Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 catalinaaaaaa.....tu vrei sa ramanem fara bani???? mai ales cu astia de la guvernare care fac tampenii peste tampenii... tu de pe care site ti-ai cumparat? |
de pe primu am luat si cadoul nanei lui victor, eu nu aveam cum sa ajung in Buc.
Site-rile sunt idei pt NOI mamicile,nu soacrele
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
Roxana_Theo spune:
Theo a redescoperit oglinda. Se uita fix la imaginea lui, zambeste si da din picioare. Dar sunt sigura ca nu stie ca-i el.Insa doar cand da cu ochii de mami sau tati in oglinda, da semne ca recunoaste personajele.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
larissa_79 spune:
vin si eu cu recomandari:
hainute aici: www.miniprix.ro
bijuterii argint aici: www.silver4you.ro
jucarii de aici: www.crazytoys.ro
carti de aici: www.libris.ro
electronice and stuff de aici: www.emag.ro
ieri nectarie s-a intors prima data de pe o parte pe burtica
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui laurika1982 Salutare fetele!! Si eu mari nervi din cauza astora cu indemnizatia...mari nemernici, au rezolvat toate problemele tarii si asta ramasese in aer..sa va zic faza, ieri stateam cu pustiu la calc si ma uitam la Paul alui Bytz...ce credeti? a inceput sa vb cu elsi mai gamgurea si mai dadea pe ras...am zis ca nu adevarat, auzi sa vb cu pozele Denisa,imi pare tare rau ca aveti probleme..ma uit ca si al meu cateodata se comporta ca un adolescent care nu are nimic altceva de facut decat distractie..ce credetica a facut vineri: faceam baie la baiat si era Dansez la tv.ilstriga tacsu ca e nush ce si el fuga fuga s-a dus si m-a lasat singura cu Cristian...pe mine ma doare spatele rau de tot iar la baie nu ma descurc singura in totalitate fiindca trebuie scos copilum si clatit si apoi bagat in prosop.am scos copilu cu chiu cu vai ...dar si pe urma ce-a fost la gura mea..totmin seara aia, am iesit 5 min sa fumez si ce credeti? a venit urland dupa mine ca plange copilu de jjuma de ora si el nu stie ce sa-i faca, sa-mi iau COPILUL si sa-i fac ceva...am facut circ de nervi..nu mai pune la suflet toate razgaielile lui, incearca cu vb buna, ca altfel ajunge sa se plamga ca ce femeie rrea are in casa..se pare ca numai asa vor unii sa fie de treaba.. Tina, sper ca e bine puiul tau sa fie bine, o sa vezi ca trec toate.. Vad destui delfinasi sunt la cura autoimpusa..asa si al meu, sapt trecuta a mancat mult mai putin...or fi perioade si perioade.. Noi am inceput diversificarea, mai un citit , mai inspirat de la Carmen..azi am mancat piure de morcov (simplu, fara formula)si i-a placut..pe urma completare cu laptic si somn de voie.miercuri mergem la vaccin si vedem si cat a mai crescut piciul.Imi cam rupe spatele, ma doare de-mi dau lacrimile..iar dimineata la trezire, ma simt parca as fi batuta.ma tot gandesc sa nu fie de la anestezie, oare se poate?E drept ca am avut dureri de spate si inainte de sarcina, dar alea numai cand veneau uratii..acum parca s-au intesificat.Eu iar am avut menstra 2 sapt, data trecuta a tinut o luna, am fost la medic si a zis ca e de la pastile, ca interfereaza cu functionarea normala a organismului.eu am mai luat anticonceptionale si acu cativa ani si mi-a fost rau de la ele...si acum mi-a fost rau...cred ca renunt la ele si gata, o s afim atenti vreo 2 luni si pe urma sa vedem ce se mai intampla, c ail vrem si pe bebe 2. M-am intins ca o pleasca :) Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010 Pozici noi |
super tare...
tu iesi sa fumezi 5 min si el vine si zice ca urla copilu' de juma de ora....nu iese socoteala mai...
