***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)
Raspunsuri - Pagina 18
camelia_daniela spune:
Neata!
LA MULTI ANI CRISTI SI VICTOR!!! Sanatate multa, bucurii si noroc va doresc!
Multumesc pentru sfaturi si pareri! M-am hotarat si eu tot la papusi... am luat-o deja pe Tinkerbell, tre sa o mai caut pe Ariel.
Leea, welcome back! Sa dea Domnu sa se aseze lucrurile asa cum trebuie!!!
Feli, sanatate multa!
Noki, Mandy, ce mai faceti??? Sper ca sunteti bine!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
bianca_mo spune:
la multi ani, CRISTI! Sa fii sanatos si fericit cu familia ta minunata!
sanatate tuturor, mari si mici, si spor sa le faceti pe toate, acum in prag de sarbatori!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
corap spune:
ce faceti, dragelor? sarmai?
bagati macar reteta, sa salivez si eu :)
io nu mai scriu nimic ca m-am lasat de multe in ultima vreme -
nu mai beau cafea
nu mai beau sucuri din comert
nu mai mananc dulciuri
nu mai mananc prajit
(in ordinea asta m-am lasat de ele, chestia cu dulciurile si prajelile e doar de 2 zile. nu stiu daca m-am lasat definitiv ).
Am cumparat ieri 2 radacini si 1 pietroi gaurit pt acvariu; vineri plantam si plantele... peste 3 saptamani aclimatizam pestii
meems spune:
Cristi cel mamos si energic, La Multi Ani cat mai fericiti si bucurie alaturi de familia ta draga!
Maria-Alexia, sa-ti traiasca printul!
Victor, La Multi Ani fericiti!
Ilenutza, sa ne mai povestesti de flacaii tai.
Corap, felicitari pentru ambitie
Rianna a cerut de la Mos polly doll, sa vedem daca o "gaseste" Mosu'...
Bic spune:
La Multi Ani flacai si printese: Tudor - Leea, merci de vesti yeaah!, Cristi - Maria_alexia, tot asa frumos sa o tii cu copiii! - Victor, Mihai - Alexandrina ce placere sa te mai auzim, Stefan - Tania sa mai intri din cind in cind - Sorana!
Si cu mari intirzieri, daca nu v-am urat taman voua, meems si madau pentru fetele voastre minunate de care citesc tot timpul cu mare drag.
Leea ce vesti bune despre tatic. Incurajeaza-l sa o tina tot asa!
Fii-mea va primi o papusa cu doua toalete. Ea voia un anumit gen de papusa la care poti sa ii cumperi aceleasi haine ca si copilului, dar aia e mult prea scumpa si nici prin cap nu imi trece sa incurajez marketingul mrishav pe care il vintura ei. (Pt. cei care vor sa stie mai mult, papusa se cheama American Girl si este doar un motiv a incuraja parintii fraieri sa consume cit mai mult. Mie mi-a stat mintea in loc cind am aflat ca in orasele mari si cu fitze, cum ar fi New York sau Los Angeles, exista locuri speciale pt. aceasta American Girl, cum ar fi coafor, spital, farmacie, etc. si - fiti cu antenele pregatite - pentru toate aceste servicii SE PLATESTE. Deci tu te duci cu papausa la coafor si platesti vreo $60 ca sa-i faci parul - JE-ZAS.)
Pe de alta parte, i-am luat Smarandei si citeva tzoale mai frumoase si mai scumpicele, dar ea mi-a zis intre timp, marcata de experienta cu Mos Nicoale de la care a primit o camasa de noapte (scumpa ce-i drept, dar fireste ca pt. ea nu conteaza), ca nu vrea sa-i mai aduca Mosu haine, sa-i aduca jucarii...Tot copil e....
Apropos de jocuri - copiii vostri se oftica daca pierd? (in special cei care sint singuri la parinti). Deci noi ne enervam de cite ori jucam un joc in familie pentru ca daca ea pierde, iese un scandal imens. In care ea e in mod vadit ranita, de unde deduc ca nu e o fitza, ci pur si simplu developmental. Nu a ajuns inca la etapa in care sa inteleaga ca mai si pierde. Cu toate aceste, Mosul va aduce si anul acesta un joc pentru intreaga familie. Na. Al naibii Mos.
Ca sa mai raspuns la intrebari legate de job: nu, nu voiam neparat sa lucrez de acasa. Adica as vrea, dar mai incolo, cind cineva ma va plati bani buni pentru asta. Sa lucrezi de acasa iti permiti cind devii expert in domeniul tau. E greu sa incepi cu lucratul de acasa.
Cu Smaranda e o mare problema. Pentru luna ianuarie trebuie sa cirpesc cumva, inca nu stiu ce o sa fac si dau din colt in colt.
Apoi dupa aceea am promisiunea ca o voi putea baga la o scoala Montessori. Daca sintem acceptati, ar fi minunat. Cu o singura problema: ca e ingrozitor de scumpa si ca daca o bagam am vrea sa o tinem pina in clasa a opta. Pe de alta parte, educatia copilului nu are pret si daca tot vom avea acesti bani in plus, de ce sa nu-i cheltuim pe copil in loc sa-i dam pe alte prostii... Dupa cum ma cunoasteti probabil, sint pur si simplu rupta in bucati de frica deciziei.
felicia74 spune:
daaa, cunosc acel loc de fitze, aici, pe Travel & Living e un fel de reality show cu o familie care are 8 copii (o pereche de gemene si sexteti), poate o stii, se numeste "Jon, Kate plus 8".
De ziua lor, gemenele au fost duse la restaurant, cu papusile aferente, care primisera tacamuri separate si fusesera puse in scaune speciale. Zici ca este scumpa, nu?
Daca pierde la un joc, Ilinca nu mai vrea sa se joace. IN cazul in care castiga, vrea sa continuam. Iar cheful ii dispare in momentul in care, desigur, pierde. I-am explicat de o mie de ori ca nu e concurs, nu conteaza cine castiga, asa e jocul, uneori pierzi, pe moment intelege, dar nu o tine mult. E pur si simplu intr-o competitie continua si la gradi vrea sa fie prima, sa nu greseasca niciun pic... Cred ca e o chestie specifica varstei.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
felicia74 spune:
La multi ani, frumosilor cavaleri, Cristian si Victor!
Maria Alexia si Ilenutza, sa va traiasca copilasii si sa aveti o viata frumoasa impreuna!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
maria_alexia spune:
Multumim mult de tot pentru urari! Intr-adevar e impresionant.
Ii dorim si noi lui Victor sa creasca mare, sanatos si norocos. La multi ani! Ilenutza, sa va traiasca puii, sa aveti numai bucurii!
Azi a fost prima zi de concediu . Am rasfatat puii si printre ele m-am ocupat si de gramada de treburi restante. Poate le termin pana de Craciun, poate nu . Maine cozonacim .
Ina869 spune:
La multi ani Cristinel cel-iubitor-de-mami-care-te-rasfata, sa ai o viata frumoasa, cu sanatate, bucurii si veselie!
Maria sa-ti traiasca puiul cel iubaret si peste ani, tot asa sa fie ( adicatelea, cind s-o insura, ca de obicei barbatii se duc dupa fustele nevestelor si uita de mame io ma si gandesc cum sa ma comport cu nora-mea, sa-i fiu pe plac si s-o imbunez, ca sa-mi lase baiatul sa mai dea pe-acasa din cind in cand .eh, am si eu un of, ca ma uit in stinga-dreapta si vad exemple cu carul. inclusiv soata, pe care, daca nu-l imping de la spate, nici de sarbatori nu-i suna pe-ai lui ( iar socrela nu mai poate de dor. de cind sint mama de baiat, multeeee s-au schimbat pentru mine si multeeee inteleg )
La multi ani Victoras de Ile, sa cresti sanatos si sa ai parte de multe calatorii alaturi de familia ta umblareata!
Feli sanatate!
Leea si Alexandrina, ma bucur ca va citesc!
pup toata colectia cu mamicile aferente!
meems spune:
Bic, noua ne-ai mai urat, dar mai primim Doua batai strica, dar doua urari nu. Mai ales ca nu ati reusit sa ajungeti la petrecerea Riannei.
Pentru luna ianuarie nu gasesti pe cineva in grupul de mamici sau printre vecini (de incredere) care sa stea cu Sma? In ceea ce priveste scoala privata, cam in aceleasi ape ma scald si eu... Ma bucuram ca din toamna incepe Rianna kindergarten si nu mai dam bani cu carul pentru educatia ei. Insa acum taaaare ma bate gandul sa o inscriu intr-o scoala privata, mai ales avand in vedere educatia de cacao din California... Pana in ianuarie tre' sa ma hotarasc.
Rianna nu prea are spirit competitiv, sau cel putin inca nu e dezvoltat. Dimpotriva, e mai naiva asa ca maica-sa, mai ca i se face mila de cei care pierd cand ea castiga, si le-ar ceda lor locul I