Nov-dec2010,Bv Siuta! BV anes!Hai lorin!!(165)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Raleli, tocmai asta spuneam, ca ne convine sau nu ne convine, sunt multi pediatrii care gandesc in acelasi mod in care gandeste si pediatra ta! Iar bebele meu scazuse mult in greutate, atat de mult incat dr zicea ca-l trece pe perfuzii daca mai continui sa-i dau numai lapte de la mine. Si avea dreptate, dar si-a revenit repede si acum a luat, "ca la carte". Eu inca nu am lapte suficient. Iar pe la inceputuri, cu atat mai putin nu aveam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna seara burtici si mamici, felicitari celor care au nascut
si eu am inceput sa devin nerabdatoare in privinta nasterii...vreau mai devreme de termen.....in rest suntem bine, niciun semn deocamdata....asteptam cu nerabdare marea intalnire, nu am desfacut patutul inca si poate de aceea mai sta....oricum inca nu avem 39 sat, in curand facem si sper atunci
pup la toate fetele

37 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Lorin, super tare faza cu indemnizatia
Deci eu mi-am "rezervat" ziua de 9 ca sa nasc

Va pup, ma uit la grey's anatomy!

Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 1 sau 2 ZILE....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

38 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

e o liniste aici....

pe etajul asta sunt eu, o mamica nascuta sambata, o gravida programata miercuri la cezariana si inca o gravida care de-abia a venit-nu cred ca are dureri ca e liniste totala...

deci musai sa ma "patucinizez" si eu...

noapte buna
ne auzim maine

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si eu am burta coborata de vreo saptamana si ceva, mi-a zis si sotul meu si doctora, iar buricul... il vad in oglinda. Bine, nu numai pe el . Sper si eu sa vina mandruta cat mai repejor (mai avem maxim 2 saptamani sper), ca nu ma vad stand in spital de Craciun.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lorin, nastere usoara! Eu iti tin pumnii! Ce frumos ar fi sa te mai lase... uite, mie dr mi-a spus ca el considera o greseala declansarea fortata a travaliului inainte de 42 s. Si eu am avut parte de nastere declansata la Maria, pt depasirea termenului, dar nu mai povestesc nimic acum.

Eva, eu fizic ma simt super , pentru asta ma simt vinovata, ca stiu ca puiul mic are retard de crestere. Mi se pare ca am burtica mica, prea mica pentru 40s. Mai stii ca ti-am zis ca nasti inaintea mea? Sa vedem daca am avut dreptate.

In alta ordine de idei, Maria cred ca simte ca va veni bb, ori cineva binevoitor i-a expus altfel problema, iar acum e foarte dificila. Nu mai stiu cum sa ma port cu ea, cum sa abordez problema. E f pretentioasa si face tot ce stie ca e interzis, iar eu incerc sa ma port cu cat mai mult calm, sper sa reusesc.
Azi am facut din plastilina o caracatita, a facut ea una mult mai spectaculoasa dupa, iar apoi a facut un pui mic si i l-a lipit sub un brat, intr-o imbratisare tare frumoasa.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Buna ursoaice si ursuleti!
Felicitari Anes!! Bun venit Ovidiu!

La multi ani! Horia Nicolae de sashenka si Diana Nicole de Msymo

Heidy superb bebe Tudor. Felicitari!
Eliza_cri Antonia m-a cucerit, e tare dragalasa.
Ioana_mami am si eu debridat in casa dar nu i-am dat ca m-a cam speriat continutul. Insa o prietena i-a dat baietelului ei si i-a mers bine.
crisuletzul dr. n-a experimentat o nastere provocata pe pielea lui sa vada care e diferenta
doura am admirat pozele cu razboinaca Maysaafrumoasa foc
mamiralu felicitari pt bebe Alexandra! O sa ma ocup sa o trec in listuta
Azi facem si noi o luna, mai exact la 23:50
Aniversam si Puficele si minunile de lore76

Ma duc sa hranesc vikingul si apoi poate mai am timp sa fac modificarile la listuta, daca nu..maine

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Lorin nastere usoara!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Eva, eu fizic ma simt super , pentru asta ma simt vinovata, ca stiu ca puiul mic are retard de crestere. Mi se pare ca am burtica mica, prea mica pentru 40s. Mai stii ca ti-am zis ca nasti inaintea mea? Sa vedem daca am avut dreptate.

haha, ce tare ar fi, nu creeeed! Nu mai cobi, lasa sa mai stea o saptamana. :)

Eva & Luca (08.09.2008) acum 37+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput