***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)
Raspunsuri - Pagina 6
bianca_mo spune:
la multi ani , Nichita! sa ai o viata implinita si frumoasa!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
anda77 spune:
va multumesc frumos pt urari. de ziua lui poetul a mai facut o...o ce? o otitaaaa:( a 3-a in 2 luni.
bonus: sinuzita!
l-a vazut dr care l-a operat cica acum a facut otita de la sinuzita...care e noutate, de-asta n-avusesem ..
La multi ani Flavia si Mateea!
mai, eu nu mai stiu daca am urat pt Elise...parca da, dar nu as baga mana in foc. sunt batrana, bolnava si n-am intrat de cateva zile p-aici. daca n-am zis nimic, imi cer scuze, urez acum: La multi ani!
soanso, wow, deja se misca incisivii? sunteti primii! nic, la ce dentitie tarzie a avut, cred ca isi va mai pastra dintii de lapte pana-n liceu. sa-ti traiasca finu'
Bic spune:
Pai sa-i urez si eu si aici, nu numai pe FB, domnului Nichita La Multi Ani, sa fii fericit, tot asa generos si vesel, ambitios si fermecator.
crissy77 spune:
La multi ani, Serban de bianca_mo!
La multi ani, Maya de mihaela_80!
anda, refacere rapida poetului
soanso, fetita intelegatoare si cooperanta
mara, condoleante
proadelina spune:
LA MULTI ANI si muuulta sanatate Nichita!
La multi ani fericiti pentru Serban si Maya!
Lavi, Mara - condoleante!
Adelina si Albert (16.11.2005)
maria_alexia spune:
La multi ani, Serban! Bianca, sa va traiasca printisorul finutz si cuminte, sa aveti sanatate si numai bucurii!
La multi ani, Maya Sa ai o viata fericita, sanatate si mult noroc!
Mihaela, m-a impresionat mult fetita voastra cea puternica (si fizic, dar mai ales ca si caracter ). Sa va bucurati de cat mai multe clipe minunate impreuna!
Anda, off, nu pot sa cred! . Sanatate multa, multa, aveti grija de voi!
Mara, condoleante .
Soanso, ai o cumintenie de fetita!
maria_alexia spune:
am dat peste un site ff fain cu jucarele: boribon.ro
Corapina, ma gandeam ca pe tine te-ar inspira acestea .
corap spune:
heee, de boribon stiu de muuult, sunt singurii (cred) care importa jucarii djeco.
la multi ani, Maya!
la multi ani, Serban!
mihaela_80 spune:
Multumim mult!
La multi ani si din partea mea tuturor copiilor carora nu le-am urat anul acesta, multa multa bucurie sa va aduca!