***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)
Raspunsuri - Pagina 17
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI TUDOR SI MIHAI! Sanatate multa si bucurii!
Leea si Alexandrina, sa va traiasca voinicii!
Bic, felicitari pentru noul job! Bafta multa!
Corap, acvariu ... cool!
Eu sunt intro ceatza totala cu privire la cadoul Dariei de la Mosu'. Nu ma pot hotara deloc...pana acum i-am luat patine, vreo 2 carti de povesti si tre' sa ii mai luam din partea bunicilor si a sora-mii. Ea isi doreste o Tinkerbell, o printesica Ariel si diverse alte articole vestimentare...
Taica-su zice sa ii ia casuta piticilor si a Albei ca Zapada (e destull de mare si are o groaza de accesorii se gaseste prin Carrefour si Metro) Voi ce sfat imi dati??? Sa ma orientez la papusele sau sa iau casuta... banii sunt cam aceeasi.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
alexandrina spune:
Ma bucur sa vad ca ati ramas unite si la bine si la rau, si nu epuizati subiectele de discutie.
va multumesc mult pentru urari.
Va doresc ce-mi doresc si mie, multa sanatate, iubire si relatii minunate cu copiii nostri!
Nu e nevoie sa ma pastrati pe lista de pe prima pagina, ca sunt oaia ratacita, si daca a fi sa ma intorc ma primiti si fara inscriere.
Noi suntem cat de bine putem, copiii in aceeasi grupa la gradinita, Maria adaptata minunat in colectivitate. Avem cateva ore seara de maxim atasament, condimentate cu tantrumuri la Mihai (simt ca cere multa atentie de la mama lui cea mult plecata), zilele de sfarsit de saptamana nici nu stiu ce facem, zboara timpul tare repede.
Va imbratisez!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
maria_alexia spune:
Alexandrina, welcome back [group].
Mie imi place listuta de pe prima pagina, acolo imi reamintesc datele pe care altfel mi-ar fi greu sa le retin .
Camelia, astept cu interes deznodamantul: la cadouri de fetite inca n-am inceput sa ma pricep prea bine.
leea_cv spune:
Fetelor, sunteti grozave. Va multumesc pentru urarile de ziua lui Tudor si, chiar daca n-am mai reusit sa intru pe aici,m-am gandit la voi si la copii cu tot dragul din lume. Asa ca le doresc tuturor celor mici fericiri nenumarate, sanatate definitiva, noroc la fiecare pas si iubire din toate partile.
Noi i-am organizat o petrecere lui T sambata seara.A fost super.Copii frumosi.Cadouri multe.Distractie mare si pt cei mici si pentru parinti.Intr-un club de joaca cu restaurant la parter. Va dati seama ca a fost prima petrecere la care a participat si "domnul tatic". Au fost si matusa si ambele bunici. Intre timp am avut si serbarea de final de an. T a fost vanatorul care apara sacul mosului de vulpita cea rea care vrea sa il fure. A fost prezent si taticul. Doamne, nu stiti ce emotii am avut. Nu am crezut niciodata ca va face asta. Chiar l-a scos de cateva ori de la gradi.
La inceput de decembrie am avut procesul (o formalitate de altfel) de recunoastere a copilului si de trecere a lui pe numele lui taica-su.
Am sa pun si niste poze, dar habar n-am cand voi reusi. Eu sunt groaznic de ocupata.Sunt la serviciu de la 10 la 19, si nu am timp sa respir.
Vom petrece primul Craciun si primul revelion cu tata. Imi vine sa plang. Am asteptat 11 ani asta.
Imi pare groaznic de rau ca nu reusesc sa mai "vorbesc" cu voi, dar ma mai duc gandurile inspre comunitatea noastra.
Va pup apasat pe fiecare dintre voi. Si va dorec tot binele din lume!
Mai vin!
felicia74 spune:
nu, bre, nu m-am dus la pneumolog ptr a trata rinita, aia e ultima mea grija, ce se aude la plamani e serios. Din pacate la examenul de azi vestile nu au fost grozave, am astm bronsic, cum m-am pricopsit cu el ca n-am avut niciodata probleme cu plamanii, pe mine nasul curgator ma chinuia de obicei. La ORL a zis ca o sa-mi dea trimitere mai incolo, poate saptamana viitoare.
Ma rog, ma duc o data pe zi la spital sa-mi puna perfuzii, dar de data asta sper sa scap, deja m-am plictisit sa fiu bolnava. Vreau si eu sa ma plimb prin parc, prin magazine, mi-e dor de viata mea normala de dinainte.
Anul acesta am inceput cu internari in spital (toata familia in decurs de o saptamana) si terminam la fel se pare. Bun an!
Alexandrina dar ce-ti veni cu stersul de pe lista? Esti binevenita sa treci pe la noi oricand vrei tu.
Leea emotionanta postare, sa dea Domnul sa fie cum vrei tu.
Camelia votez pentru papusi, ca nu ocupa mult loc. PLus ca le poate combina in orice joc vrea ea, pe cand de casa piticilor cred ca se va plictisi rapid (sau asa cred eu). Si Ilinca pusese ochii anul acesta pe ea, dar ghinion, avem casa plina de jucarii. In plus, cand am vrut sa i-o luam anul trecut, a cerut casa de marcat, uite ca anul acesta nu se mai poate.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
meems spune:
Cu o zi intarziere... urez si eu La Multi Ani cat mai fericiti pentru Sorana si Mihai
Soanso si Alexandrina, sa va traiasca puiutii cei dragi!
Alexandrina, multumim de vesti! Mai intra, chiar si asa pe fuga, sa ne mai spui de voi. Ma bucur ca Mihai si Maria sunt bine.
Leea, taaare dor imi era de tine si de postarile tale! Sa va dea bunul Dumnezeu un Craciun si un An Nou cu multe impliniri.
Feli, offff... Sanatate multa, multa.
Cami, si eu votez pentru papusi din cauza de... economie de spatiu. Si Rianna tot papusi a "comandat" de la Mos, desi la un moment dat zicea ceva de casuta pentru Dora The Explorer. Dar vad ca a uitat ideea, si eu n-am mai adus-o in discutie
Corap, sa stapaniti sanatosi acvariul!
Noki!!!! Pe unde umbli?
madau spune:
Cami NU casuta cu pitici. O avem noi si sta intinsa peste tot, ocupa al naibii de mult spatiu pt ca trebuiesc asezate toate chichimitele alea de pe acolo, altfel nu are nici un farmec. Miruna s-a jucat cu ea de cateva ori si acum am hotarat s-o dam de pomana pt ca nu se omoara. Votez pt papusi
Nici eu nu am luat nici un cadou, de altfel nu stiu ce sa iau, a primit de ziua ei vreo 5 papusi, puzzle-uri, Moon Sand, etc asa ca am cam ramas in pana de idei. Ea vrea papusa Nenuco, dar no way sa dau 250 ron pe ea, mi se pare enorm. Mai am 2 zile sa ma cuget
Gata, fug ca am treaba....LMA Tudor de LEEA!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
Maria, sa-ti traiasca printul! Pardon, cavalerul teuton!
Ilenuta sa-ti traiasca Victor!
Soanso sa-ti traiasca Sorana cea cuminte si scumpa!
Alexandrina sa-ti traiasca Mihai!
Sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa aiba o viata plina de bucurii, de liniste, griji cat mai putine si multa dragoste! La multi ani!
Soanso & Alexandrina scuze, nu stiu cum se face de am omis urarile pe 20!
Alexandrina cum sa te stergem din listuta? Gata, nu mai operam stergeri, indiferent de semnat condica pt ca si-asa ne rarim pe aici. Noi te asteptam cu drag sa scrii mai des!
Leea ma bucur ca lucrurile se indreapta pentru voi! Ne-ai dat vesti bune!
Feli lasa ca poate se termina anul bolilor 2010 si vine 2011 un an mai bun! Spor la tratament, sa te faci bine cat mai repede!
Cami in primul rand zic si eu sa iei ce-si doreste fata!
Eu le-am luat ce-am crezut eu si apoi cand am primit niste dorinte ferme de la ele m-am conformat si am adaugat. La noi in familie mereu Craciunul a fost sarbatoarea cu cele mai multe si frumoase jucarii.
Casuta piticilor noi avem varianta mica, o tinem sus pe mobila fetelor si din cand in cand o dam jos si se joaca cu ea. Nu pot sa zic ca se joaca f mult cu ea, mai mare succes a fost castelul Cenusaresei care are si el acelasi regim (tinut sus si dat jos din cand in cand).
La noi cel mai mare succes au papusile, Lego, vasele de bucatarie si piesele mici rotunde din care se poate construi si care pot constitui mancare, puzzle-urile si jocuri de societate (gen Domino, Piticot, gaseste perechile, ghiceste personajul etc), astea revin mereu si mereu in atentia fetelor.
Madau daca chiar nu mai stii ce sa iei poti sa o iei pe baby Annabel care plange, gangureste, suge suzeta, bea apa cu biberonul... Nati e foarte incantata de ea, a primit-o la ziua ei. Se gaseste la Noriel.