Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Carla Maria si Matteo Cristian de carla

Ariana de bubster

tuturor celor care-si serbeaza onomastica

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hai Rodi, povesteste-ne... cum a fost aseara?

L-am dus pe Vlad la culcare, ca vad ca ii era usor somn, l-am pus in patut, dat suzeta, tinut de mana, se tot foia, maraieli, am plecat... si-a scuipat suzeta, si m-a strigat.., am mers inapoi, i-am dat suzeta, dar nu o vrea, o impinge cu limba... l-am lasat asa si am plecat... a marait foarte scurt de 2 ori, dar nu plans, si apoi liniste.. ma duc sa il pandesc - statea si se uita... am iesit rapid. mai trec 5 min, liniste- el doarme.,. a adormit fara suzeta- e o premiera... si acum il tin la somn minim o ora. daca se trezeste mai repede, nu il iau din patut. ii dau suzeta, incerc sa il mai adorm.. fac militarie... ca vad ca daca nu isi implineste somnul, nu ne intelegem...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

oana, super mos...si tinerel pe deasupra
Si eu am primit o cutie mare mare de Rafaello din aia metalica. Eu n-am mai vazut asa mare pana acum... si vreo 4 sortimente de ciocolata neagra cu 85% cacao...ca na noua dambla cu Monti trebuie sustinuta. Daca imi lua normale ziceam ca vrea sa ma ingrase....arata asa de bine..una e blegiana, alta tot asa nici nu stiu de unde a gasit.
La cea mica nu va mai zic ce de dulciuri a luat toti in diverse forme plus ca luasem dinainte ceas si un binoclu. Sotul a fost surprins ca a primit si el ceva ...s-a bucurat tare. Dar sa vedeti faza..si-a pus ceasul sa sune la 5 dimineata ca sa se duca la masina sa aduca dulciurile. M-am si speriat cand am vazut ca e plecat
Si cum s-a trezit Ale tup din pat si a filmat...noi avem un film de cand avea Ale 2 ani si facea dimineata..."mociu, a venit mociu". Ne e asa de drag....ne e greu sa scoatem camera mereu. Doar la evenimentele importante. Lui Nectarica nu i-a adus nimic ca el n-are ghete a primit anticipat girafa Sophie si doua inele gingivale dar nu le prea baga in seama.
Asta fu cu mosu'la noi...eu nu stiu sa mai ascund dulciurile sa nu ma infing in toate. Hai ca Rafaello nu-s de post...da'restu'sunt!
Deci nu mai vorbiti de rate ca noi cred ca batem recordul..numai vreo 33 mil pe luna credit la ap. Acum am inchiriat garsoniera si ne vin 11 de acolo. Si bascaa gradinita lui Ale...care cu tot cu optionale ajunge la vreo 15.
Ma intrebase cineva de indemnizatie...eu mi-am pus pe cartea de munca min asa ca nu m-am agitat prea tare pentru ei ca nu fac cine stie ce cu ei.Bun si ei...dar prefer sa vina mai incolo sa fie mai multi o data. Ar fi rusine din partea mea sa ma plang ca nu-mi ajunge ca nu e cazul....dar rata e cumva un stres lunar...cel putin psihic asa. Si noi am prins preturile pe val...am luat 4 camere in mai 2008.
Eu sunt in super pana de idei pentru Craciun. Trebuie sa ma mobilizez....deci eu habar nu am ce sa ii i-au ca are de toate. Ar avea nevoie de un scaun nou pentru birou...ceva odihnitor si vazusem pe undeva cam scumpute. Dar poate il pacalesc cumva sa mergem sa ii i-au. El e omul care n-are niciodata nevoie de nimic ...cu forta ii i-au cate ceva.

Fetelor ca tot is pusa pe scris vrea mama mea o tigaie de prajit dar mai sanatos asa....poate imi faceti o recomandare stiti voi vreo minunatie!

A si azi de dimineata cantarul arata 60.8 kg. desi...mananc ca sparta fetelor...aseara am bagat cornulete cu rahat si negresa ca am avut invitati.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Dragaicaaaaaaaaa, ti-am vazut pozele de la botez, estu super faina si slaba!!! Cate kile ai? e ai facut de ai slabit asa???? vad ca v-ati distrat la botez, sa-ti traiasca micutii crestini!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Fetelor ca tot is pusa pe scris vrea mama mea o tigaie de prajit dar mai sanatos asa....poate imi faceti o recomandare stiti voi vreo minunatie!

wok

_

Mergi la inceput

giorgia, crispro, povestesc imediat, sa pun intai niste poze ce mi-s la indemana...

si sa mai pap si eu un Raffaello, ca si eu in fiecare an de sarbatori primesc o cutie maaareee (aici apar in magazine doar in decembrie...)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
La multi ani pt Carla, Matteo si Ariana!!!
La multi ani pt toti Nicolae si toate Nicoletele noastre!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

La multi ani sanatosi cu multe impliniri si din partea noastra!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

La multi ani si din partea noastra! Sa fiti sanatosi si multe bucurii!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ca tot e sarbatoare si nu muncesc nica, desi e prafu cat China..
iaca poze noi :)

http://family.webshots.com/photo/2977528700102838148uJzKyq
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

celor care au zi onomastica astazi!

Eu n-am primit nimic de la mos. Dar nici bat. Se vede ca a uitat de mine.
Fetele au primit o galeata de Lego si 2 placi sa construiasca pe ele. Dulciuri in nici un caz nu le mai iau ca si asa o tinem numai in petreceri.
La noi e gheata rau de tot pe jos. Si eu trebuie sa merg la magazin sa iau ce am promis ca duc la petrecere. Astept sa se mai incalzeasca, poate dau astia cu nisip bine de tot.
Nu v-am povestit ce pacaleala am patit ieri. Am urcat la garaj cu Iulia in carut si nu am mai putut sa coboram ca erau ambele alei pline de gheata. Asa ca am pus mana la treaba si am spart pojghita de gheata formata pe dalele de piatra vreo jumatate de ora. Imi venea sa rad de patanie. A venit proprietara sa vada ce sparg si zicea ca merge maine sa ia un sac de nisip . I-am zis sa stea calma ca probabil azi sunt stocurile epuizate.

Oana asa se intampla, scade laptele pe masura ce creste bb, se avanseaza cu diversificarea si bb fiind satul nu mai suge dupa mancare. Eu pe la 8 luni cu Ana am avut o periaoada cand seara ii dadeam LP. Cu Elisa m-am mai desteptat. Dupa fiecare masa, chit ca manca bine de tot, o mai puneam la san si in felul acesta am avut lapte mai mult timp. De fapt am intarcat-o fortat la 15 luni ca nu lua in greutate si eram si gravida in 5 luni.

Citat:
citat din mesajul lui Victo

noi numa cate o cutie de dulciuri am primit de la mos. ca suntem in super criza.
ioi..cu ratele..nu are rost sa va povestesc. in cdt in care mi s-a marit si dobanda, a crescut si francul ca la nebuni..rata mea efectiv s-a dublat.
dar 930 lei ma costa numai gradinita lui Stefan lunar...cd se mai si imbolnavesc si mai facem si un vaccin..mai bagam inca vreo 600 (cum a fost luna asta)..plus creditele- ca avem 2 si imobiliar si de nevoi personale..ma mir de unde mai raman bani sa mai si mancam ceva.
de fapt stiu- descoperirea de cont de 3 salarii ale sotului..pe care veci pururi nu stiu cum o vom acoperi.si acu ma lovesc si astia cu 1500 lei ai lor..ca eu avusesem venituri frumusele in cele 12 luni dinainte de nastere- 2 prime de concediu..ceva restante..as fi depasit 2000 lei dc imi dadea naibii 70% (ca se mai scad ceva impozite si nu e 70% din net, de fapt).
macar de i-ar crste inapoi sotului un pic salariul, ca i-a luat in vara 25%.
iar de concedii si alte cele nici nu ma gandesc in viitorul apropiat.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Paula dar nu gasesti o gradinita de stat? Eu la Bucuresti dadeam 200 RON pe luna pentru mancare, paza, apa plata, engleza, gimnastica. Si am si fost multumiti de gradi in mre parte. Mai putin ca era certata ca nu adormea la pranz ceea ce era normal pentru caci venea dupa 15 luni de gradinita in Norvegia unde copii nu dorm la pranz, sunt scosi afara ca sa nu adoarma.
Diferenta e mare de tot in Romania intre stat si privat. Iar el are deja 3 ani.
Ce sa mai zic, daca nu faceti fata cu cheltuielile mi se pare o solutie sa incercati asa. Noi ca sa restrangem cheltuielile am ales sa refuzam locul primit de Elisa la gradinita. Ne costa 800 de euro pe luna, fie stat fie privat si am zis ca mai bine punem banii deoparte ca ea si asa nu e pregatita sa stea o zi intreaga afara, imediat se invineteste.

mericica30, aici numai pe spate se recomanda sa fie pus copilul in pat. Eu pe burta nu am lasat-o niciodata sa doarma noaptea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata si de la noi!

La noi mosul a venit dar numai pt unii pt ca pt mine nu mi-am gasit nimic aseara cand am fost in mall:d dar sotului i-am luat o gecuta frumoasa foc si piticului un fular pt ca nu avea.

Crispro si la noi e la fel ca la voi, eu cumpar pt toata lumea si pun in ghete inclusiv si pt mine.

De ziua mea sotul are un stres ca tb sa pandeasca ce-mi place si sa-mi cumpere dar la mos N si C cumpar eu...asa imi place mie pt ca am un sot care nu se pricepe f bine si mai ales ca-s tare pretentioasa.

Am plecat la analize....va povestesc cand vin

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput