Nov-dec2010,Bv Siuta! BV anes!Hai lorin!!(165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Lorin , sper ca esti bine
Ey m-am trezit cu pofta de dulce si nu mai vreau dulce!!!! Nu mai vreau sa pap noaptea!!!!
Am papat putina frisca dintr-un tub si acum ma simt hiper vinovata!!!fata mea cred ca da ceva party la mine in burtica pt ca imi da niste picioruse la coaste de ma indoi de durere
In camera iar am 30 de grade pt ca eu ii las o voeba paznicului su Marius alta(marius e frigurosul)! A pus acum paznicul la lemne in centrala de am sauna in camera! Probabil acum cand m-a vazut toata ciufulita, umflata si morocanoasa nu o sa mai puna pe foc atat!
Apropo, voi cand va treziti dimineata nu aveti fata umflata? Eu una arat ca dupa o sedinta serioasa de botox

Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 1 sau 2 ZILE....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Salut fetelor! N-am mai apucat sa citesc din urma. Am avut cateva zile foarte urate. Am fost internata in spital cu bebe Eduard. Mi-a facut i infectie in jurul ochiului. M-am trezit ca are ochiul umflat si dupa ce am fost la medic au decis sa ne trimita la spital.
Am tras o spaima, l-au trecut prin o groaza de analize , de mi se rupea sufletul prin ce trecea saracutul. Cel mai rau a fost la punctia lombara (au vrut sa se asigure ca nu s-a raspandit infectia la lichidul spinal).
Acum ne-am intors acasa si stam cu antibiotic inca 7 zile.
Bebe a fost cuminte si in ciuda problemelor a reusit sa ia bine in greutate am ajuns 4.500kg.

Felicitari tuturor fetelor care au nascut intre timp. mamicilor si ursuletilor.
Hai Lorin! Nastere usoara!
Crisuletz, nu-ti face griji si las-o pe Eva sa-si aleaga data de nastere. Nu-i un capat de lume daca depaseste termenul, arata ca are caracter .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
Madalina, ce rau imi pare, multa sanatate!
Eva, nu... dar pana pe 27 dec eu cred ca e timp destul.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata...

va vine sa credeti sau nu, sunt tot cu bebe la purtator!

am stat 3 ore cu perfuzii, cu contractii la 15 minute, dar fara durere, astfel ca dr. a hotarat sa nu fortam lucrurile mai mult de atat

a zis ca "i-a dat un sut", o lasam astazi sa se manifeste singura, poate are vreun gand, iar maine dimineata vedem ce vom hotara.

nu mi-am imaginat ca se poate si asa ceva...eram destul de morcovita de dimineata si am stat o ora cu ohii pe ceas asteptand sa vina contractiile "alea"; se pare ca d-soara nu e pregatita sa vina pe lume...poate ei nu-i place 7...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Lorin, ai si tu o incapatanata de zile mari......
Eu la fel.... Tot ou kinder! Astept..... Merg sa-mi fac piata....

Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 1 sau 2 ZILE....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

multumim tuturor de gandurile bune

Madanic, imi pare rau pentru Eduard; multa sanatate!

Crisuletzu, si eu tocmai am ras un baton de ciocolata...nu's de ce sunt fan ciocolata de vreo cateva zile...parca nu am control.

Vasari, si eu am nascut-o pe Miruna la 42 de saptamani implinite, tot cu perfuzii, dar la acel moment nu aveam gram de dilatatie si colul lung bine mersi...nu putea sa ma mai lase...se pare ca asa functioneaza organismul meu...hotararea de a pune perfuzii acum se datoreaza probabil celor 3-4 cm pe care ii am de sambata...nu stiu cat poate sa te lase in conditiile astea, fara sa-ti faca nimic...
nici eu nu sunt adepta provocarilor, dar am incredere maxima in ceea ce face dr., care e de principiu "cat mai natural" - nu am avut si nici n-o sa am nici un fel de anestezie...doar ca acum imi curge oxitocina prin vene

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Lorin, tinem pumnii!
Madanic, vai, ce ghinion!Dar totul e bine cand se termina cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Madanic, sanatate multa micutului! Sa speram ca trece repede infectia.

Lorin, stiu ca ai o fetita cu personalitate!

Eu azi merg s-o vad pe printesa si sa vedem ce ne spune doctora, cam cand preconizeaza ea ca e momentul oportun sa vina bebe. Abia astept s-o vad .

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

madanic, multi pt edward
lorin de abia o asteptam pe ursuleata ta

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna burtici,mamici....vad k bebeii fetelor din dec vor sa vina la term sau dp,dar eu sper sa vina maxim la incep sapt viitoare
ati vazut decizia lui boc? oare ne afecteaza si pe noi cele care nastem in decembrie?...........oricum niste tampiti toti
pup

38 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput