Nov-dec2010,Bv Siuta! BV anes!Hai lorin!!(165)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Madainc, multa sanatate lui bb. Sa dispara definitiv crocobaurul de la ochisor!
Lorin, Crisulet, chiar ca au personalitate fetele voastre...si asta e bine...pt ele . Va doresc rabdare si asteptare usoara!
Syl, e bine Ati acum?

Pe mine, de vreo cateva zile ma macina ceva. Eu stiu ca e normal ca alunitele sa apara la copii in jurul varstei de 2 ani. Ei bine, lui Robert i-a aparut DEJA o alunita mica pe picior. Ma intreb dc e ok treaba asta. Pana ajung la pediatru, stie cineva sa-mi spuna dc sunt normale alunitele la bb-i asa mici???? Clarei i-a aparut prima alunita la 1an si 8 luni. Pls help!!!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Daaaa..... De fetele noastre e ff bine ca mai stau in burtica, problema subtem NOI!!!! A mea tot timpul era mai mare cu o saptamana ecografic..... Deci mami se va chinui mult si bine pt ca va avea o fetita voinica......
Lorin, eu cu dulcele am luat-o rau de tot pe ulei!!!
Acum sunt ceva piesa de muzeu..... Toata sunt schimbata la fata: sunt rosie, "botox" la greu in buze si in nas..... Mama ma tot intreaba daca sunt bibe a cica o femeie cand se apropie de termen se schimba la fata... Totul este ciudat! probabil daca nu nasc pana joi, ma va opri si pe mine in spital!

Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 1 sau 2 ZILE....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ukume, n-ai mai dat nici un semn sau am pierdut eu evenimentul ?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

eu inca mai sper ca intarzierile astea sa nu fie semne de "personalitate"....nu de alta , dar mai am un taur acasa

la mine nici un gand deocamdata...nu contractii nu dureri...

intr-adevar, Ukume nu a mai dat nici un semn de cateva zile...poate ne pregateste vreo surpriza...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

buna burtici,mamici....vad k bebeii fetelor din dec vor sa vina la term sau dp,dar eu sper sa vina maxim la incep sapt viitoare
ati vazut decizia lui boc? oare ne afecteaza si pe noi cele care nastem in decembrie?...........oricum niste tampiti toti
pup

38 +
Doamne ai grija si de noi

in ziare scrie ca se aplica doar copiilor ce se vor naste in anul 2011 ca si eu am stat ca pe ace chiar si aseara dupa ce a dat la stiri pt ca eu abia din luna februarie voi lua indemnizatie pt ca deocamdata sunt in concediu medical (ala de 126 zile) si am crezut ca daca imi depun dosarul in 2011 o sa se aplice noua lege...dar Boc a zis clar ca se aplica doar copiilor nascuti in 2011.....asa ca grabitiva sa nasteti

mami de Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Taur??? Tatal meu, Dumnezeu sa-l ierte, fratele meu si bunicul meu sunt tauri!!!

Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR 1 ZI.... sau cat vrea matza mea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lorin, tot intru sa vad ce faci. Am fost i-am luat Mariei cadou de Craciun, mai trebuie lui bb, dar pot naste linistita. :)) Nu-mi vine sa cred ca oxitocina nu are efect. Ma intreb care va fi scenariul la mine...
Lidia, eu pana nu vad exact legea nu cred ca prind 2 ani, pana acum s-au aplicat hotararile de la intrarea in CIC din ce tin minte. Dar intr-un an voi gasi o solutie sa stau mai mult cu bb.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Ziua buna,fetelor! In legatura cu indemnizatiile, si eu sunt pe jar. Boc a zis ca se aplica pt copii nascuti dupa 1 ian 2011, e drept, dar apoi spune ca nu vor fi afectate cele 198 000 de indemnizatii aflate deja in plata...noi nu prea ne incadram nici la o categorie nici la alta.
Eu am pe cineva la Agentia Nationala pt Prestatii sociale si mi-a zis ca hotararea va intra in vigoare in mom cand se publica in MO...eu cred ca imi intrerup concediul maternal si intru in cel de crestere a copilui, ca sa prind 2 ani...
In alta ordine de idei, mi-a adus Mos Nicolae wrap, dar bebe urla in el, acum vad ca doarme bine, dar ieri m-am chinuit toata ziua sa il tin in el.Se foieste ,se simte "legat", , si imi doresc ff mult sa il tin in wrap. Oare se va obisnui cu timpul??
Madanic,multa sanatate lui bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Eu cred ca se va aplica mamicilor care intra in CIC in 2011 indiferent cand au nascut. Asa ca, din pacate, ne va afecta si pe noi. Si eu ma gandesc sa intrerup concediul postnatal si sa intru in CIC acum in decembrie. Dar oare se poate? si cum se face?

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Salutare barlog,
in sfarsit mai am si eu un pic de timp sa intru sa citesc si sa scriu.
Manzul meu e bine isi mentine ritmul somn-kk-plans-papa. Seara si noaptea are ceva de obiectat la somn, dar ziua doarme bine. Am profitat de zilele astea cu un pic de soare si l-am scos cateva minute afara.
Eu am trecut cu bine de febra laptelui si de ranile mameloanelor. Am strans din dinti si cu toata durerea nu am renuntat la alaptat. Acum sanii mi se mai intaresc si curg cand se apropie ora mesei. M-am mai muls cand simteam ca explodeaza, dar doar un pic sa-i detensionez. Mi s-au curatat si mameloanele de cojile ranilor si ma mai dor cand prinde manzul prima data, apoi simt doar o usoara gadilatura.
Am folosit si garmastan, dar destul de frecvent am uns cu lapte si am lasat sa se usuce.

Elfica, da d-na dr. Oprea este acea tipa mai miniona, cu accent moldovenesc. Eu in timpul travaliului incercam tehnica Sorinei, sa las durerea sa treaca pe langa mine si din cauza asta aveam o stare de somnolenta, de detasare de mine si de tot ce era in jurul meu, si ea ma mai intreba cateceva si eu nu reuseam sa articulez corect cuvintele. Nu stiu ce iesea din gura mea, dar ea il tot intreba pe sot in ce limba vorbesc.
De Lacramioara... am vorbit la telefon. A fost in tura in seara/noaptea travaliului meu si sigur a facut ce era de facut, dar parca nu era incantata. Poate asa e firea ei.

In legatura cu noile idei ale lui Boc, eu am inteles ca vor fi afectate mamicile care intra in CIC de la 1 ian., cele care intra pana la 31 dec. nu vor avea probleme.
Oricum pana nu se publica ceva clar pana si Boc se balbaie in explicatii.
Am si eu o nelamurire: dosarul pt. CIC poate fi depus dupa 42 zile de la nastere, dar nu mai tarziu de 60 de zile?
In schimb, se poate depune oricand dosarul pentru alocatia de stat (200 ron).

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Mergi la inceput