***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, STEFAN !!! Sa fii sanatos si sa ai parte de noroc si bucurii!
LA MULTI ANI, RIANNA! Sa ai o viata frumoasa cu bucurii si sanatate!
Crissy, sanatate multa!

Feli, sa-ti traiasca nepotica! Refacere rapida surorii tale!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Repede intru si eu, ca am ramas in urma cu urarile.
La multi ani Stefan!
La multi ani fericiti Rianna!
La multi ani cu sanatate Miruna!

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Stefan, Multi Ani fericiti alaturi de familia ta minunata!!
Tania, sa-ti traiasca frumusetea de baiat, si te asteptam cu noutati despre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor,
eu n u mai tin pasul.
Am fost fffff ocupata.
Mi-am gasit un job full-time si sint foarte happy pe tema asta (desi sint trista pentru ca s-ar putea sa trebuiasca sa renunt la orele de muzica.) Dar asta inseamna ca viata mea se va schimba suta la suta! Azi e ultima zi de scoala cam peste tot, iar eu trebuie sa gasesc un loc care sa o acomodeze pe fii-mea si nou meu program.
E nebunie, ce mai. Am o promisiune de la un loc, dar primele doua saptamini din ianuarie (cind va fi cel mai greu la job avind in vedere ca totul e foarte nou) va trebui sa cirpesc cum pot.

Dar urez pe mare fuga La Multi Ani sarbatoritilor din ultimele zile: Rianna, Stefan, Miruna.

lavi nu vreau sa incep dezbaterea cu jucariile, dar pot sa-ti spun ca probabil o buna parte din ce se gaseste in Romania vine din China si este toxic. Acum nu poti sa traiesti suta la suta izolat, chiar daca esti informat. Eu stiu de ani de zile de chestia asta si totusi mai vezi si la noi jucarii de plastic, barbies, castele de plastic. CU cit mai roz, cu atit mai toxice. Asta e.
Matturile sint cam nasp pentru ca elimina gaze. PVC-ul e cel mai naspa. Aveti grija la perdelele de dus din PVC. Preferati alte materiale.
E bine daca le luati sa le lasati afara vreo saptamina si dupa aceea sa le bagati in casa.
Formaldehida din mobila se off-gas cam in citeva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Wow, asa ceva n-am mai vazut pina acum...
Sinteti ingropati sub munti de zapada? Unde e lumea?
Sau am devenit asz de boring ca nimeni nu mai posteaza nimic??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Urez si eu un sincer LA MULTI ANI! scumpilor sarbatoriti ai lunii decembrie, ianuarie.
Imi cer iertare ptr un mesaj atat de general, dar nu am timp nici sa mor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Tudor!
Leea mai intra sa ne mai povestesti ce mai faci tu si cu frumosul tau!

Bic felicitari pt noul job! Sa-ti placa si ssa te simti bine!
Eu cred ca toata lumea e ocupata cu pregatirile de sarbatori si pt vacanta de iarna, de asta absenteismul de pe forum.

Succes Smarantei la gradi/scoala!

In privinta jucariilor - ce am facut pana acum - am aruncat puzzle-ul incriminat si fardurile pt fetite (cica sunt pline de substante toxice), vom evita chinezismele de taraba si "jucariile - cadou" - de fapt nici nu prea avem din astea, ce mai avem jucarii din oua Kinder, oare si alea sunt cu probleme? Si voi incerca sa cumpar jucarii mai naturale pe viitor.

Care e PVC-ul? Materialul din care se fac perdelele de dus din plastic (eu n-am) si copertile de caiet si carti alea care imi plac mie la nebunie cum miros chimic?

Ma si amuz (amuzament amar) cum unele marete inventii ale secolului XX se duc pe apa sambetei ca reputatie ("supraelasticul" copilariei noastre, poliesterul, PNA-ul, diverse plastice si cauciucuri artificiale...)

Oare farfuriutele din plastic pt copii/bebelusi cat de safe sunt?

Buluci spor la toate, sper ca sunteti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Tudor!

Bic, felicitari pt job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Tudor, La Multi Ani fericiti pui mic!
Leea, sa-ti traiasca minunea si mai intra sa ne dai vesti despre voi!

Bic, felicitari! Despre ce job e vorba? Eu sunt foarte multumita ca am schimbat locul de munca.

Buluci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Suntem inzapeziti!!! Ca tot asteptam eu sa am zapada dar nici chiar asa! So, 30 cm de zapada pe terasa, vecinul pensionar zice ca de cand ii el nu a vazut marea asa de alba!
Si tot vecinul mentionat, cu care impartim casa, el parterul noi etajul, el curte mare cu caverna lui Alibaba in el, noi doar terasa, il intreb daca n-are o lopata sa ne-o imprumute sa dam zapada de pe scarile ( comune) de la intrare, el imi zice ca nu doar una mica deci nu mi-o poate da !!!! Si atunci observ ca el de fapt a degajat zapada....pe jumate de scari. Cum poti sa fii atat de nesimtit, sunt inca consternata. Deci 5 trepti si tu dai zapada pe cate o jumate de treapta! Incredibil!

Crissy sanatate!
Feli esti mai bine?
Anda cum e poetul?
Inuta voi sunteti bine?
Lavi sper ca nu ai lasat stresul sa intre in ograda! Sa ne spui cand ai rezultatele!

Bic super pt job! De ce credeam ca tu preferi sa lucrezi de acasa, asa te vedeam ca un free lance! Sa fie cu noroc si sa ne povestesti despre ce e vorba!

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput