Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Anca, tu cum faci, ca eu am schema ta, putin adaptata la nevoile Letiziei, si ma cam incurca in planurile mele studiate atata cupilul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Victo ai 2 baieti frumosi
Rody ce sa mai zic, Isa e o frumoasa...Maria e deja domnisoara
Baby ai dreptate cu cadoul...dar oricum trebuie sa iau masuri pentru Craciun

fetele sunt tare trista, m-a sunat fratele meu...a murit bunicuta mea Dumnezeu sa o odihneasca!
am vazut-o vineri ultima data si atipise in timp ce ii dadeam sa manace la Matei...asa ca la plecare nu am mai intrat in camera ei...am sa regret toata viata ca nu m-am dus sa o pup la plecare asa cum o faceam mereu

...scuze ca plang aici

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, condoleante pt bunicuta ta. Dumnezeu sa o odihneasca.
Nu mai fi suparata ca nu ai mai intrat in camera la plecare. Ati fost vineri la ea si cred ca s-a bucurat tare mult sa va vada pe toti 3 si si-a vazut s nepotelul.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Salutare fetele!!

Si eu mari nervi din cauza astora cu indemnizatia...mari nemernici, au rezolvat toate problemele tarii si asta ramasese in aer..sa va zic faza, ieri stateam cu pustiu la calc si ma uitam la Paul alui Bytz...ce credeti? a inceput sa vb cu elsi mai gamgurea si mai dadea pe ras...am zis ca nu adevarat, auzi sa vb cu pozele

Denisa,imi pare tare rau ca aveti probleme..ma uit ca si al meu cateodata se comporta ca un adolescent care nu are nimic altceva de facut decat distractie..ce credetica a facut vineri: faceam baie la baiat si era Dansez la tv.ilstriga tacsu ca e nush ce si el fuga fuga s-a dus si m-a lasat singura cu Cristian...pe mine ma doare spatele rau de tot iar la baie nu ma descurc singura in totalitate fiindca trebuie scos copilum si clatit si apoi bagat in prosop.am scos copilu cu chiu cu vai ...dar si pe urma ce-a fost la gura mea..totmin seara aia, am iesit 5 min sa fumez si ce credeti? a venit urland dupa mine ca plange copilu de jjuma de ora si el nu stie ce sa-i faca, sa-mi iau COPILUL si sa-i fac ceva...am facut circ de nervi..nu mai pune la suflet toate razgaielile lui, incearca cu vb buna, ca altfel ajunge sa se plamga ca ce femeie rrea are in casa..se pare ca numai asa vor unii sa fie de treaba..

Tina, sper ca e bine puiul tau sa fie bine, o sa vezi ca trec toate..

Vad destui delfinasi sunt la cura autoimpusa..asa si al meu, sapt trecuta a mancat mult mai putin...or fi perioade si perioade..

Noi am inceput diversificarea, mai un citit , mai inspirat de la Carmen..azi am mancat piure de morcov (simplu, fara formula)si i-a placut..pe urma completare cu laptic si somn de voie.miercuri mergem la vaccin si vedem si cat a mai crescut piciul.Imi cam rupe spatele, ma doare de-mi dau lacrimile..iar dimineata la trezire, ma simt parca as fi batuta.ma tot gandesc sa nu fie de la anestezie, oare se poate?E drept ca am avut dureri de spate si inainte de sarcina, dar alea numai cand veneau uratii..acum parca s-au intesificat.Eu iar am avut menstra 2 sapt, data trecuta a tinut o luna, am fost la medic si a zis ca e de la pastile, ca interfereaza cu functionarea normala a organismului.eu am mai luat anticonceptionale si acu cativa ani si mi-a fost rau de la ele...si acum mi-a fost rau...cred ca renunt la ele si gata, o s afim atenti vreo 2 luni si pe urma sa vedem ce se mai intampla, c ail vrem si pe bebe 2.

M-am intins ca o pleasca :)

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

felicitari pt curajul de a-l concepe pe bb 2 asa repede. si noi vrem o bb 2 dar cred ca mai asteptam vre-un an jumate,doi ca sa mai creasca Andrei sa ma pot intelege cu el ca altfel ajung la socola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Dragi mamici si burtici, acesta este un mesaj pt fetele din Brasov..si nu numai..

Miercuri , 8 decembrie, ora 11:00 iesim in fata prefecturii din Brasov, pentru a ne cere drepturile noatre si ale copilasilor nostrii:
Cerem 85% cuantumul indemnizatiei si 2 ani CIC.

Va rugam sa ne fiti alaturi,

va asteptam!!

PS:VA ROG SA ANUNTATI SI PRIETENI, CUNOSCUTI, PARINTI PRIN PARC!!! ESTE IMPORTANT UN NUMAR CAT MAI MARE!! SE PARE CA NUMAI ASA NE VOM FACE AUZITI!!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Se pare ca pt mamele aflate in plata, nu se schimba cu nimic situatia. Acum sunt curioasa daca eu, daca mi-am depus dosarul azi, o sa prind 2 ani de plata sau doar 1 an.
Macar nu au scazut cu nimic sumele. Deocamdata. Probabil peste 6 luni, o sa mai trecem printr-o etapa de genul asta

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Oana, condoleante pt bunica ta. Dumnezeu sa o odihneasca.
Asa cum a spus si Paula e important pentru sufletelul tau ca ati fost vineri la ea si v-a vazut si pe voi si pe stranepotelul ei.

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, scumpa... Dumnezeu sa o odihneasca! Stiu cum e... stiu cum te simti... asa am patit si eu cu bunica mea, era bolnava, io stateam la Cluj pe vremea aia si nu am mers acasa vinerea, ca de obicei, ca am stat la ziua unei colege... si am mers acasa sambata, dar era deja prea tarziu... cred insa ca s-a bucurat de tine si Matei, ca v-a vazut.

A zis acum Boc ca pt mamele deja in plata nu se modifica nimic, nici suma, nici durata. Pt cele ce primesc abia in 2011 va fi doar un an platit cu aceeasi suma, iar un an daca vrea mama apoi poate sa stea, dara fara plata... oricum nu e corect pt gravidutele de acum.. dar asta e draga noastra conducere...

L-am pus pe copil in pat, dat suzeta, tinut de mana, parea ca e aproape adormit... am iesit, dar si-a prins suzeta cu mana, a marait, am mers la el sa ii bag la loc suzeta... nu o vrea... asa ca am plecat.. nu a plans deloc.. nici acum nu stiu ce face, ca nu se aude nimic... nu stiu daca a adormit sau nu, dar e fara suzi...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ooana, Dzeu s-o ierte si sa o odihneasca in pace

Si noi avem PARTENER DE CONVERSATIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

www.hotnews.ro/stiri-politic-8103589-guvern-sedinta-tema-bugetului-ora-19-00.htm" target="_blank">Concediu mame

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput