseara
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
ba da, si cum nici nu ma mai mulg... deocamdata ne ajunge, dar in curand prevad iar probleme, ne apropiem de 6 luni!! e cand sta si cate o juma de ora-o ora la titi, eu cred ca doarme dar nu lasa nicicum sfarcul. si daca ma misc, mai tare trage. iar daca plec de langa ea, maraie... am crezut ca e de alint, dar aseara am facut proba biberonului!! si a mai papat 150 de vreo 2 zile nu se prea satura, dar nici nu vrea sa ia o masa suplimentar. adica eu o pun la san mai des, ca simt ca e laptic, dar ea nu!! si cand vrea ea, nu ii ajunge uneori... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Rody deci asta e solutia...trebuie sa trag aer in piept si sa ma trezesc noaptea sa dau la pompa
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo pai da oana, asa ne-am bagat noi acu 3 ani direct la apart cu 4 camere, nou, in plin boom al preurilor, cu 2 garaje, ca am zis ca sigur va veni si masina a doua...mobileaza-l,fliseaza, varuieste, parchet..ca l-am luat numa cu caramida, usa de la intrare si geamurile..etc etc..si de aici creditele si de aici tragem acu Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
asta e buna cu 2 garaje macar aveti loc de depozitat
noi ne gandim sa luam unu cu 4 si vindem pe asta cu 2 dar imi e groaza de renovari luate de la capat si alt credit
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Roxana_Theo spune:
Fetelor ce de cadouri ati primit de Mos. Eu nu am pregatit nimic aseara. Desi ieri am fost pe la Mobexpert si ne-am luat ceva decoratiuni dar nu m-am gandit ca sunt de Mos.
In schimb am fost in vizita pe la nasii lui Theo si am dus o masinuta cu telecomanda la cel mic. S-a bucurat. Insa avea atatea jucarii, incat m-am gandit ce-i mai poti oferi unui copil care are mai mult decat isi poate el dori sau imagina?
Anul asta ma simt asa stresata cu cel mic incat nu prea am reusit sa intru in spiritul sarbatorilor. Nu stiu cum este pe la voi dar micul asta al meu este asa de ciufut...
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Roxana_Theo spune:
Azi am iesit si noi afara. Asa cam 10 min in brate ; caruciorul l-am uitat la tati in masina. Afara a fost bine, insa imbracatul a fost asezonat cu urlete; nu-i mai place deloc sa stea la imbracat; abia astept sa vina vara
Cristina iti doresc sa reusesti cu implementarea programului de somn si papa.
Racusorimi pare rau ca Andrei este marait. Stiu ce inseamna.
Michelle buna ideea cu bb la purtator ca sa poti face ceva prin casa.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo