***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)
Raspunsuri - Pagina 12
lavi02 spune:
tips & trick si aici (link pus de o fata la topicul celalalt)
http://www.wecf.eu/english/chemicals-health/topics/toys.php
Feli, bravo ei ca a nascut (relativ) usor! Mie mi se pare mai bine sa stea copilul la bebei in maternitate cata vreme sunt mai multe mamici in salon si mereu vin vizitatori, plus ca altfel ce faci cu copilul pana te duci la toaleta/consultatie, mai stiu eu ce. Plus ca iti mai revii si tu 1-2 zile dupa nastere, apoi de acasa intri la full-time-mami-program. refacere rapida!
felicia74 spune:
Lavi da, dar in cazul asta nu inveti nimic despre ingrijirea copilului, asa cum mi s-a intamplat mie Sper ca aici sa nu-i indoape cu glucoza ca sa suga bebe. Poate prinde vreo rezerva, cine stie.
Eu azi trebuie sa ma duc la de ptr consult, of, pe gerul asta.
Corap , am priceput. Mai greu, dar la varsta mea
Noki chiar asa, niciun semn de viata? Esti bine?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
maria_alexia spune:
La multi ani, Rianna! Sa ai o viata plina numai de bucurii, mult noroc si sanatate!
Meems, pupam sarbatorita cea frumoasa, cuminte si talentata, sa va bucurati impreuna intotdeauna!
Vazut poze cu printesele sarbatorile Rianna si Rachel - super petreceri au avut! Anuca a fost numai ochi . Cristi a fost tare contrariat: unde sunt baietii de varsta lui?? (a vazut prin poze ceva bebei baietei).
Savurat si pozele ravisantelor miss ale lui Alinush. Frumoasa foc Amalia, dulce tare bebelina mica (seamana tare cu tati, zic eu ).
Feli, sa-ti traiasca nepotica ! Sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa. Si refacere rapida surorii tale. Lasa ca are de unde invata cum se cresc copiii .
Cu moristile: nu e chiar mult de lucru daca NU respectati instructiunile. Am facut si eu vreo 2 dupa metoda de-acolo = taiat patrate individuale cu farfurioara - e ineficienta rau. Mai bine se intinde foaie mare, se imparte in patrate, Ana punea degetelul in mijloc, Cristi ii facea aripile moristii, apoi Ana le umplea cu gem si motz de nuca . Eu le-am copt si am strans dezastrul din jurul lor.
Ana vorbeste tot mai multe si complicate, dar... nu pune consoanele in cuvinte .
Programul nostru: dus bomboane la gradi pentru ziua lui Cristi (dar uitat ghiozdanul cu senvisul acasa ), intarziat la serviciu, sedinte, deseara christmas party. Maine iarasi sedinte prelungite si fuguta la serbare .
mihaela_80 spune:
La multi ani, Miruna, sa fii sanatoasa si sa margelesti lucruri frumoase cu mami!
La multi ani, Rianna gratioasa, multe multe bucurii!
Feli, felicitari surorii tale!
Multumesc pt felicitarile pt pisica.
revin
bb_alinus spune:
La multi ani Miruna frumoasa, Madau sa iti traiasca minunea!
Rianna cea delicata si eleganta La multi ani fericiti alaturi de cei dragi! Meemsulici sa iti traiasca printesa!
Feli felicitari pt nepotica! Eu nu inteleg ce moda e asta sa nu il lase pe bebe cu mama din primele clipe! Chiar si la cezariana....Pai alea sunt momentele cele mai importante, magice intre mama si copil. Dar ma rog, un olandez nu ar intelege de ce o mama care naste natural fara probleme sta mai mult de 2 ore in spital . Feli acelasi motiv si eu: nu am dormit neam in salon pt ca l-am impartit cu cineva....2 nopti in conditiile astea si am crezut ca mor. Unul din motivele sa insist sa ma lase acasa.
Mihaela cred ca m-au mai intrebat si fetele dar nu stiu daca am apucat sa raspund, Amalia desi nu foarte entuziasta, o iubeste pe sor-sa, o pupa, o leagana cand da semne de trezire, dar nici nu prea se lasa exclusa deci ne semnaleaza prezenta de cate ori poate ( nu ca noi am uita-o).
Multumim de aprecieri pt poze, Meemsulici noi ne oprim aici cu fetele....ca ce-i mult strica:)).
Cadouri: la copiii rudelor luam de pe net cu livrare la destinatar iar socrilor in general le oferim un bon cadou, o cina la restaurant ....tot de pe net. Cadouri misselor se ocupa bunicii ( Philippe le da " sugestii"). So no stress la noi! Eu mi-am comandar deja cadoul, il si utilizez deja.
Ce faceti de revelion?
Vremea deprimanta de afara imi da un impuls sa reiau cautarile de vacanta din vara ( fac ca Lavi). So as vrea pt august o insula in Spania dar cu all inclusive sa nu ma gandesc la nimic. Ceva sugestii?
Iar in iulie as veni in Ro cu fetele.... dar ma mai gandesc inca.
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
bb_alinus spune:
Maria uitasem: mai intai bine ca nu e treaba asa nasoala cu urechiusele Anei! Multu de aptrecieri, toti zic ca Alessia seamana cu tati....dar remember, toti ziceau la fel si de Amalia....
Despre moristi: nu am reusit sa vad prea bine produsul final, adica parca lipsesc niste etape, mai ales cea in care se asambleaza morisca. Ma tenteaza sa o fac dar nu mi-e clar!
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
bianca_mo spune:
la multi ani, RIANNA! sa fii fericita si sanatoasa, sa le dai parintilor motive de bucurie!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
madau spune:
Multumim pt urari si felicitari
Ieri am serbat-o doar la gradi, petrecerea cu copii va fi sambata, nu am avut cum altfel pt ca am avut si lectie deschisa la balet ieri, asa ca am fost iar super full cu programul.
Azi ziceam ca stam acasa sa mai fac si eu cate ceva, am de calcat o tona de rufe, casa e brambura, taman ce m-au sunat astia de la engleza ca se muta ora de maine astazi, asa ca ne-am facut si azi de drum
Meems sa-ti traiasca modeala, sa fie sanatoasa si sa ramana la fel de cocheta!
Feli sa-ti traiasca nepotelul, refacere rapida surorii!
Am trimis cateva poze de la serbare si balet in contul comun. Pup
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Ina869 spune:
La multi ani Craciunita cocheta si frumoasa, sa fii fericita si iubita!
Meemsy si Mircea sa va traiasca fata sanatoasa, si sa va mentina in forma - asa tineri si frumusei - mereu!
Feli,sa-ti traiasca nepotica, matusico!
Lavi, de cite ori vad o mami cu trei copii ( si sint multe, trei este nr. "normal" al copiilor de pe aici ) ma gandesc la tine.
acum " trei este noul doi scria intr-o revista, asa cum " 40 este 30"
Crissy, ai dreptate, Rachie numai pufoasa nu e' , nimic nu mai vrea sa pape, ma chinui eu ea , acum cica' este vegetariana, nu se mai atinge de carne .
in rest, se simte mai bine, of course, ca a intrat in vacanta . a trecut aseara profa' pe la noi sa-i lase temele si deja eleva silitoare si le-am terminat, este foarte bucuroasa.
Am vazut poze cu superbele Bea, Rianna, si d-rele lui Alinusa si printisori de Fee .
va pup, trebuie sa fug!
roxisialexia spune:
La multi ani, Rianna!
Frumoasa copila, iti doresc o copilarie minunata plina de peripetii, mult noroc in viata si maxim de sanatate
Meemsy sa ai parte numai de bucurii de la micuta ta
feli,felicitari surorii! Sa fie sanatoasa micuta, cum se numeste?
alina ce imi place de tine , ai asa o stare de liniste si relaxare..super felicitari