Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Michelle, dupa ce mi-am scos hainele din dulapuri mi-am adus aminte ca e sarbatoare. Le pun la loc si nu mai fac nimic azi

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Of, daca ne reduc concediul la un an, cred ca voi alege sa stau acasa totusi. Chiar si in fara plata. Copilul nu-l dau la cresa asa mic, iar o bona buna este cam greu de gasit. Plus ca in zona in care locuiesc se ajunge cu masina, ca pe jos e cam mult de mers. Voi vedea dar m-as bucura sa nu se aplice legea retroactiv.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Fetelor ca tot is pusa pe scris vrea mama mea o tigaie de prajit dar mai sanatos asa....poate imi faceti o recomandare stiti voi vreo minunatie!

wok

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

pai Tefal ...dar cele mai bune la Zepter sau Amway - din astea am eu si sunt super! ei zic ca poti gati si fara ulei dar eu pun 1-2 picaturi(pe astia ii urasc ca am o colega care e distribuitor si m-a innebunit )

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Roxana, asa si al meu la imbracat. la schimbat scutec sta, povestim, nici o treaba, dar cand il imbrac de iesit, zici ca il tai cu cutitul... Iar cu spiritul sarbatorilor, asa si eu... mai degraba necajel, decat sa ma bucur... aseara am pus papucii pe casa scarii, impreuna cu cumnata, cumnatu, nepotu si socrii (si evident, eu, sotu si copilul). asa urla nepotul de bucurie ca a venit mosu, si toti ceilalati il incurajau si vorbeau/urlau toti odata, ca s-a speriat piticul meu, care era in brate la tati, si a inceput sa planga... era obosit si marait, ca asa a fost ieri toata ziua... si nici nu am apucat sa vad ce am primit de la ceilalti, ca a trebuit sa ma ocup de el. apoi soacra ne-a chemat la masa, ca pregatise frumos, mai ales ca taiase si porcu... si am mancat tot pe fuga, ca era marait, si apoi lui papa, si apoi pus la somn... si abia apoi am apucat sa vad ce am primit, si am plans... ca mi-am dus si eu cadoul si mi l-am pus in papuci, si apoi mi l-am adus inapoi, si tot io singura l-am desfacut, si mi-am pus lucrurile primite (de prin casa) inapoi la locul lor... asa va fi si de Craciun. E mai greu. Mamicile cu mai multi copii is mai cu minte, si de asta ne zic sa mergem si noi sa ne simtim bine pe la prieteni, dar io anul asta nu merg... imi e groaza, ca e marait, ca asta nu stie sa doarma daca ii e somn, doar se maraie... asa ca vom primi cativa prieteni rapid, si cam atat...lasa ca la anul a fi mai bine...

S-a trezit dupa o juma de ora (cum altfel, ca ii sunase ceasul) si m-am dus la el, ca nu il ridic din patut pana la 4, l-am tinut de mana, i-am dat suzeta, nu a vrut-o. parca face figuri cand ma vede. am iesit din camera, a marait de 3 ori.. si liniste... m-am dus sa vad ce se intampla - dormea... Invatatura- mai tre sa il las in pace... ca in mod normal l-as fi luat dupa prima juma de ora din patut, si il chinuiam pe aici... iar prin faptul ca noaptea tot merg sa ii dau suzeta, zice in carte ca asa doar il incurajez ca de fiecare data cand scanceste cineva e langa el, si asa nici macar nu incearca de unul singur sa se potoleasca.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

si daca tot is asa guraliva azi, mai vreau sa iti spun Ilinca faptul ca ieri am recitit un pic cartea recomandata de tine "copilul tau trebuie sa doarma" si zice si acolo de suzeta, bat-o vina... ca e buna cand il pui la somn, ca il linisteste, dar sa nu i-o dam peste noapte... asta e tare greu... azi noapte a mers, ca nu s-a trezit, dar la noapte vedem ce facem...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

of Cristinuta...zau ca nu stiu cum sa te mai incurajez...

pot doar sa-ti spun din experienta proprie ca timpul zboara cum nici nu ne dam seama...si in curand o sa-l vezi ca umbla, apoi alearga, apoi merge la gradi si utei asa ai copil mare deja...

la Eric asa eram si eu...stresata, panicoasa, stari de depresie si de teama ca nu sunt o mama buna pt copilul meu, ca nu stiu ce vrea, ce-l doare, etc. ei si uite ca peste cateva zile are 3 ani...e sanatos, f activ, jucaus, vorbaret, sensibil, empatic, iubitor, nici n-as zice ca el e cel ce m-a chinuit luni de zile cand era mic...

noi si cu Eric am inceput sa iesim in lume cand avea cateva luni si de atunci tot emreu..la fel si cu Filip...merg pe principiul: daca e sa planga, plange oriunde, daca e sa doarma (cand e rupt), doarme oriunde... sigur, la Eric n-am procedat chair asa, dar m-am invatat minte...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Cristina cred ca ne-am putea petrece sarbatorile impreuna. Am avea ce povesti si de ce ne plange. Pacat ca nu stam in acelasi oras.

Si ca sa va faceti o idee ce fel de copil am, inchipuiti-va ca de doua mese el nu mai vrea sa vada lingurita. S-a intors la biberon de unde abia trage cate un pic. Asa, cu lingurita, reuseam si eu sa-i dau de mancare mai mult; ii mai cantam, il mai pacaleam cu jucarii. Si uite asa stau cu toate insirate: piure de legume, cereale cu lapte, lapte simplu; doar-doar va manca si copilul meu ceva.

Cred ca o sa imbatranesc inainte de vreme cu copilul asta. Sau plec mai devreme la serviciu si-l las cu cine s-o gasi. Poate cu altcineva nu va face asa. ca mie imi da detule batai de cap.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victo, ai niste pusti frumosi, seamana ca 2 picaturi .
Dragaica, arati fff bine! Sa va fie de bine botezul!

Crisulica, lasa ca se rezolva si cu somnul.

Eu dau vina pe dinti cand se foieste de mai bine de o luna, mai are si el cate-o noapte linistita, una pe saptamana sa zic, in rest se trezeste urland si nu odata in noapte. Foame nu cred ca ii este pt ca de cele mai multe ori isi ia somn destul de rapid, n-apuc sa ma dezechipez, incerc un ceiuc, o suzi. Nici nu stiu, parca l-as lasa oleaca sa se foiasca, dar el si plange...
Astia zic ca-i bine sa doarma de la 7 seara? da la 0:00 nu-i bun? Glumesc, stiu ca nu-i bine, dar cred ca astea se mai rezolva cand incepem diversificarea.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

La multi ani pt Carla, Matteo si Ariana!!!
La multi ani pt toti Nicolae si toate Nicoletele noastre!!![
flo]

Victo, e mai greu cu Stefan decit cu bebitzu,ce-o fi cu el?Si voi sa fiti sanatosi, ca ratele le-om duce cu totii,greu,greu.mi se pare ca e fff scumpa gradinita,nu fac si ei o micsorare a taxei,n-au plecat copiii la gradi de stat/?

Cristina, asa da noapte reusita,s-o tineti tot asa

Sot de Oana,bravo

Mericica, sa folositi scaunul cu placere!si e ok ca doarme bebe pe spate.

Victo, vazut poze si ma uitam ce tare seamana Mihai cu tine,perfect!!!

Tina, fa-ti cumparaturile din timp pt Mos,pai se poate sa ramii fara cadou!si la noi obiceiul e sa cumpar eu pt toti, si pt minetin pumnii sa iasa analizele perfect.

mie mosul mi-a adus muuulta cioco mentolata si un tort de cioco,atit, copiilor, costume de ski,pijamale si dulciuri iar lui Victor o jucarie muzicala ca-i mai mic,nu stie nimic,a, si sotului boxeri

merg sa halesc ceva si revin sa citesc tot.miine avem TEZA la romana

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

De Craciun mi-am propus sa iau una bucata copil si una bucata sot si sa mergem cu colindul, pe la nani, poate si prieteni, sa vedem. De Anul Nou inca nu stiu, vedem. Singurul lucru pe care incerc sa il fac e sa nu il tin in zgomote imposibile, gen petarde sau alte bazaconii. In rest il las sa se adapteze si el putin la felul nostru de a fi. Am schimbat multe de cand a venit el, dar pt moment nu trag zavorul la usa. Si al meu intra in categoria maraitilor, dar e asa de cand s-a nascut, deci suntem obisnuiti. Ma bucur enorm de momentele cand e bine dispus, cand chiuie, gangureste, mai noi stie sa faca clabuci la gura, face pruuu, ceva de genul, cand isi mai aduce aminte incepe iar. Imi ia mana la ros, ma trage de nas, urechi, incearca sa-mi bage mana-n gura, daca-i intra mana-n par ma mai scutura putin, linge efectiv tot ce-i pica in cale, maine-poimaine imi si cere sa-i dau.
Zau ca nu stiu de ce sunt asa relaxata... e drept ca in timpul sarcinii nu mi-am facut in nici un moment ganduri pt un copil care sa doarma toata noaptea si sa fie super cuminte. M-am implicat in cresterea fratelui meu mai mic, am o finuta cu 2 ani mai mar ca V., care am fost mereu langa ea, dar nu stiu daca de asta oi fi asa relax... na ca acuma cad pe ganduri daca sunt de fapt denaturata .

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput