Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Fetelor sunt tare suparata caci am facut o mare boacana. Bine cel putin ca nu are legatura cu Theo.

Ideea este ca seara trecuta au avut loc la noi niste fluctuatii de tensiune in urma carora s-au auzit niste pocnete din spatele frigiderului. Am banuit noi ca s-a spart ceva si a scapat freon. Apoi aseara parea ca functioneaza, la fel de dimineata. Cand m-a sunat sotul la pranz sa intrebe daca merge eu am spus convinsa ca da ptr ca luasem niste carne din congelator si era bocna. Wrong! Cand a venit el incepuse sa se dezghete, am chemat la 10 noaptea pe cineva de la service (neautorizat). Au mesterit si ne-au spus ca trebuie sa ne cumparam altul. Asa ca la ora asta sotul este in Metro si il aduce acasa in noaptea asta. Va dat seama a cui este vina. Caci daca ma uitam mai cu atentie cand a intrebat el la pranz, aveam vreme sa chemam de la un service autorizat, frigiderul era in garantie si mai scuteam 30 de mil.

Saracul sot chiar nu mi-a reprosat nimic. Dar ma simt eu total aiurea.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

of, roxana, ce patanie! dar acuma intreb si eu: daca tot era in garantie, ce mai conta pana maine sa asteptati sa chemati pe cineva sa se uite la el?! scuteati niste banuti... eu am patit cu masina de spalat, dar nu mai gaseam actele de la garantie, si dupa 1 an jumate a trebuit sa cumparam alta...

noapte buna, delfinariu

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Dragaicaaaaaaaaa, ti-am vazut pozele de la botez, estu super faina si slaba!!! Cate kile ai? e ai facut de ai slabit asa???? vad ca v-ati distrat la botez, sa-ti traiasca micutii crestini!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Am dat jos 27kg. mai am de dat 8kg jos .
Multumim de urari, ne-am distrat, am dansat toata noaptea, copii au dormit, au stat pe la toti invitatii .

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

La multi ani Carla, Mateo, Ariana, Nicoletelor si Nicolailor !!!!!

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani sanatosi, voiosi micilor delfinasi!:
Amelia si Analisa , de Sheritra
Robert, de enik83
Anne, de JuliaSM

Dragaica, la multi ani mamica frumoasa!
Sa iti dea Dzeu sanatate multa, sa fii iubita si sa te bucuri de frumoasa ta familie!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Mi-e o ciuda ca nu am somn... of... deci aseara a adormit copilul singur fara plans, fara suzeta... ca niciodata. s-a trezit la 11 juma, l-am lasat sa maraie nitel, iar cand a inceput sa planga mi-am dat seama ca ii era foame, pt ca ultima masa a avut-o la 7 juma si a mancat numai 90 ml. a papat, era tare adormit, ca i-am scos bibe din gura si el nu simtea... si cand dau sa ies din camera, s-a trezit. am plecat, el a chiuit de cateva ori, a inceput sa povesteasca asa fain. iar in 5 minute liniste. a adormit iar singurel, fara suzeta, la ora 12 si inca doarme... nu imi vine sa cred... am mers la el in camera sa il verific si e ok... parca nu e copilul meu, asa doarme... citesc si io din urma si revin, ca voi seara sunteti tare harnicute... ce stiu e ca azi e ziua unei mamici speciale...La multi ani Dragaica!!!! Sa fii sanatoasa, mami, si fericita, si iubita, sa te bucuri mereu de copilasii tai frumosi si de sot!

Poze

Mergi la inceput

Rodi, ce faina e Isa infofolita, cu ochisorii ei frumosi... Dar ce imi plac fetele, ce dorm ele in spate... Am primit si de la cumnata un tricou, dar tarziu l-am vazut si pe ala, de buiaca ce am fost...

Lala, cred ca tu intrebai de suculet de morcov, ca nu il vrea... cica daca nu ii place ii dai pace, si mai incerci peste o sapt.

Denisa, ca sa il culc mai devreme am schimbat programul meselor. Si io mai demult il culcam tot asa, la 10-11. daca vrei mai devreme, incerci cu 20 de min mai devreme 4 zile, apoi iar cu 20 min, tot 4 zile, ca sa nu fie trecerea prea brusca. La mine ultima masa e la 7 juma, si de la 8 somn. Doctorul asta ce a scris cartea zice ca cel mai bine dorm bebeii noaptea daca se culca intre 6 si 8 seara. la mine merge. dar cred ca iti e greu tare. io eram rupta la 11 seara, si nu am decat unul... sa treaca raceala tuturor!!!

Racusor, greu cu ei cand is maraiti... dar bine ca a mai dormit un pic- noroc cu caruciorul...

e 7 imediat si copilul tot doarme.... nu pot sa cred... are 7 ore legate... nici nu stiu ce sa fac, imi fac cafeaua? sau sa ma mai pun in pat?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisulica, dute-n patut, chiar daca nu adormi, stai intinsa, limpezeste-ti gandurile.

Denisa, multa sanatate piticilor si o si pt tine!

Luna 4

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Crisulica, dute-n patut, chiar daca nu adormi, stai intinsa, limpezeste-ti gandurile.

Denisa, multa sanatate piticilor si o si pt tine!

Luna 4

Da tu Bumbulinooo, ce faci atat de matinala? Ti-a dat trezirea scumpelul?

Poze

Mergi la inceput

Roxana, acuma nu e vina ta ca au fost fluctuatiile alea... ce sa faci? ai atatea pe cap, de asta nici nu s-a suparat sotul pe tine ca nu ai vazut ca nu mergea... e bine ca e intelegator. Asta sa fie cel mai mare necaz din viata ta!

Rodi, am vazut poza ta la 6 luni- Isa in picioare, capul rotund, ochisorii, gura- identice... Dar nu stiu de ce nu pot face comentarii, desi is logata cu userul meu...

Poze

Mergi la inceput