***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Nichita, esti un baiat deosebit si de-asta vrem sa-ti uram o sarbatoare deosebita, si mai mult: sa ai parte de o viata deosebita. Iti dorim tot binele din lume, o imbratisare virtuala de la noi si pupici mii. La Multi Ani!!!
Anda, sa te incante baiatul tau pana la adanci batraneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Flavia! Domnisoara zburdalnica, sa cresti mare, sanatoasa si mereu vesela !

La multi ani, Mateea! Dansatoare frumoasa, sa ai o viata plina numai de bucurii, cu sanatate si noroc!

La multi ani, Nichita! Sa ai parte de tot binele, numai veselie si fericire in viata ta!

Meems, sanatate parintilor si sa ramaneti la fel de optimisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nichita la multi ani! Sa fii sanatos, sa-ti dezvolti frumos toate talentele si abilitatile tale, sa ai parte de multa dragoste si sa ti se alinieze toate planete in viata !

Anda bucura-te de minunatia de baiat pe care il ai si sa ti se alinieze si tie planetele alea sa te apuci de pus in practica lista de frati si surori pt Nic!

Meems

Amdau sanatate! Bea lichide multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI NICHITA!!! Fie ca viata sa iti ofere numai bucurii si realizari, sa fii sanatos si norocos!

Madau, sanatate multa!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la multi ani, NICHITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Draga colectie, cu mii de scuze ca nu am reusit sa urez la timp ( dar v-ati obisnuit cred) colectionarii nostri superbi, imi dau restanta acum.
Mateea, Flavia un gand bun si un La Multi Ani din suflet, sa cresteti mari si sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!

Sunt sigura ca am mai uitat pe cineva si imi cer scuze, cred ca chiar pe Elise cea frumoasa al carei tort l-am admirat si salivat pe indelete. Elise sa traiesti fericita si implinita alaturi de cei dragi. Si pup surioara ganguritoare din oglinda!

Tortul sper sa il fac si eu cand o trece mosul cu cadoul ce i l-am comandat. Se pare ca mi-a inregistrat comanda si a zis ok ....

Poet drag pe tine uite ca apuc sa te urez la timp, LA Multi Ani Mister frumos, cuminte si destept, noroc si sanatate cu carul si lui mami tau sa ii aduci numai bucurii si satisfactii!

Lavi condoleante. Tu cum te-ai refacut dupa operatie?

Meemsulici eu te pup cu drag si iti urez curaj si o stare de spirit buna ca sa le-o transmiti si alor tai! E bine ca ai tai au reactionat asa si nu s-au panicat. Capul sus si cu optimism inainte!

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

pt urari

La multi ani, Nichita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus multumesc de intrebare. Sunt "ca noua", a 3-a zi la servici deja.
Tu ce mai faci, cum te descurci cu missele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

La multi ani Nichita, multa sanatate, sa ai parte de o viata minunata alaturi de mama ta care te iubeste nespus.

Noi tocmai am venit de la dentist cu Sorana, am plombat o maseluta ,doi dintisori din fata se misca, o maseluta rupta inca nu stie d-na doctor ce e de facut cu ia- daca o scoate riscam sa se deplaseze ceilalti dintisori, mai este varianta cu ceva departator...mai avem inca una de plombat ..offf sunt tare trista ca are atatea probleme deja...
macar noroc ca a fost foarte cooperanta Sorana si d-rita e o draguta.

pe data de 06 Dec. s-a nascut primul meu finut- Alexandru David-
si sunt tare mandra si bucuroasa.

multa sanatate bolnaviorilor
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

multumim de urari din suflet!!

zilele de nume si de nastere au concis cu decesul bunicului, asa ca , cele doua torturi ale flaviei au fost taiate mereu seara, cand ajungeam acasa. dar ea a fost fericita, ceea ce ne-am si dorit.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput