Nov-dec2010,Bv Siuta! BV anes!Hai lorin!!(165)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Eu cred ca se va aplica mamicilor care intra in CIC in 2011 indiferent cand au nascut. Asa ca, din pacate, ne va afecta si pe noi. Si eu ma gandesc sa intrerup concediul postnatal si sa intru in CIC acum in decembrie. Dar oare se poate? si cum se face?

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

da se poate daca bebele are 42 de zile implinite, poti sa intrerupi concediu medical si sa intri in CIC....iti spun sigur ca m-au sunat cei de la munca(de la HR) si mi-au spus sa ma interesez cum stau lucrurile

mami de Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna si salutare de la noi!

Am rasuflat usurata cu indemnizatia! URA! Boc a zis cu gura lui ca pt cei nascuti din 2011 se aplica noua lege./nu pt cei care intra in cic in 2011. Sigur vom afla cand apare ordonanta scrisa insa. Deci noi scaparam la 2y.Sper.
Pan la urma ma interesa mai mult suma de bani decat perioada, desi si aia e importanta.

Ne pregatim sa iesim cu lesa asa usor cu Puficele,astept un curier si daia nu putem iesi . Stam dupa el.

crisuletzul, amelia, vasari Succes la nascut, sa vie bebeii sanatosi si frumosi cat mai repede la voi!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

pe mediafax.ro spun ca se aplica mamelor care vor naste in 2011, tot asa au spus si aseara la stirile ProTV.....eu l-am auzit pe BOC si a spus ca mamele care nasc in 2011....adevarul este ca pana nu vedem lege nu avem de unde sa stim si sincer sa imi intrerup concediul in care iau cu 5 mil decat m-as duce la munca si sa il intrerup fara rost nu prea imi convine, mai intai sa vad si dupa aceea actionez

mami de Ianis Andrei

Mergi la inceput

eu un lucru nu am inteles...indemnizatia ramane 70% sau se intoarce la 85%?

mami de Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

aveti idee, daca intram in categoria celor cu 12 luni CIC, ce inseamna acoradrea de sume pt. motivare de reintoarcere la munca? Auzisem de 500 ron. Ar fi o suma lunara sau o data si gata?

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inacat

aveti idee, daca intram in categoria celor cu 12 luni CIC, ce inseamna acoradrea de sume pt. motivare de reintoarcere la munca? Auzisem de 500 ron. Ar fi o suma lunara sau o data si gata?

www.mediafax.ro/social/perioada-indemnizatiei-de-copii-redusa-la-un-an-suma-ramane-aceeasi-7785541/" target="_blank">http://www.mediafax.ro/social/perioada-indemnizatiei-de-copii-redusa-la-un-an-suma-ramane-aceeasi-7785541/

Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag

Mergi la inceput

crisis m-am regasit pe listuta pt. colacei. multumesc. abia astept.

Mergi la inceput

fetelor care ati iesit cu puii in wrap, cum procedati? Il puneti pe bebe in wrap si peste va imbracati cu o haina larga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Dupa ce am scris un mesaj lung pt Inacat, am trecut la Ukume si pt ca Iulia mea e pe mana dreapta, iar eu scriu cu stg, am dat ceva de mi s-a sterstot mesajul si oricat am cautat Undo, nu am gasit. Prin urmare pe Inacat o voi suna, iar pt Ukume reiau, ca era mai putin: tacerea ta ne spune ca nu esti on-line si asta nu se intampla cand erai acasa... Oare s-a produs evenimentul si nu stim? Parca zicea ca o anunta pe Bebelu... cineva are ceva vesti de la ea? Sa ii facem si ei galerie, ca merita, a fost alaturi de noi toate pana nu demult... Vrem sa vedem la titlul cap: Hai/Bv Ukume!!!

Despre decizia lui Boc am trimis eu un mesaj pe adresa de gmail. Si am mai trimis si unul cu prajituri, dar cele dependente de dulce mai bine sa nu se uite pana nu au timp sa le si faca sau persoane pe care sa le puna la treaba la dispozitie :) Din mesaj se intelege ca doar cele care nasc dp 1 ian, nu cele care intra in CIC... ca dc e cu CIC-ul ma oftic tare... Am stat la serv pana in ult clipa si abia pe 17 feb mi se termina cele 126 de zile...

Ianacat: Iti rasp pe forum doar legat de aloc/indemniz: pt aloc bebe poti depune oricand dosarul, dar tr sa mergi la primaria de sector si sa obtii livret de familie, abia apoi poti depune actele (sotul stie ce acte, dar oricum va trebui facut un drum acolo, sa iti dea o cerere de completat. Din cate retin, ai nev de dosar cu sina pt ambele (aloc si indemniz), copie certif nastere pt aloc, copii buletine parinti + cererea compl. Dc nu ai un cont, fa-ti unul pt virarea banilor sau banii vin prin mandat postal. Si pt cic si pt aloc va fi o intarz de 2 luni, apoui primesti direct pt 3 luni. Pt cic sotului i-au spus sa vina in sapt de dinaintea expirarii celor 126 de zile si atunci ii dau formularul pt serv meu si il anunta ce mai tr sa aduca. Cred ca si ele asteptau legea, sa vada cum se schimba, de aceea nu i-au dat atunci lista cu doc. Nu stiu cat de clara am fost, dc nu intelegi vb la tel.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari
Eva, nu... dar pana pe 27 dec eu cred ca e timp destul

Wow, da, clar, pana atunci sper sa fiu acasa intoarsa de la maternitate cu bebe Noah. Adica nu cred eu ca sta mai mult de 15 decembrie, totusi. O sa vedem. Ai grija de tine si ce sa iti izc, rabdare!

Mie moasa mi-a zis sa nu nasc pana pe 7 decembrie, ca e considerat prematur pana pe 7. Azi e 7 decembrie...am cam scapat deci

Eva & Luca (08.09.2008) acum 37+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput