Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, michelle si eu ma bucur de bucuria copiilor, chiar dc noi nu mai primim cadou mare lucru.
ba da, i-a trecut iritatia, dupa vreo 3 zile.
nuuuuu, nici poveste sa fie asa Stefan pana acum. cd a inceput cresa chiar imi faceam pb ca va fi mototol, ciuca batailor..si acu e cel mai nazdravan dintre toti.

io-te la pitica ca a ajuns la 7 kg!
noi azi avem 6,73o gr. atat avea si Stefan la 5 luni. acelasi tipar baietii mei. si ca temperament,si fizic seamana mult. cd era mic Stefan tot asa era. mereu zambaret, jucaus..el dormea mai mult in schimb :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

otilia..ma, da ciudat sistem in Norvegia asta..si cu dormitu afara si cu nedormitu'..pai de ce nu ii lasa sa doarma? ca totusi, la 3 ani au nevoie de somn, mai ales ca fac activitati intelectuale dim, care ii obosesc.

Parintilor le convine asa. Ca iau copii acasa si la 7-8 sunt in pat la naniu si in felul acesta au si ei timp sa faca toate prin casa. Ideea e ca parintii vor ca la gradinita sa fie copilul in priza, nu sa plateasca dormitul acolo, iar acasa sa doarma cuminti. Nu stiu insa cum reusesc sa-i convinga sa doarma de la 7 ca Ana mea mai devreme de 9 nu se culca.
Cat despre activitati intelectuale de abia la 5 ani. Pana atunci desenat, margelit si afara cu ei de dimineata pana seara. Pe cei de un an i-am vazut scosi afara de la ora 8 dimineata deci cred ca doar la papa ii baga inauntru, atat.

Paula, am vazut poze cu nazdravanii tai. Se vede de la o posta ca sunt frati
M-ai facut tare curioasa cu oul de dinozaur. Se gaseste peste tot? poate imi rog si eu soacra sa ne trimita.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Crispo-facebook mi-ar mai trebui am avut Hi5 si l-am inchis...
fug si eu la bucatarie sa fac ceva de mancare

Rodyka-na ca am si eu ferma pe Iphone si mai am un joc cu restaurant sotul rade de mine...cand il alaptez pe David ma joc

Michelle-ce frumosi sunteti toti 3 acolo langa ghetute
ti-am trimis invitatie la poze

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Vad ca s-a descurcat Stefan cu puzzle-ul.
Si lui Mihai ii place bara cu jucarii si paturica aia. Apropo ce e ?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

am auzit o busitura-eu in birou, micu in living..imediat va pun poza cu prima lui nazdravanie
si cateva cu stefan la 5 luni, sa vedeti cat seamana!

http://family.webshots.com/photo/2749691520102838148jOZAsj

Mergi la inceput

pai michele, e o paturica colorata, cu materiale dif., cu 2 ursuleti, unu de plus, unu de plastic..
ieri au fost reduceri de 20% la jucarii in mall
otilia, pai acu au astia o programa la gradi de pici pe jos...la gr mica fac multimi!- vineri au inconjurat patratele. fac forme geometrice, engleza in fiec zi, pana la sf anului invata sa numere pana la 5. bine, rel oricum stie aproape pana la 20, dar ca idee.
mic-mare, sus=-jos..tot felu nu simple mazgaleli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua dragi mamici,

La multe lunite Carla, Matteo si Ariana!

Ce-mi place ca-i sarbatoare, mi se pare ca m-am invatat mai lenesa in ultima vreme Asa ca stau pe net, astept sa se trezeasca puiul mic sa iesim afara, sper sa nu inghetam de frig.

Cristina, ce fain ca se regleaza cat de cat programul lui Vladut. Sa stii ca eu te urmaresc cu sufletul la gura, ca si Victor de cateva saptamani de pe la 4-5 dimi maraie intr-una, si tot facem ture la dat suzeta. Aseara s-a culcat la 9, a papat la 1 si ceva, la 3 s-a trezit si a marait putin da l-am ignorat si a tacut imediat, deci clar functioneaza metoda. Apoi la 5 si ceva iara papa si de la 7 n-a mai vrut sa doarma, s-a pus pe un plans sanatos. Poate ca si eu vreau sa doarma prea mult. Cat zice acolo in carte ca trebuie sa doarma noaptea in total, ca nr. de ore? Si s recoanda sa se scoata mesele de noapte? Sa ma ierti daca te tot intreb, dar daca tot citesti ma gandeam sa fur si eu niste idei

Rodi tare scumpa e Isa cum sta ea in scaunel Vad ca la petrecere pustiul a trisat, ca el nu era in pijama

victo ce faini is feciorasii tai, tare bine semanati toti trei. La ce gradi merge Stefan? Si zici ca is -5 grade, la mine la et. 3 termometru arata 6?!

Si ca tot veni vorba de cadouri, voi ce luati la mama, soacra, cumnat, cumnata de Craciun? Sunt in pana de idei si as prefera ceva sopping online daca se poate, nu cumva sa ma deplasez sa imi scada fundul

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

BAMBOLETTA ce faine pozele si ce slaba eeesti.

CRISPRO, ma intrebai de apartament. E de 2 camere (si eu visez la unul de 4 camere), insa e spatios, livingul are 26 mp, holul 8 mp, bucataria e mica 7mp, nu are loc de luat masa, dormitorul 16 mp si balconul 7 mp.
In total 71 mp.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

ilinca sunt 5 grade, cu plus, nu cu minus :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Larissa uite aici o www.pentrugatit.ro/index.php?productID=3890&discuss=yes" target="_blank">tigaie pe care as lua-o eu, e din materiale non-toxice (se pare mai nou ca teflonul clasic ar fi toxic ) si e anti-aderenta. Sunt de mai multe dimensiuni, poate iti place

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput