Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

na ca ma sperii acu....

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

stai bre..nu te speria
nu e de rau..nu nasti acu

Simo 36 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

mai codruta ne-a spus de dopul gelatinos si n-am mai auzit de ea ...
o fi de scos ?????

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Haha..incepe "atacul graselor"...asa zice barbate-meu la bebei
Ce emotie!

Simo, deci sughite, spui...dar cand se zgaltzaie toata burta nu e sughit?Eu credeam ca ala e...dar daca spui ca abia ala e sughit, m-am linistit. Saru'mana!

Maine dimineata ma duc la medicul hepatolog, care o sa ma certe ca vin abia acum, la spartul targului, dar nu am ce face, tre sa ma duc sa-mi dea la mana ca trebuie vaccin si cezariana...Iar joi ma intalnesc cu gazutza la eco si sper sa ies de acolo si cu certif medical

Abia astept sa vad care dintre voi sparge ghiata...ptr cine scoatem primele motate!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

o doamne, m-ati pierdut pe parcurs.
scoatem motate???
wooow, abia astept.

eu stau si lipita de tv sa vaz ce decizii (nu) iau astia. dar indata iau popcornul sa vad cine foloseste motatele intai

sanziana deflaviasi cu felix -> 28s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hellooo!!!!

NICOLETA, NICOLAE!!!

LA multi ani Maimutzica!!!! nastere usoara, bb sanatos si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca
sa dai si anu nasterii sa te trec in listuta

Codruta, Irina, Abramburica
sa inteleg ca vreti sa o luati inaintea Simonei????
bafta multa si sa ne tineti la curent cu vestile.

eu tocmai am termiant de facut supica de legume, tocanita de cartofi, fasole batuta si ardei capia copti. mai am de strans un pic pe aici si gata.
ziceti-mi si mie cele care ati facut secretia, la rezultat scrie undeva clar stroptococ pozitiv/negativ?? sau de unde imi dau seama k e vb de el?? k mi-au iesit rez, dar nu scrie nicaieri de el. si nu inteleg de ce. tanti aia mi-a zis k asa trebuie sa iasa.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 25 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Am schimbat si semnatura

numai e nimeni pe aici??

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 24 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si la multi anit tuturor sarbatoritilor zile ide azi!

mai, ma bagati in.....

De acum chiar ma uit cu frica pe prima pagina!!!!

Eu am fost la control, bebelina mea e cumintica, colul e ok, cica ar mai putea sta si 4 sapt.

Nu zic ca eu cand am eliminat dopul gelationos in cateva ore eram cu bebe in brate, da? Nu zic....bine, eu faceam 40 saptamani fix. Asa ca nu astept prea curand vesti d ela tine Codruta ok? Peste vreo 2 saptamani asa.

Irinuka??? Tu ce zici? Ce-i cu petele??

Amramburika tu la 38 saptamani...nu mai ai scapare...

Va pup, ma duc sa culc piticul mare!

Vasila iubita daca poti repeta analiza cu antibiograma (eu stiu c atreb s ati-o faca obligatoriu la infectie... si inc aun sfat - gratuit - nu lua nimic fara sa vorbesti mai intai si cu ginecologul. Eu-s satula de med de familie....ziceau ca am infectie urinata ca aveam VSH marit si restul analizelor ok; cand colo VSH marit e ok in sarcina, nici nu se face analiza asta, prt ca corpul se agita nitel din cauza d ebebe la bord. Tine-ne la curent.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Raluca, pe ultimul meu buletin de analize scrie asa:
Ex. secretii vaginale - sunt insirate mai multe chestii (polimorfonucleare, celule epiteliale, lactobacillus spp, trichomonas vaginalis, celule levurice, coci gram, vaginoza) si in dreptul fiecareia scrie valoarea (rare la prima, frecvente la 2 si 3 si absente la restul). Din discutia cu dr am inteles ca e bine cum au iesit.

Mai departe - ex. col uterin - examen bacteriologic: culturi aerobe necrescute; examen micologic - levuri necrescute.
Streptococul ar fi trebui sa apara pe aici, daca exista. Daca nu a crescut nici o cultura pe acolo, e ok.

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Neata la amiaza!!

Maimutika10, LA MULTI ANI, SANATATE, NASTERE LA TERMEN SI CU UN BEBE SANATOS SI PAPACIOS!! Ne-ai fentat si nu te-ai trecut in listuta cu aniversari...deci suntem mai multe sagetatoare si asta nu poate decat sa ma bucure!!

Simo, fetele astea vor sa-ti cam ia fatza...Tu ce faci, te lasi mai prejos?? Ar fi frumos ca duminica sa scoatem motatele ptr toate 3!

La multi ani sarbatoritelor de astazi!! Si celorlalte sa va aduca mosul tot ce va doriti...banuiesc ca bebei sanatosi si nastere usoara!

Eu am fost cam zdruncinata zilele astea...am avut dureri inghinale si de uter chiar si cand ma miscam, plus niste zbateri noi in burtica, asa ca un muchi ce se zbate ca ochiul...nu stiu cum sa explic...M-am cam speriat dar o colega spune ca ar fi bebele care da din picioare, ca un tic...Si e foarte posibil ptr ca i-ar semana lu' tat-su care nu poate sta pe scun fara sa dea dintr-un picior... Voi aveti asa ceva? asta in cazul in care ati inteles ceva din ce am spus Oricum azi sunt mult mai bine..Ma rog sa stea bebe cat mai mult in burtica ca am abia 28 spre 29 de sapt...

Buunnn...ieri mi-a promis soacra-mea ca-mi face jufla nu am mai mancat din copilarie.
Gata, ca v-am facut capul calendar...profit ca seful e in sedinta si sunt mai libera Mai am pana vineri si gata, scap.

Va si stau pe aproape!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 28+

eu inteleg f bine la ce miscari te referi a lui bebe. am intrebat si pe aici pe forum cand au aparut prima oara..tot in aceasi perioada. Si eu m-am speriat; nu cred ca sunt sughituri ce descrii tu acolo. alea sunt ritmice si la cateva secunde...asta ce se simte e o zbatere continua de cateva secunde nu? ca si cum ai avea un fluture urias si da din aripi sau ceva de genul...stai lnisitita ca sunt normale, tot am si eu de atunci si n-a fost nici o problema

36+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
Amramburika tu la 38 saptamani...nu mai ai scapare...

Hahhahaaaa ...ce ma iubesti tu pe mine. N-am zis ca eu mai vreau sa astept un pic??

La S. dopul gelatinos l-am pierdut vreo 3-4 zile. Insa aveam si usoare dureri ca la ciclu. Acu' n-am nimic, nu ma doare nimic, nici capu' nu ma doare , is ff relaxata. Si, mai evident, mi s-au rupt membranele acasa, atunci am stiut ca sigur-sigur nasc .

mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput