***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ne-am intors si noi de la serbare. Tare scumpi copilasii astia!
Mos a fost tata unei fetite, nici eu nu m-am prins de identitatea lui pana nu mi-au spus educatoarele, a fost cel mai misto mos de cand sunt eu mama de gradinita, a discutat cu copiii, se vede ca i-a placut!

Alinus deci faci ca mine cu vacanta, buna treaba!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Multumesc din suflet pentru toate urarile, inclusiv cele de pe mess si email, sunteti niste dragute!
Rianna a avut o zi frumoasa, am dus prajiturele la gradi, iar seara am iesit la plimbare sa admiram beculetele de Craciun si sa papam o inghetata (la cererea sarbatoritei!)

Feli, sa-ti traiasca nepotica!!! Cum o cheama? O sa-mi amintesc mereu de ziua ei

Mergi la inceput

La multi ani Stefan !!! Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de familia ta draga!

Tania ce mai faceti voi? Imi amintesc nasterea vijelioasa a lui Stefan-nazdravan
Mi-e dor de postarile tale.

Alinus dintre insulele spaniole, eu imi doresc sa ajung in Mallorca. Menorca am citit ca e foarte englezita, Ibiza e axata pe distractie (desi finii mei au fost de 2 ori in Ibiza fara sa fie genul de clubberi si s-au simtit foarte bine, au gasit si plaje mai izolate, si locuri mai de familisti chiar si restaurante linistite pe malul marii ), iar in Mallorca ai si ce vizita, verisoara lui Virgil cu sotul ei au fost inainte de a avea copiii, au facut niste poze senzationale pe acolo, dar au stat doar o saptamana si nu au prea apucat sa faca si plaja.

Eu de abia astept sa vad ce alegi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la multi ani, Stefan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Stefan (ex- ??) nazdravan!!!
Nu te-am mai vazut de-un an!!!
Sa cresti mare, sanatos, sa aveti numai bucurii!
Tania, sa va traiasca puii, sa aveti parte numai de lucruri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

La Multi Ani Stefan de Tania! Asteptam vesti si poze noi de la mami!

Lavi io caut all inclusive deci nu prea multe plimbari ca deh cu un bebe nu ma incumet plus ca missa 1 nici nu o sa vrea sa miste de langa piscina....Am auzit despre I-le Canare ca ar fi very kids friendly, so o sa studiez. Dar cred ca cel ma logic ar fi sa merg mai inai sa vad zborurile Transavia, ca doar zbor direct vreau

Roxi cum mai sunteti voi? Ce fac copiii? Cum e la job?

Aici a nins ca in povesti, zapada de 15 cm, demult imi doream dar...nu poci sa ies ca sunt drumurile blocate si nu imi merge caruciorul prin nameti....

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Alinus si eu in locul tau as cauta in primul rand un zbor direct.

Si aici ninge frumos, a inceput de ieri dupa masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani fericiti, Stefan!!!

Pe nepoata mea o cheama Rebeca Andreea. Si nu vrea sa suga, deoarece este hranita in maternitate (vechea poveste).

Lavi ce bine ca Nati a avut parte de un mos "dedicat meseriei", la serbarea Ilincai "momentul magic" a fost rasolit, se vede ca educatoarea era plictisita si obosita. Plus ca a gasit un cadou fara eticheta (ca darurile erau cumparate de parinti) si a intrebat foarte diplomat "cadoul acesta cine l-a adus?"?

Alina spor la cautari, si eu cred ca AI este varianta cea mai buna ptr o vacanta cu copii, dintre care unul f.mic.

Ina "40 este noul 30"? Suna bine, sa tin minte asta, ca eu m-am simtit minunat la 30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Stefan!

felicia, sa-ti traiasca nepotica!

Mi-au venit rez... e-coli, astia i-am avut si in spital, oare mai scap vreodata de ei? "Noroc" ca sunt rezistenti doar la 2 antib. dintr-o lista de 17, sper sa ma repar ca mai nou ma doare tot de prin burto-spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
e-coli, astia i-am avut si in spital, oare mai scap vreodata de ei?

da. E-coli e principala cauza a infectiilor urinare (in cam 80% din cazuri, din cate am citit eu.) Si dupa cate am inteles, nu iei din alta parte e-coli decat din intestin, pe fondul unui sistem imunitar slabit.
Nu stiu daca mai tii minte, dar si Ilinca a avut vreo 3-4 infectii urinare in decurs de 3 luni.
Si uite a scapat.

Parerea mea: ia antibioticul + daca nu-ti zice dr, ia Urinal pe termen lung (cateva luni, 2-3) sau extract de merisor (dar asta cu alcool).
Esti obosita, stresata, e iarna, e normal sa ai corpul slabit. Dar uita-te la Beatrice ce bine se dezvolta, vei vedea ca treburile se vor mai rezolva pe parcurs.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput