Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Nu am mai apucat sa va scriu astazi...am iesit si noi in parc s-a mai linistit si Andrei dupa ce a dormit bine 2 ore afara, cred ca ii era dor

dupa-amiaza a fost mai putin marait si asa imi place sa il pun in patut in fundulet (sprijinit putin) si sa ma uit cum se joaca el acolo singurel 5 minute, dar tot e dragut.

dar tot ne supara dintisorii, si aseara si acum s-a trezit plangand , l-am leganat, l-am pupat si a adormit la loc, dar lui nu ii sta in fire sa se trezeasca noaptea decat pentru papa.

sper sa ii iasa mai repede ca sa se linisteasca. aseara eram terminata e foarte obositor cand se maraie intr-una, nimic nu ii convine, nici in brate, nici in patut, nici cu jucarii...acum se mai linisteste doar in carut

CARMEN parca citisem pe undeva daca nu vrea sa pape copilul mancarea solida, de nici un fel, inseamna ca nu este pregatit pentru diversificare si mai trebuie lasat 1-2 saptamani. dar tu de ce zici ca nu se satura, daca are doar 4 mese pe zi? un copil care nu se satura cere mai des de mancare. nu a mai luat in greutate?

CRIS se pare ca functioneaza daca esti tu mai putin stresata, poate te simte si copilul

se pare ca noi avem program ca la carte cu somnic intre 9-10 (jumate de ora in general), apoi somn de 2 ore la amiaza (daca mergem afara, in casa daca il plimb in carut prin casa ) si un somnic de jumate de ora dupa-amiaza. acum doarme iar in patut ziua

AELITA ai niste copii superbi

DENISA la multi ani pentru piticuti, multa sanatate lui Mateo si multi -icei pentru tine sa treci cu bine peste perioada asta, peste supararile cauzate de sot si sa te poti bucura de comorile tale , fara nimic altceva care sa iti umbreasca fericirea

PENTRU IMUNITATE NE-A RECOMANDAT PEDIATRA IMUNOFORT (PRONATURA). SE IA CATE O PASTILA TIMP DE 3 LUNI, SI DACA ESTI RACIT, 3 PASTILE PE ZI. TOT IN PERIOADA DE RACEALA EXTRAS DE COACAZE NEGRE, CATE 2 ML DIMINEATA SI LA PRANZ SAU 3 ML DIMINEATA.
noi am luat cand eram raciti si pana seara ne=a trecut. eu ma gandeam sa cumpar si pentru bona cand va veni, sa ma asigur ca nu e bolnava si il imbolnaveste si pe copil

Andrei e tot cu mucisori, nu stiu ce sa ma mai fac cu el. in rest nu pare racit, doar ca are mucisori, si noaptea si ziua. maine o sun pe pediatra, ca joi trebuie sa facem vaccinul de 6 luni

nu mai stiu ce voiam sa zic oricum m-am intins ca o placinta

fug la dus si la culcare ca sunt franta. ne vedem dimineata delfinariu. somn usor

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

sa continui:
am racit si eu,nu am mai racit de cel putin 1 an jumate,ma simt horror,iau oscilo.miere e voie cand alaptez?parca stiu ca da colici,nu?
carla e fornaita deja ,ufff greu cu bobici bolnaviori....
dar cea mai mare probl e somnul la noi,de fapt programul de seara.ultima masa e la 10 si nu imi adorm pana la 12 cu frichineli intruna,la care participa sotul,care nu are rabdaresi se enerveaza...
CUM SA MODIFIC PROGRAMUL SA-MI DOARMA CA LA UNELE DINTRE VOI,PE LA 8-9?Ca nu mai rezist,pic de oboseala!!!!ei se trezesc asa:mateo din ora in ora sau 2-2 ore sa maraie,planga,carla 1 data de 2 ori se trezeste si plange dupa suzi,prima masa e la 6(se trezesc ei)si apoi la 10.Carla doarme pana la 1o,mateo nu,max 8.30 si nu stiu cum sa fac!!!!!!!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

LA multi ani pentru gemenii zilei!
racusor
da-i panadol. eu nu l-am lasat sa se chinuie. m-am gandit cat de dureros trebuie sa fie pentru micut sa-i iasa dintii. e paracetamol panadolul si tare mult il linistea.

ehee, denisa si eu azi am incercat sa-i fac program. sa-l culc la 10 seara pana maine la 8..ca el se culca la 11-1 noaptea...mdea..a adormit la 10, dupa baita si masa de seara..si...si..acum chitaie si rade in hohote langa mine..ratare cu programul!

oana, condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

ehee, denisa si eu azi am incercat sa-i fac program. sa-l culc la 10 seara pana maine la 8..ca el se culca la 11-1 noaptea...mdea..a adormit la 10, dupa baita si masa de seara..si...si..acum chitaie si rade in hohote langa mine..ratare cu programul!

asa si eu, daca as incerca s-o pun mai devreme in pat, mi se trezeste pe cand ne punem si noi, si-apoi sa te ti de noapte alba, ca are chef de joaca si bagat in seama. dar cum noi oricum ne culcam tarziu, o lasam si pe ea pana mai tarziu. acuma doarme de vreo 2 ore, dar asta ptr ca a molesit-o aerul de munte...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Acum mi-au adormit amandoi ,sper sa nu se trezeasca pana la 6!ma cucl si eu imediat.

dar mai vroiam sa va intreb ceva,legat de apa plata,am mai intrebat,e mare probl daca ama fiert-o pana acum?
Carmen ai gasit vigantol pana la urma?iti trimit eu daca vrei un stoc ca suntem mai aproape
Rody dar tu ai pus-o pe Isa in fundulet mai devreme de 6 luni?sta foarte bine in pozze si f relaxfetita cu bentite
Dragaico dar ce bine arati!!!parca nici nu ai nascut acum 4 luni!!!si te plangeai de kg.Mey dar mai intra si pe la noi mai des ca pe facebook dai mai des,te-am prins?
Racusor Calma Baby doar pe net gasesc?ca am intrebat la 1 milion de farmacii!oare ar fi bun pt agitatia lui Mateo?bine,acuma e asa si ca e racit,dar el adoarmea f greu si inainte,plus treziri de noapte pt apa,ceai,suzi NU asta e culmea,in schimb carla e indragostita de suzi.

Mergi la inceput

Lala deci asa si la voi!!!!offff nu stiu cum sa fac!m-am gandit sa ii trezesc o ora mai devreme dim,sa tai o ora de la dormitul de dup-masa,sa fie obositi dar nu prea tare ca nici asa nu e bine,si tot asa cu cate o ora sa reglam programul!!!!
Calin zice ca de-aia sunt asa ca asa i-am educat!sa-i dau in cap nu alta.Da,le-am spus haideti culcati-va la 12-1 sa-l stresam pe tati!!!Intr-un fel mie somnul de dim imi pica cel mai bine,de dupa 6 ,pana pe la 8-9-10,cateodata rar.Dar totusi nu inteleg cum Leti sau alti delfinasi nu papa in 12 ore nimik/1!!!nu le e foame???ca pe ai mei nu-i pot tine asa!!!
ce incoerenta suntsunt obosita se vede
va las ca vad dublu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Rody dar tu ai pus-o pe Isa in fundulet mai devreme de 6 luni?sta foarte bine in pozze si f relaxfetita cu bentite

la controlul de 4 luni mi-a spus pediatra ca se prezinta foarte bine, sa o las sa ma prinda de deget si sa o ajut sa se ridice cate putin, apoi dupa 4 jumate-5 luni pot s-o pun cate putin intre perne. acuma e in elementul ei in fundulet , cateodata se mentine pe genunchii mei secunde bune fara sprijin. in scaunel n-o las tare mult, sper sa am mai mare succes decat cu Maria si sa si pape acolo, sa vedem dupa ce incepe sa faca miscare.... dar ii pun o paturica imprejur, s-o sprijine la nevoie...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dar totusi nu inteleg cum Leti sau alti delfinasi nu papa in 12 ore nimik/1!!!nu le e foame???ca pe ai mei nu-i pot tine asa!!!

nici a mea nu sta nemancata, doarme mult dar si mananca, prin somn, o data sau chiar de doua ori: in jur de 7 dimineata si pe la 11, apoi mai doarme o ora pana la 12. daca nu ii dau sa pape cand cere la 11, e treaza deja... dar tot nu doarme mai devreme seara...

_

Mergi la inceput

Amelia si Analisa de sheritra
Robert de enik
Anne de JuliaSM

mami, mai dati un semn de viata, mai povestiti-ne de voi si de delfinasi

_

Mergi la inceput

Dragaico, sa ai o viata frumoasa si luminoasa, sa fii fericita si sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de familia ta si alaturi de noi

_

Mergi la inceput