Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 3
bumblebee spune:
Victo, mami, dar copiii astia va lucreaza, nu gluma, cred ca sunteti amandoi zombi de somn . Daca il culci pe Mihai cu sotul? Ca sa nu-ti mai simta mirosul de laptic? Poate asa nu mai vrea atata tzatzaiala si poate si Stefan va fi mai multumim ca stai cu el mai mult.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
Victo spune:
noi numa cate o cutie de dulciuri am primit de la mos. ca suntem in super criza.
ioi..cu ratele..nu are rost sa va povestesc. in cdt in care mi s-a marit si dobanda, a crescut si francul ca la nebuni..rata mea efectiv s-a dublat.
dar 930 lei ma costa numai gradinita lui Stefan lunar...cd se mai si imbolnavesc si mai facem si un vaccin..mai bagam inca vreo 600 (cum a fost luna asta)..plus creditele- ca avem 2 si imobiliar si de nevoi personale..ma mir de unde mai raman bani sa mai si mancam ceva.
de fapt stiu- descoperirea de cont de 3 salarii ale sotului..pe care veci pururi nu stiu cum o vom acoperi.si acu ma lovesc si astia cu 1500 lei ai lor..ca eu avusesem venituri frumusele in cele 12 luni dinainte de nastere- 2 prime de concediu..ceva restante..as fi depasit 2000 lei dc imi dadea naibii 70% (ca se mai scad ceva impozite si nu e 70% din net, de fapt).
macar de i-ar crste inapoi sotului un pic salariul, ca i-a luat in vara 25%.
iar de concedii si alte cele nici nu ma gandesc in viitorul apropiat.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
pai alina, i-am propus si eu lui stefan asa, si sotul era de acord. dar nu vrea copchilu..el vrea sa doarma cu mihai!
ooana spune:
VICTO offf da vad ca cei doi nazdravani iti dau de furca nu gluma
cu banutii ce sa zic...sper eu sa terminam o data cu creditul la apartament ca parca imi sta pe creier
sa va mai zic ca visez sa ma mut de la 2 la 4 camere
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
mericica30 spune:
am si eu o intrebare pentru mamicile cu mai multa experienta.
este vreo problema daca fata mea doarme numai pe spate? ma gandeam ca ar putea face aprindere la plamani sau ceva de genul. pe doctora am uitat sa o intreb cand am fost la vaccin
sa o mai intorc noaptea si pe parti, nu prea vrea iar pe burta nici atatmi-e ca ii stric somnul.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana cele care nu mai alaptati noaptea nu vi se pare ca a scazut productia de laptic? eu parca asa am senzatia, de cand doarme pana dimineata...bine ca se satura, asta e important |
ba da, si cum nici nu ma mai mulg... deocamdata ne ajunge, dar in curand prevad iar probleme, ne apropiem de 6 luni!! e cand sta si cate o juma de ora-o ora la titi, eu cred ca doarme dar nu lasa nicicum sfarcul. si daca ma misc, mai tare trage. iar daca plec de langa ea, maraie... am crezut ca e de alint, dar aseara am facut proba biberonului!! si a mai papat 150 de vreo 2 zile nu se prea satura, dar nici nu vrea sa ia o masa suplimentar. adica eu o pun la san mai des, ca simt ca e laptic, dar ea nu!! si cand vrea ea, nu ii ajunge uneori...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Mericica, si al meu doarme numai pe spate... non stop... nu are nimic. medicii americani recomanda doar aceasta pozitie in primul an, deoarece reduce riscul "sindromului mortii subite la sugari".
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Victo spune:
meri draga, o eventuala boala la plamani face din cauza de virus/bacterie sau conditii improprii..nu de la pozitia de dormit.stai linistita.
pai da oana, asa ne-am bagat noi acu 3 ani direct la apart cu 4 camere, nou, in plin boom al preurilor, cu 2 garaje, ca am zis ca sigur va veni si masina a doua...mobileaza-l,fliseaza, varuieste, parchet..ca l-am luat numa cu caramida, usa de la intrare si geamurile..etc etc..si de aici creditele si de aici tragem acu
rodyka spune:
si Isa doarme pe spate, pe burta abia daca vrea sa stea putintel peste zi...
si BUNA DIMINEATA, DELFINARIU! ca intru si eu asaaa...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)