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui crispro Roxana, asa si al meu la imbracat. la schimbat scutec sta, povestim, nici o treaba, dar cand il imbrac de iesit, zici ca il tai cu cutitul... Iar cu spiritul sarbatorilor, asa si eu... mai degraba necajel, decat sa ma bucur... aseara am pus papucii pe casa scarii, impreuna cu cumnata, cumnatu, nepotu si socrii (si evident, eu, sotu si copilul). asa urla nepotul de bucurie ca a venit mosu, si toti ceilalati il incurajau si vorbeau/urlau toti odata, ca s-a speriat piticul meu, care era in brate la tati, si a inceput sa planga... era obosit si marait, ca asa a fost ieri toata ziua... si nici nu am apucat sa vad ce am primit de la ceilalti, ca a trebuit sa ma ocup de el. apoi soacra ne-a chemat la masa, ca pregatise frumos, mai ales ca taiase si porcu... si am mancat tot pe fuga, ca era marait, si apoi lui papa, si apoi pus la somn... si abia apoi am apucat sa vad ce am primit, si am plans... ca mi-am dus si eu cadoul si mi l-am pus in papuci, si apoi mi l-am adus inapoi, si tot io singura l-am desfacut, si mi-am pus lucrurile primite (de prin casa) inapoi la locul lor... asa va fi si de Craciun. E mai greu. Mamicile cu mai multi copii is mai cu minte, si de asta ne zic sa mergem si noi sa ne simtim bine pe la prieteni, dar io anul asta nu merg... imi e groaza, ca e marait, ca asta nu stie sa doarma daca ii e somn, doar se maraie... asa ca vom primi cativa prieteni rapid, si cam atat...lasa ca la anul a fi mai bine... S-a trezit dupa o juma de ora (cum altfel, ca ii sunase ceasul) si m-am dus la el, ca nu il ridic din patut pana la 4, l-am tinut de mana, i-am dat suzeta, nu a vrut-o. parca face figuri cand ma vede. am iesit din camera, a marait de 3 ori.. si liniste... m-am dus sa vad ce se intampla - dormea... Invatatura- mai tre sa il las in pace... ca in mod normal l-as fi luat dupa prima juma de ora din patut, si il chinuiam pe aici... iar prin faptul ca noaptea tot merg sa ii dau suzeta, zice in carte ca asa doar il incurajez ca de fiecare data cand scanceste cineva e langa el, si asa nici macar nu incearca de unul singur sa se potoleasca. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
dar de ce ai plans draguta mea? eu nu am inteles
ilinca79 spune:
Cristina, esti o draguta, multumesc mult de tot ca iti pierzi timpul si cu mine sa-mi rezumi ce citesti. Victor cam doarme reprizele alea de 45 de minute, deci noi mai trebuie sa lucram la partea cu trezitul noaptea. Nici eu nu-l culc mai devreme de 8, pentru ca de ex. acuma abia s-a culcat, doarme putin, apoi baita, papa si culcatul de noapte. Si eu voiam sa-ti reamintesc ca in cartea mea scrie sa nu dam suzeta dupa ce adoarme, ca poate sa isi suga degetelul, doar ca e tare greu. Eu n-am reusit sa-l fac sa suga degetul si nici nu stiu daca as vrea, ca apoi se dezvata greu. Pe facebook sunt Ilinca Ursu
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Ilinca, cu mare drag iti spun, poate reusiti si voi mai bine cu somnul... si mie imi e groaza de degetel, ca daca se invata cu el, greu mai dezveti... am obs ca al meu isi baga manuta in gura (cu totul), apoi o lasa, si la un moment dat oboseste de scanceli, de jucat cu mana, si adoarme, dar fara mana... si al meu doarme acum, dar cand se trezeste il iau... deja doarme de mai bine de juma de ora.
Larisa, am plans de nebuna... ca am impachetat atat pe cadouri, si nici nu am apucat sa il desfac si io, ca ceilalti... toti si-au desfacut cadourile acolo, intre toti... io am venit cu el acasa, si mi l-am desfacut singura, si m-am "bucurat " de el... si stresata cu copilul daca doarme, daca nu, si obosita la greu, si copil marait, de nu am reusit sa ma bucur... dar poate acum cu militaria va fi mai bine, si de Craciun imi pun si io fata vesela.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
lalala13 spune:
fetelor, delfinasilor vostri le place suculetul de morcov? ca al meu il scuipa. i-am pus si nitel mar, si degeaba
supa vad ca ii place. dar abia de 2 zile ii dau...mai avem..
rodyka spune:
citat din mesajul lui Victo maria nu e la scoala????? |
aici daca e sarbatoare, profesorii au liber. nici miercuri nu e scoala, asa ca...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
CarmenAlbu spune:
Buna seara mamici
La multi ani pentru ziua de astazi, nicolete sa ne traiti, si un pupic cu drag sarbatoritilor nostri!!
Am inceput diversificarea, am renuntat sa mai amestec cu laptic, nici letiziei nu ii place nimic so far, dar nimic nimic, morcovul il detesta si suc si piure, marul si suc si copt piure asa ca mananca vreo 3-4 lingurite intr-o ora. Mai insistam ca nu se satura deloc cu laptic si cum are doar 4 mese in 24 de ore sunt cam in pana de idei, sa vedem cu dovleacul cum va fi.
am pus suc de mandarina in piure sa iasa mai bun dar nimic, bine ca macar face kk tare bine de la mandarina!!
In rest, am pus mai tarziu spanacul si continui pe schema fara lapte praf.
Ce mai avem nou.. hmmm. cum faceti mamici cand puii nu accepta sub nicio forma papa solida?
O seara frumoasa!