Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Victo, sunt genii toti in Ro . Stiu cam ce fise fac la grupa mica pentru ca Ana desi avea 4 ani au bagat-o la grupa mica. N-am comentat pentru ca ea nu avea vocabularul in romana perfect si cred ca a fost mai bine asa pentru ea. A ajutat-o mult gradinita facuta in Ro ca acum a inceput scoala si avea notiunile de multimi, fise, putina engleza stie.

Michelle, Bambo, ce mamici sexy si zambitoare

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mi-am depus dosarul de indemnizatie si eu. A fost ok, nu m-au intors inapoi.
Voi mergeti undeva de revelion? Eu ma gandeam sa-l las pe Raul cu ai mei 3 zile si sa mergem la o cabana, chiar am nevoie de o pauza, dar nu stiu daca pot sa stau atat fara Raul. Ne-au chemat niste prieteni la o cabana in Maramures cu 900 de lei perechea si masa de revelion inclusa. Nu mi se pare f scump...
Victo, chiar seamana baietii tai si sunt tare frumosi. Si Raul dadea tot timpul jos bara aia, ca o impingea cu picioarele si am reusit si am si rupt-o. Eu tineam de ea sa nu o dea jos si el o impingea cu piciorusele si s-a rupt
Edit : oul de dinozauri e 10 lei .

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ilinca sunt 5 grade, cu plus, nu cu minus :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

inseamna ca "minusul" tau era de fapt "liniuta"

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Cristina, te-am cautat pe facebook, (dupa Cristina Prodan) dar nu te-am gasit, sunt multe persoane cu numele asta si n-am recunoscut poza ta...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Se vede ca David doarme bine azi...e si sarbatoare nu prea am ce sa fac...mancarea e pe aragaz se face singura Antonia se joaca e f cuminte...sa nu o deochi...e ocupata cu cadourile de la mos

Victo-cred ca ti-a stat inima in loc cand ai auzit bubuitura ce fata de nazdravan are mandru de ce a facut
avem telecomenzi la fel tv+dvd

Michelle-ma faceau colantii slaba m-am dus sa ma cantaresc si am 63.4 cu tot cu 500 ml de lapte baut azi ...am mai slabit dar mie tot mi se pare ca trebuie sa mai slabesc cel putin in jurul taliei

Larissa-mie imi plac tare mult tigaile de la Tefal

Paula-v-ar face tare bine o iesire...daca rezisti fara el...eu in primul an nu am lasat-o cu nimeni pe Antonia in afara de mine si sot...nu puteam sa plec nicaieri fara ea...abia cand avea 1 an si 2luni am plecat de revelion la cumnata si am lasat-o cu mama...am stat numai cu tel in mana si am sunat nu stiu de cate ori mama posesiva...acum m-am relaxat

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

oana, ma bucur ca Mosul si-a tinut promisiunea...e un Mos de treaba, se vede... vine Mosul cel mare si gras si te revansezi tu...

cat despre cadouri, al meu nu se prea baga... aa...ba da, la parfumuri, ca acolo stie ce-mi place si nu da gres...in rest.... dar anul asta vreau cadou de ziua mea o pereche de cercelusi frumosi...asa ca tot eu va trebui sa merg sa-mi iau surpriza...iar de Mos...hmmmm...vedem...

crispro, vezi ca a inceput Vladut sa fie copil cuminte... sper ca de acum incolo s-o tineti tot asa... iar tu MAI RELAXEAZA-TEEEE!!! E F IMPORTANT!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mericica30

am si eu o intrebare pentru mamicile cu mai multa experienta.

este vreo problema daca fata mea doarme numai pe spate? ma gandeam ca ar putea face aprindere la plamani sau ceva de genul. pe doctora am uitat sa o intreb cand am fost la vaccin
sa o mai intorc noaptea si pe parti, nu prea vrea iar pe burta nici atatmi-e ca ii stric somnul.

mari, mamica fericita de bebeita teodora cristina ( 01.07.2010)

[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]

ai mei numai pe spate dorm... ce problema sa fie??? nu cred asa ceva...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Pe antena3 e o discutie despre CIC, in care e prezenta si Alina de pe forum, ce reprezinta comunitatea DC

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

iesim afara
paaaaaaaaa
ne vedem maine dim!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Victo, ce seamana copilasii, daca nu scriai ca e Stefan la 5 luni, credeam ca e Mihai.

Michelle, ce grasunica, bravo, deja ai atins pragul de 7 kg cu Bianca!

Ilinca, astia in carte zic ca noaptea, un copil de la 5 la 9 luni tre sa doarma 12 ore... de la 7 la 7... io as incerca de la 8 la 8, ca e mai ok pt mine. aseara asa a dormit. si de mult doarme de la 9 la 9, doar ca aveam tare multe treziri... dar vad ca se poate si fara suzeta, asa a adormit si la amiaza... de la 10 juma la 12 juma, cu un pic de maraiala, i-am dat suzeta, ca peste zi i-o dau. cica ei invata total diferit somnul de zi cu cel de noapte. asa ca putem peste zi sa ii invatam sa adoarma intr-un fel, si peste noapte in alt fe, ca nu au legatura. Oricum, ma bucur ca a dormit deja 2 ore, ca in mod normal avea doar o juma de ora. si vad ca e odihnit, se joaca singur de atunci. iar pe la 2 il pun iar la somn... sa vedem, ca doar o noapte a fost de proba... cica dureaza cateva sapt pana se invata. mai zicea sa stabilim o ora la cre ii dam mancare noaptea, si doar atunci sa mergem la el, in rest il lasam sa se linisteasca si sa readoarma singur. noroc ca nu s-a trezit mai repede decat imi propusesem eu, ca nu stiu daca il lasam sa planga... ziceau ca la varta asta, cu un somn de la 7 la 7, ar fi o masa sau maxim 2 noaptea. io ii dau 2... deocamdata, la 2 si la 6. si mai zicea ca cel mai bine dorm de la 6-7 seara, si atunci dorm pana dimi..
Cadouri de craciun nici io nu stiu, si tot de pe net iau, doar sa am o idee...

Ilinca, te caut io pe facebook, dar Ilinca si mai cum?

Eladea, asa e, tre sa ma relaxez... azi deja is mai bine, se vede ca m-am odihnit...

Michelle, super fain apartamentul, si imi plac draperiile mov... si bucataria...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput