***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)
Raspunsuri - Pagina 11
felicia74 spune:
Uraa, am o nepotica, a nascut sora mea azi noapte. Ce bine e sa mai fie un bebe in familie (Lavi, shh, stiu ce vrei sa spui, dar e subiect inchis!) Sunt happy-happy, abia astept sa o vad pe pitica.
La multi ani, Rianna, sa ii aduci mii de bucurii mamei tale!
Eu ma simt mult mai bine, chiar ma gandeam ca azi e prima zi in care nu mai aud nimic la plamani, Aleluia! In schimb, sinuzita nu ma lasa si pace. Cred ca e si din cauza aerosolilor, ca sunt aburi reci, taman prost ptr sinusuri sensibile.
Camelia wow, ce frumos, e indragostita. Pe fii-mea nu o intereseaza niciun baiat, ii si zic, ca este printesa mofturoasa. Radeam cu doru ca pe asta o s-o maritam noi fortat, la cat e de fitoasa
Maria arata tare bine moristile acelea, cand imi mai revin puterile poate ma incumet sa le fac.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
felicia74 spune:
apropo de retete din cartile de Craciun, eu am una de bautura cica ptr copii: se amesteca 1 l de ceai verde f.tare, cu suc de lamaie si portocala si apoi.... ce faci frate? Te rogi sa nu darame blocul, nu?
corap spune:
La multi ani, Rianna!
sa-ti traiasca nepotica, feli! si bine ca nu mai harai la plamani.
telefonul meu arata azi dimineata -9 grade si cu wind chill -13. brrrrrrrr acu' s-a mai incalzit: e -8 /-13
edit: hai, mai feli, proprietatile si ef secundare ale ceaiului verde sunt highly over-rated. eu pot bea "tinctura" de ceai verde fara niciun efect (nici + nici -). pana si andrei bea si n-are nimic.
* si poate era o bautura de revelion pentru copii...
lavi02 spune:
La multi ani Riana fetita frumoasa, cuminte si buna! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata fericita!
Feli simpatica foc ai fost cu Lavi, stiu ce vrei sa spui...
Sa-ti traiasca nepotica! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa!
Cum a nascut sora ta, usor?
Chiar ca e frumos sa ai un membru nou in familie, si eu imi doresc mult un nepot/nepoata de la surorile noastre dar nu stiu zau cand si daca.
Hai, pune-te pe picioare, sa-ti vezi nepotica!
Cami chiar ca e foarte frumos cu indragosteala la varsta asta!
Maria ma bucur ca s-a reparat Anuca, cu vorbitul, ce poti sa faci e sa nu-i dai un lucru sau altul pana nu il numeste. Sa insisti, pt orice, sa spuna. (bun, nu mai stiu in ce faza sunteti voi, poate ati depasit asta) La mine Nati a fost mai vorbareata de mica, Silvia a vorbit mai greu. Tendinta asta se manifesta si acum.
Voi ati vazut subiectul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159229
Pe mine m-a pus rau pe ganduri, am avut si noi covor-puzzle buretos si l-am aruncat aseara... ce sa mai zic nasoala treaba.
Ne ferim de E-urile din alimentatie dar nu mi-am pus problema ca si jucariile pot fi toxice.
Maria si eu sunt in pana totala cu cadourile pt adultii din familie, in week-end-ul asta mi-e baza , mai e si ziua cumnata-mii pe 4 ianuarie. Fetelor le-am luat dinainte de operatie (ca sa ma asigur ca au cadouri chiar si pt cele mai negre previziuni ), nici eu nu mai stiu exact ce ca-s ascunse la Virgil in masina. Cert e ca Silvia isi doreste si o esarfa si inca nu i-am luat.
Misto arata moristile, mie mi se pare multa munca pt doar 9 bucati. Bravo tie ca prajituresti atat!
lavi02 spune:
Corap sa-ti dea Dumnezeu sanatate, azi vom folosi aripile si aura de inger la serbare! Le-am probat aseara, super arata!
Ceaiul verde la mine chiar are proprietati de remontare: daca sunt foarte obosita si nedormita cu ceaiul verde ma pun pe linia de functionare. cafeaua mai mult ma agita in cazul asta.
Ce idei aveti pt a ne feri copiii de jucarii toxice?
felicia74 spune:
Si pe mine ceaiul verde ma energizeaza. Ma rog, nu asa mult precum cafeaua, pe care o beau neaparat dimineata (altfel simt ca nu pot respira), iar pe la ora 13 beau un ceai verde (vara) sau negru (iarna).
Corap sunt in urma rau cu tehnologia, telefon cu termometru? Wow!
Lavi a nascut normal cu epidurala, dar pusa la sfarsit, cand avea contractii la 3 minute, nu ca la mine montata cand nu era cazul. Si a nascut usor (ma rog, cat de usor se poate naste) Insa avand in vedere ce vioaie era azi dimineata la 8 (cand eu m-am trezit), e bine, deja se ridicasa din pat ca s-o vada pe micuta (deci inseamna ca nu sta copilul in salon langa ea, of). Nici ea nu poate dormi in maternitate (ca si mine), ceea ce nu e prea bine, va fi epuizata cand va ajunge acasa.
Jucarii toxice, brr, nici nu am citit subiectul.
corap spune:
pai invatam muuuulta chimie, descoperim antidotul la otravuri si servim jucarioara pe aceeasi farfurie cu antidotul ...
(glumesc, dupa cum vedeti mi-a trecut depresia - dar o sa m-apuce curand alta daca mai stau pe forum si aman terbile de serv urgente pe care le am azi, ca oeri am sters-o mai devreme de la serv din cauza de serbare)
in afara de a ne ruga ca jucaria sa fie ok, mie altceva nu-mi trece prin minte.
corap spune:
feli, nu, telefonu' are internet si pe internet e temperatura de la statia meteo. nu e chiar telefon cu termometru