Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

abramburika tu esti in saptamana 38 sau ai implinit deja 38 de sapt si esti in 39?
intreb si eu pt ca nu stiu cum va faceti voi semnatura, la mine scrie 36+ adica sunt in sapt. 37, peste doua zile intru si eu in 38

36+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ROxx asa apare si la mine.
sa intelg k dc ala iesea pozitiv, trebuia sa apara, nu???
la astia de la medlife, mai era o analiza care era legata de streptococ, dar si tanti care a recoltat a zis k nu e nevoie sa o fac si p aia k din asta iese sigur. si am ramas asa cand am vazut k nu scrie nimic legat de asta.
mersi

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 24 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

lori

nici eu nu zic ca dupa dop au urmat o ora de calm, apoi 5 de mers la spital, contractii, travaliu apoi -> flavia in brate la mami.

bineinteles, nu e o regula
iar eu eram in 41 de sapt... asa ca nu spun nimic

sanziana deflaviasi cu felix -> 28s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ZUmzu si eu trec sapt pline, nu cea in care intru acu.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 24 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

zumzu - am 37 de sapt. pline, azi e prima zi din sapt. 38.

mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Am inteles, ms

bebelu dc nu iti scrie nimic inseamna ca nu a iesit, cum e la urocultura: nu scrie ecoli:negativ, scrie doar dc iese

36+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mai fiv-ar motatele alea de ras.Voi vreti sa ma bagati de tot in sperieti?Si-asa-s agitata toata,mi s-a facut stomacu cat un purice.
Doamneeee,nu-mi vine sa cred!!!

31+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

monica...nici eu nu cred ca acele spasma ritmice, pe secundar..si care ti cateva minute...asea cica ar fi contractii nedureroase....la mine sunt in zona pubiana..la fetita..ce sa inteleg..ca baietelul de sus nu sughite....

in timp ce eram la eco, odata, aveam burta relaxata si dr mi-a zis ..uite in contractie um scade colul ...inainte de cerclaj..dar eu nu simteam contractia ..o vedeam pe monitor...

iar la eco de multe ori mi de intarea abdomenul si se tuguia iar dr nu zicea ca as fi in contractie sau ca ar fi anormal

ne innebunesc grijile.....

acu ma plang ca eu n-am dunguta pe abdomen si nici scurgere din sani..na

fluturas 30EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Gata, va las ... ma duc sa iau fata de la gradi si apoi ma pregatesc de mers la dr.

Daca nu mai intru pana diseara, cel mai sigur maine dau vesti despre noi.

mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

eu am dunguta pe abdomen dar nimik din sani
astia in pp spun ca ramane 1an(ca statul nu poate tine indemnizatia 2 ani) si 1500 max pe luna
diseara se aproba varianta finala , dupa ora 18:00

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput