Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

I-am dat papa la 7 si un pic, 160 LP, si inca doarme... s-a cam dat un pic peste cap programul... sper sa se trezeasca... ca la 10 cel tarziu il culc iar...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

is stresata cu indemnizatia, ca io inca nu am primit nimic... inca nu is "in plata" cum zice Boc... daca primesc indemnizatia in ianuarie inseamna ca stau numai un an? sau cum naiba se calculeaza? am sunat la astia unde mi-am depus dosarul, si mi-a zis ca dureaza cam 2 luni jumate, 3... of! ca si termen de solutionare, am gasit asta :

Pana la data de 10 a fiecarei luni, primariile au obligatia de a transmite pe baza de borderou cererile inregistrate in luna anterioara, insotite de documentele justificative, la directiile judetene de munca, solidaritate sociala si familie, respectiv la directia de munca, solidaritate sociala si familie a municipiului Bucuresti, denumite in continuare directii teritoriale.

Cererile depuse la directiiile judetene de munca se solutioneaza in termen de 15 zile lucratoare de la data inregistrarii la directia teritoriala, prin decizie de admitere sau, dupa caz, de respingere, emisa de directorul executiv. Decizia se comunica solicitantului in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii.

io am depus in 13 octombrie, deci in 10 noi a ajuns la Directia de Munca, si de acolo in 20 de zile lucratoare... deci in 8 dec ar trebui sa primesc... daca pana in 10 dec nu primesc nimic, o sa sun la ei... am si io un stres in plus... desi nu ar fi corect sa se ia in considerare data acordarii deciziei, ci cumva data nasterii copilului...

Poze

Mergi la inceput

sunt solo pe foruuuuum... se aude ecoooooou.....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nu esti solo hranesc puiul si recuperam

super vladut

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata!

am incercat sa recuperez, dar mai am!

Am fost si noi ieri la vaccinul de 4 luni, temperatura putin acu dimineata in rest suntem ok!

in legatura cu CIC astept si eu informatii mai concrete, numai sa raspunda la tel....agentia de prestatii sociale bucuresti!

in legatura cu diversificarea...noi trebuie sa o urgentam ca sa intram in parametrii cu greutatea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

DENISA cred ca Larisa zicea de calma baby, dar daca e din gama Erbavita ar trebui sa gasesti la farmacii. daca nu, pe net nu gasesti?

sa iei ce ziceam in mesajul anterior, noua ne-a trecut raceala f repede: IMUNOFORT de la PRONATURA, cate 3 pastile pe zi, si apoi pana in primavara cate o pastiluta pentru imunitate, extras de coacaz negru (Plantextract) cate 2 ml de 2 ori pe zi (dim si la pranz, se ia in prima parte a zilei), asta cat esti racita. plus oscilo, pana la 7 zile. eu am luat si paracetamol si redoxon. cam ce aveam voie si in sarcina. plus lamaie cu miere, dar inainte sa imi zca de astea naturale pediatra. le gasesti la plafar sau pe net

sanatate multa la bebelani!! lor poti sa le dai imunobaby, cate 3 ml dimineata si seara pentru imunitate. tot de la Erbavita sau cate un capacel de oscilo pe saptamana.

in legatura cu culcatul in vara, cand andrei manca la 10, la fel pateam si noi, numa la 12 se culca, si era bebelus de 1 luna atunci. acum ii facem baita la ora 8, la 8jumate-9 cel tarziu mananca, mai sta putin la taclale cu noi, dar la 10 cel tarziu doarme, pana dimineata la 7.30-8, cu o trezire de papa noaptea si una dimineata. deci e important sa ii pui la culcare pana in 10, cred ca daca trec de un prag critic devin agitati si nu mai pot adormi. acum Andrei adoarme singurel, dar doar dupa ce i-a venit somnul, daca incerc sa il pun in patut inainte tipa si urla si apoi pe la 9-9.30 mai baga un somnic de jumate de ora. incearca asa

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Larisa, am plans de nebuna... ca am impachetat atat pe cadouri, si nici nu am apucat sa il desfac si io, ca ceilalti... toti si-au desfacut cadourile acolo, intre toti... io am venit cu el acasa, si mi l-am desfacut singura, si m-am "bucurat " de el... si stresata cu copilul daca doarme, daca nu, si obosita la greu, si copil marait, de nu am reusit sa ma bucur... dar poate acum cu militaria va fi mai bine, si de Craciun imi pun si io fata vesela.

Poze

nu mai fi suparata!!! Lasa ca o sa fie mai bine de Craciun. Si nu mai fi tu tensionata, incordata ca gata gata acum incepe cu plansul si maraitul, fi calma, mai dezinvolta, nonsalanta, nu stiu cum sa zic..... copilul simte si eu zic ca intr-o oarecare masura de aia il si apuca bazdacii

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetele multumesc mult pentru gandurile voastre bune!
incerc sa tin moralul sus!

La Multi Ani sarbatoritilor de azi...DRAGAICA multa multa snatate si tot ce iti doresti tu!

ROXANA nu te mai necaji...oricum nu se mai poate face nimic...si vorba lui CRIS asta sa fie tot necazul tau

CRIS vad ca flacaul tau ti-a facut cel mai frumos cadou de Sf. Niculae odihneste-te mami

RODY ti-am vazut fetele zapada pe voi

RACUSORU m-ai facut sa zambesc...mi te-am imaginat plimbandu-l pe Andrei cu caruciorul prin casa

daca e vorba de cumparaturi aruncati un ochi si aici
http://www.breslo.ro/Shop/lotiunidecorpsolide

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

is stresata cu indemnizatia, ca io inca nu am primit nimic... inca nu is "in plata" cum zice Boc... daca primesc indemnizatia in ianuarie inseamna ca stau numai un an? sau cum naiba se calculeaza? am sunat la astia unde mi-am depus dosarul, si mi-a zis ca dureaza cam 2 luni jumate, 3... of! ca si termen de solutionare, am gasit asta :

Pana la data de 10 a fiecarei luni, primariile au obligatia de a transmite pe baza de borderou cererile inregistrate in luna anterioara, insotite de documentele justificative, la directiile judetene de munca, solidaritate sociala si familie, respectiv la directia de munca, solidaritate sociala si familie a municipiului Bucuresti, denumite in continuare directii teritoriale.

Cererile depuse la directiiile judetene de munca se solutioneaza in termen de 15 zile lucratoare de la data inregistrarii la directia teritoriala, prin decizie de admitere sau, dupa caz, de respingere, emisa de directorul executiv. Decizia se comunica solicitantului in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii.

io am depus in 13 octombrie, deci in 10 noi a ajuns la Directia de Munca, si de acolo in 20 de zile lucratoare... deci in 8 dec ar trebui sa primesc... daca pana in 10 dec nu primesc nimic, o sa sun la ei... am si io un stres in plus... desi nu ar fi corect sa se ia in considerare data acordarii deciziei, ci cumva data nasterii copilului...

Poze

scumpa mea...important e momentul in care ti se stabilesc drepturile, respectiv emiterea deciziei...momentul punerii in plata e altceva

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

fetelor, delfinasilor vostri le place suculetul de morcov? ca al meu il scuipa. i-am pus si nitel mar, si degeaba

supa vad ca ii place. dar abia de 2 zile ii dau...mai avem..

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

a mea nu l-a baut simplu, ci doar in combinatie cu mar; ca si proportie predomina insa marul.

acum nu ii mai dau suculet de morcov pentru ca i l-am introdus pasat in piureul de legume

nu vreau sa ii dau prea mult, ca si asa e constipata

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput