Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 2
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
La multi ani sanatosi cu multe impliniri si din partea noastra! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
LA Multi Aniiiiiii
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Neata!
Bumblebee, ma bucur ca au trecut rinichii!
Paula, esti tare cu dinozaurul...
aseara l-am pus la 8 in pat, adica mai devreme cu o ora... evident, dupa o juma de ora s-a trezit... l-am lasat in patut, nu m-am dus la el.. si a inceput sa planga... dar nu plangea rau, ci cumva de nervi... apoi baga manuta in gurita si se linistea... apoi iar mieuna, iar mana in gurita... l-am lasat asa 20 de minute. a avuit si scanceli mai sanatoase, care m-au pus is pe mine pe plans. dupa 20 de min am mers la el, fara sa ii vb, i-am dat suzeta, si am crezut ca va dormi instant... dar nu... oarca era prea agitat sa mai doarma... l-am lasat cu suzeta... s-a tot foit fara plans, a scapat suzeta, asta e... incercam sa il invat fara suzeta, cum zice si Carmen, e un cerc vicios... a mai tras 3 scanceli si apoi a adormit fara suzeta... la ora 9... prima trezire la 2, fara alte foieli, a mancat in 10 min 130 Lp, apoi trezire la 6 juma, a mancat iar 120 Lp, apoi trezire de tot la 8 juma... Sper sa o tina tot asa... io nu am dormit asa bine, ca tot ma trezeam speriata de asta micu, de ce doarme asa bine, asa ca tot mergeam sa pun mana pe el... si aseara a mancat doar 100 lp, deci nu cred ca stomacu plin l-ar ajuta mai mult la somn (cel putin nu pe al meu). Asa planificasem aseara ca ii dau papa la 2 si la 6, indiferent la cat se trezeste... si exact atunci s-a trezit... ma bucur ca a avut mai multe ore legate de somn, si s-a odihnit.. si nici nu a plans cum credeam ca va plange... nici macar o lacrima, mai mult mataieli, maraieli... a fost prima data cand a plans mai mult de un minut... dar a dormit, si e odihnit... si de azi voi insista la 3 ture de somn de mai mult de juma de ora...
Si la noi a venit mosu, i-a adus un scaunel fain de baita, dupa 6 luni, cu tot felul de chestii de jucat pe langa... si e verde... si jucarii multe... si socrii mei mi-au dat 100 lei mie, si 100 lei sotului, si am mai primit un tricou, si cadoul facut de mine...
abia astept sa impodobesc si eu casa /bradul. pe casa avem instalatia de anul trecut, nu a dat-o sotul jos.. tot am tras de el prin februarie, martie, el tot ca imediat... ca era mai greu de dat jos, urcat cu scara... prin iulie cand am nascut m-am uitat iar la instalatie si am zis ca nu mai are rost data jos... asa ca acum suntem pregatiti... si copilul a mai primit un body rosu intens pe care scrie "imi place iarna" - il bagam la sedinta foto... dar astept intai sa imi impodobesc pe aici prin living, ca sa dea bine in poza...
merg la papa cu copilul, la 9 juma... nu stiu cum sa fac peste zi, ca de la 9 dimi pana la 7 juma cand e ultima masa ii dau de 4 ori papa, dar la interval de 3 ore.. de aia si mananca mai putin... iar sa ii dau numai 3 mese pe zi mi se pare cam putin... si nu i-as scaote masa de 9 si 1, ca prima va fi de fructe si a doua de legume... ce planuri imi fac io...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
La multi ani Carla si Matteo, sa cresteti mari si sanatosi si cuminti, sa nu o suparati pe mami.
La multi ani Ariana!, pupici multi cu sanatate si veselie!
Oana, vezi ce atent e sotul.
Inca stau pe spini cu decizia astora referitor la CIC... de ce nu ne lasa in pace??? si io am rate, si io ma bazam cumva pe banii primiti lunar... of, mari dobitoci...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Victo spune:
neata
dormirati?
noi nu prea. prin urmare toti suntem chiauni de cap, Stefan a plecat tot intr-un urlet la gradi, si-a desfacut centura de la scaun, s-a lovit, a facut pisu pe el cd a ajuns la gradi si s-a trantit pe jos...:(((((((((((
micu in schimb, cel care m-a mieunat toata noaptea la cap si ma tzatzalit de pe la 5-6 in continuu acu molfaie la suzi si doarme
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bumblebee spune:
Astia sunt cazuti in cap si pe langa realitate, dar astia-s ei, arunca o piatra si dup-aia vad daca s-a spart ceva Noi avem rate de 14mil si indemnizatia mea e de 6oo lei, ca au fost pb la servici si a dat afara o parte si pe mine m-a trecut la program redus . Eu nu vreau si nu consider ca sunt asistata social, dar ei vor ca o mamica care nu a lucrat sa primeasca 400 RON,pai unde-i corect? Pai da ghiciti la ce populatie se stimuleaza natalitatea . Tot cei care oricum fac multi copii... Na, oricum e nasol, pacat ca ne compara cu alte tari numai cu lucrurile care le convin .
Dar hai sa nu stricam aceasta zi frumoasa si sa ne veselim nitel cu niste colinde!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
ooana spune:
Cris ma bucur pentru tine, bine ca ai reusit sa ai o noapte mai linistita
poate in noaptea ce vine dormi si tu putin mai mult...altfel e viata cu o noapte odihnitoare
cu mesele nu stiu ce sfat sa iti dau...mie parca mi se par putin mese doar 4 cate avem noi...si mereu incerc sa ii dau de 5 ori...mai ales de cand cu dintii nu mai papa asa de bine...sunt curioasa cat a luat luna asta, dar nu cred ca ajungem la 500gr
cele care nu mai alaptati noaptea nu vi se pare ca a scazut productia de laptic? eu parca asa am senzatia, de cand doarme pana dimineata...bine ca se satura, asta e important
Noi 2
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Oana, vezi ce atent e sotul. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
mda...iar m-am facut de rusine
offffff lume, asa e cand zic eu ca sunt marginalizata si nebagata in seama...exact atunci imi face el o supriza de imi da clasa...asa si merit
Noi 2
bumblebee spune:
Oana, lasa ca tu compensezi cu altele, plus ca nu e concurs de cadouri, el s-a prins ce iti doresti si te-a "lovit" unde trebuie
Victor de la 2 luni nu s-a mai trezit noaptea pt papa si de atunci e numai pe LM, deci la noi nu a influentat, pt ca doza de lapte s-a marit.
Crisulica, mami, dar si mesele de noapte se pun la socoteala draguta. Noi avem 5 mese de toate in 24 de ore.
Victo , parca si eu de abia astept sa mai creasca Stefanut sa va mai intelegeti!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
Victo spune:
oana, eu am obs la primul copil ca pe masura ce scoteam cate o masa d elapte,fie ziua, fie noaptea, productia mea scadea mereu. asa ca la 8 luni implinite fix, am ramas fara lapte deloc- inlocuisem mesele de peste zi-cele 3 de fructe, legume si iaurt/branza..
acum eu nu am ce sa obesrv ca asta mic mananca mai mult noaptea decat ziua. dar la noapte fac si io armata cu el, il duc in birou si il las sa se scheaune pana nu mai poate (ca nu plange de foame sau alte cele, cat dupa tzitzi).
aseara dupa o ora (pe la 4) deja nu mai puteam, m-am dus in birou si l-am lasat pe sot cu copiii-ca nu dormea nici Stefan, va dati seama. cum=-necum l-a adormit pe asta mic. am dormit si eu cam 45 d emin, m-am dus sa vad ce fac. el dormea la mijloc, baietii pe laturi. l-am luat pe cel mic, de teama sa nu se intoarca peste el..si cum va ziceam tzatzaleala nonstop..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
mericica30 spune:
salutare fetelor.sper ca sunteti bine voi si micutii vostri.celor care le-au mai dat dintisori ii felicitam, iar celor bolnaviori le uram multa sanatate.
la multi ani celor sarbatoriti astazi-carla maria si andra ; dar si nicolailor si nicoletelor.le uram sanatate si multe impliniri
a venit mos nicolae incarcat?eu am fost ieri la cumparaturi pt buburuza mea i-am cumparat un set caciula,manusi fular incaltaminte si multe jucarii pe langa lapte si cereale
am vazut un scaun de masa frumos si as vrea sa i-l cumpar pana la craciun era 3 mil jumate.nu stiu daca e scump sau nu dar mi-a placut la nebunie. la cat de mult ii place sa o tin in fundulet cred ca o sa-i placa ff mult
[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]