Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo otilia..ma, da ciudat sistem in Norvegia asta..si cu dormitu afara si cu nedormitu'..pai de ce nu ii lasa sa doarma? ca totusi, la 3 ani au nevoie de somn, mai ales ca fac activitati intelectuale dim, care ii obosesc. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
doar in Romania e regula asta cu dormitul ziua, eu nu-s de acord cu ea, am studiat asta, aproape nici o tara nu obliga copiii sa doarma ziua la gradi, sa-i imbrace in pijamale si fortat somn.de altfel in afara Ro copiii de la ora 7 seasa dorm pina dimineata,deci destul.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
bumblebee spune:
Rody, pe obrajorii Isei, ce fata mare ai! Cred ca s-au distrat fete;e la pj's party!
Michelle, eu l-am scos la 0 gradute cu un urson (pe dedesubt salopetica de casa) si cu manusele, ghetute, in gura suzi si in jurul gatului fularel si el era evident cald, iar eu inghetata Si eu vroiam sa iau un sac, dar na, au venit altele la rand. Cand o fi mai frig ii mai dau ceva suplimentar, o bluzica, pantalonasi si il mai bag intr-o patura plic. Dar nu cred ca mai pot iesi din casa daca e asa frig.
Eu stiam ca nu se pune fularel la gurita bblului, don't know why!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
laurika1982 spune:
[quote]citat din mesajul lui paula_m
La multi ani pt Carla, Matteo si Ariana!!!
La multi ani pt toti Nicolae si toate Nicoletele noastre!!!
Si de la noi!!!Si de la noi!!!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi
aelita spune:
scumpelor,am lipsit ceva vreme...am citit din cand in cand,sa nu va pierd de tot,au fost copiii cei mari bolnavi perioade lungi,nu cine stie ce dar cat sa ma tina super ocupata ,maraiti..
in fine,a trecut,Miguel a scapat de toate turele de boli.
doarme si mananca,in continuare.
ieri am fost in Navacerrada,la zapada,va pun POZE.
si cu delfinasul Miguel mai multe poze inNOIEMBRIE.
el nu are la zapada,ca a dormit continuu,in carut ,vreo 5 ore continuu cu tot cu drum.
nici kk,nici papa
RODICA ai primit,sper,sms raspuns ,ca imi vine sa dau cu telefonul,ca nu stiu sa umblu cu el,mai ales mereu pe graba,ca s-a gandit tati sa imi schimbe telefonul
multumesc pt sms,nu am vrut sa va fac griji,am sa intru ceva mai des
am citit din urma,si despre Maria,si sunt de acord cu tine ca e bine ca i-ai luat totusi cadou.ii mai amenintam noi ca nu vine Mosul,dar infinal bucuria asta nu e bine sa le-o luam.nu va fi rasfatata,ai sa vezi! e un copil prea bun!
DENISA imi pare nespus de rau ca inca ai probleme,parca se maresc pe zi ce trece in loc sa se calmeze...E clar ca aveti o perioada foarte proasta,sper din tot sufletul sa o reglati si tu sa nu faci vreo depresie acum!
aelita spune:
La multi ani pt Carla, Matteo si Ariana!!!
La multi ani Nicolai si Nicolete !
a venit si la ghetele noastre Mos Niculae,si Andres care nu prea pricepe cine e Mos Niculae asta,ii zice Mos Niculas . ca niculaie nu prea ii suna de nicaieri,dar Nicolas ii e cunoscut.
katalina spune:
Invit si eu fetele pe facebookei is Catalina Tudoran
michele, v-am admirat pozele.Bianca a depasit 7 kg. te rog sa te uiti si sa-mi zici ce aparat foto ai tu, ies niste poze superbe cu umbre.tot ce trebuie
a, si la multi ani pt cei 8 ani, sa fiti fericiti!
Rodi,Isa are o gurita si cu ochisorii ei albastri
se vede ca-i sarbatoare-n delfinariu, se umplu pagini dupa pagini,
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 Si ca tot veni vorba de cadouri, voi ce luati la mama, soacra, cumnat, cumnata de Craciun? Sunt in pana de idei si as prefera ceva sopping online daca se poate, nu cumva sa ma deplasez sa imi scada fundul Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
parfumuri,cosmetice:www.aoro.ro/" target="_blank">aici
sau www.sabon.ro/shop/ro/" target="_blank">aici
sau www.lush.ro/" target="_blank">aici
sau www.lush.ro/" target="_blank">asta
spor la cumparat.si eu cumpar online,
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
eladea2005 spune:
catalinaaaaaa.....tu vrei sa ramanem fara bani???? mai ales cu astia de la guvernare care fac tampenii peste tampenii...
tu de pe care site ti-ai cumparat?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
michelle1981 spune:
Gata, am pus de tort, sper sa iasa.
KATALINA - aparatul e nikon D80. Se vad detaliile in dreapta pozei Photo information. Dar obiectivul nu e kit, ci 35mm /F1.8
Multumesc pt urari
BUMBLEBEE- tocmai experienta pe care o ai deja te face relaxata. Asta e fff bine! Si eu sunt relaxata, asa am fost toata sarcina. Ma bucur de fiecare clipa cu puiuta mea, nu ma mai satur de ea, cand adorm numai la ea ma gandesc
AELITA - ce frumoase sunt pozele de la sanius. Ai niste copii superbi!! Ha ha ce dulci sunt cu agendele si cu margelele
Ce faina e husa auto
COLINDE - ultima ora am ascultat de www.trilulilu.ro/Cuciurean/ec04bb36301229" target="_blank">aici
ANDREEA - ce poze frumoase de la botezul lui Felix si lui Sebastian, iar tu arati fff bine!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
Roxana_Theo spune:
Aelita bine ai revenit. Sanatate multa micutilor.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
laurika1982 spune:
Salutare fetele!!
Si eu mari nervi din cauza astora cu indemnizatia...mari nemernici, au rezolvat toate problemele tarii si asta ramasese in aer..sa va zic faza, ieri stateam cu pustiu la calc si ma uitam la Paul alui Bytz...ce credeti? a inceput sa vb cu elsi mai gamgurea si mai dadea pe ras...am zis ca nu adevarat, auzi sa vb cu pozele
Denisa,imi pare tare rau ca aveti probleme..ma uit ca si al meu cateodata se comporta ca un adolescent care nu are nimic altceva de facut decat distractie..ce credetica a facut vineri: faceam baie la baiat si era Dansez la tv.ilstriga tacsu ca e nush ce si el fuga fuga s-a dus si m-a lasat singura cu Cristian...pe mine ma doare spatele rau de tot iar la baie nu ma descurc singura in totalitate fiindca trebuie scos copilum si clatit si apoi bagat in prosop.am scos copilu cu chiu cu vai ...dar si pe urma ce-a fost la gura mea..totmin seara aia, am iesit 5 min sa fumez si ce credeti? a venit urland dupa mine ca plange copilu de jjuma de ora si el nu stie ce sa-i faca, sa-mi iau COPILUL si sa-i fac ceva...am facut circ de nervi..nu mai pune la suflet toate razgaielile lui, incearca cu vb buna, ca altfel ajunge sa se plamga ca ce femeie rrea are in casa..se pare ca numai asa vor unii sa fie de treaba..
Tina, sper ca e bine puiul tau sa fie bine, o sa vezi ca trec toate..
Vad destui delfinasi sunt la cura autoimpusa..asa si al meu, sapt trecuta a mancat mult mai putin...or fi perioade si perioade..
Noi am inceput diversificarea, mai un citit , mai inspirat de la Carmen..azi am mancat piure de morcov (simplu, fara formula)si i-a placut..pe urma completare cu laptic si somn de voie.miercuri mergem la vaccin si vedem si cat a mai crescut piciul.Imi cam rupe spatele, ma doare de-mi dau lacrimile..iar dimineata la trezire, ma simt parca as fi batuta.ma tot gandesc sa nu fie de la anestezie, oare se poate?E drept ca am avut dureri de spate si inainte de sarcina, dar alea numai cand veneau uratii..acum parca s-au intesificat.Eu iar am avut menstra 2 sapt, data trecuta a tinut o luna, am fost la medic si a zis ca e de la pastile, ca interfereaza cu functionarea normala a organismului.eu am mai luat anticonceptionale si acu cativa ani si mi-a fost rau de la ele...si acum mi-a fost rau...cred ca renunt la ele si gata, o s afim atenti vreo 2 luni si pe urma sa vedem ce se mai intampla, c ail vrem si pe bebe 2.
M-am intins ca o pleasca :)
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi