***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Feli, acel "Jon, Kate plus 8" e acum "Kate plus 8", iar Jon si Kate au tinut mult timp copertile revistelor de scandal cu toata povestea divortului lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miri sa-ti traiasca David cel inteligent si plimbaret! La multi ani!!! Sa fie sanatos si sa aiba o viata frumoasa si implinita!

Ina cu intelesul a multe chestii de cand esti mama de baiat!
Sa stii ca nici Virgil nu vorbeste cu ai lui decat rar, noroc ca vorbesc eu cu soacra cam la 2-3 zile o convorbire de vreo 20 de minute in care ne punem la curent cu noutatile, uneori i-l mai dau si pe Virgil daca e prin preajma dar de cele mai multe ori nu e, ca vorbim pana el e inca la servici. I-l dau din initiativa mea la telefon pt ca stiu ca soacra se bucura mult.

Oricum, daca vrea sa stie ce mai facem (daca nu sun eu vreo 3 zile) ma suna ea, pe mine, nu pe Virgil, de obicei e ingrijorata pt ca daca fetele sunt bolnave nu o sun, sau daca avem vreo problema, asa ca si ea banuieste ca e ceva de nu o sun.

Problema la barbati e ca din start ei nu sunt prea comunicativi si vorbareti, la telefon nici atat, si vorba ta, daca au migrat de la fusta mamei la a nevestei ei sunt linistiti.

Virgil mai vorbeste cu taica-sau la telefon cand au ceva concret de discutat, vreo problema, se suna unul pe altul; dar nu asa, pur si simplu sa stea la taclale. Tipic masculin.

Pierdutul la joc, da si Nati se oftica, Silvia nu se mai oftica dar se bucura mult cand castiga. Deci o evolutie in timp este Dar le place si noua ne place sa jucam jocuri de familie.

Bic chiar ca JE-ZAS 60$ freza papusii; da, marketingul e foarte agresiv la jucarii si prinde repede la "clienti" pt ca sunt cei mai naivi

Bic & Meems succes cu scolile, sa luati decizia cea buna!

Corap bravo ! dar ce-ti veni lasatul asta general?
(Eu de prajeli m-am cam lasat de cand am ramas gravi cu Nati, adica mananc rarisim, o data la luni de zile, dar de dulciuri n-as putea sa ma las decat in situatii limita - diabet. Iar cafeaua imi place la gust - una mica pe zi)

Eu inca-s la munca, Virgil e acasa in prima zi de concediu, de dimineata ma zorea sa plec la servici sa-mi intretin familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

'mneata!
la multi ani, victor!
la multi ani, cristi!
la multi ani, david !

eu nu prea stiu in ce zi sunt, ca-s cam ametita lately. ca sa nu va spun ca andrei si anais au facut noapte alba (si eu cu ei) - a inceput andrei pe la unu cu urlete ca a visat urat, apoi cu muci, apoi si-a dat seama ca il doare si urechea pe la 4 cand s-a linistit andrei, a apucat-o pe anais durerea de burta si o diaree in 3 reprize si dup-aia s-a linistit, dar a vrut sa dorm cu ea si sa-i tin mana pe burtica. am dormit azi-noapte de la 7 la 8 si bineinteles ca IAR am intarziat la serviciu

slava domnului ca nu se imbolnavesc decat o data pe an. dar si cand ii loveste pe amandoi (de obicei cand e sarbatoare.)

lavi, pai la cafea am renuntat din impuls - ma duceam cu pastila la espresor si pur si simplu n-am mai avut nicio tragere de inima sa-mi fac cafea . bine, pot oricand sa-mi fac o cafea, si cu rezerva asta mentala, pot sa traiesc foarte bine fara. cred ca daca m-as gandi ca nu as putea sa-mi fac daca am chef as suferi. (ma rog, exprimarea mea e varza in dimineata asta)

la dulciuri -pb e ca cu cat manaci cu atat iti creste pofta. plus ca dulciurile intretin candida si nu stiu cum, am avut o revelatie ca ma distruge pe dinauntru chestia asta.

la prajeli - eu mai mancam cate un cartof de la mac sau cate-o aripioara de la kfc - deci clar nubun si nici macar acceptabil. dar nici nu e mare renuntarea, ca nu mancam chiar des.

oricum, altceva n-am in lista de renuntari. dar tre sa ma apuc si de "to do" list, acu ca am bifat-o pe "not to do list".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02
Eu inca-s la munca, Virgil e acasa in prima zi de concediu, de dimineata ma zorea sa plec la servici sa-mi intretin familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna ziua si de la noi. Intai de toate urarile:
La multi ani David!
La multi ani Victor!
La multi ani Cristi!
La multi ani Mihai!
La multi ani Sorana!
La multi ani Tudor!
Noi suntem bine acum, sambata a avut Albert un episod de febra, plus altele. Zilele astea sunt prinsa cu treburile de sezon, curatenie, cumparaturi, mancare plus serviciu. In rest pace si buna-ntelegere.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

David, La Multi Ani cat mai fericiti, cat mai multe calatorii cu trenul, si cat mai mult rasfat din partea parintilor tai!
Miri, sa-ti traiasca micul calator si sa te bucuri intotdeauna de el!

Corap, nasol cu noaptea alba... Sa se repare repede micutii. Eu sunt foarte rea de somn (de altfel, unul din motivele ft ft egoiste pt care nu m-am mai incumetat la un al doilea copil... insa cu Rianna dadusem in depresie din cauza de ne-somn) si de cand am inceput noul servici, trebuie sa ma trezesc pe la 6:30 dimineata, ceea ce e muuuuult prea devreme pentru mine!

Proadelina, sanatate lui Albert!

Lavi, exact asa-i cu barbatii si vorbitul la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

, tuturor copilasilor colectiei, sa aiba parte de sanatate, fericire si bucurii.

Imi pare rau ca nu am prea apucat sa intru sa urez La Multi Ani fiecarui copilas in parte, dar in ultimele cateva luni am o viata foarte agitata, uneori complicata dar care imi place foarte mult.
Nu stiu daca v-am mai spus, dar acum doi ani, mi-am facut o lista a contrastelor, impartita in doua, in stanga am trecut lucrurile din viata mea pe care le-am considerat a fi negative si ar trebui schimbate, in dreapa mi-am trecut "targetul", cum ar trebui sa fie.Ei acum dupa doi ani, vreau sa va spun ca sunt absolut uimita ca tot ce am avut in lista respectiva s-a indeplinit in proportie de peste 95%. Desi credeti-ma au fost pe lista si lucruri despre care nu as fi crezut ca se vor realiza.

Va povestesc astea ca un bilant al anului care a trecut, un an foarte greu pentru mine dar extraordinar de rewarding, asa cum va doresc si voua tuturor in anul care vine.

Va dorim impreuna cu Kriszti sa aveti un Craciun plin de liniste si de lumina si un An Nou care sa va aduca implinirea tuturor dorintelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

la multi ani, DAVID! sa fii sanatos si fericit!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, David! Sa cresti mare, sanatos si norocos!
Miri, sa va traiasca baiatul cel studios si pasionat de calatorii! O sa ajunga cu siguranta departe daca merge tot asa .

Corapina, sanatate piticilor voinicilor!
Mi s-a insurubat chestia cu dulciurile si candida, poate o sa reusesc sa ma mai las si eu. Macar de cele ultra-concentrate .

Mandy, aha, deci functioneaza . Citeam zilele trecute subiectul de la generale cu legea atractiei... Ma bucur mult ca-ti merge bine!

Mergi la inceput