***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)
Raspunsuri - Pagina 10
lavi02 spune:
'neata,
Ce bine am nimerit cafeaua in dimineata asta!
Miruna la multi ani! Sa ramai mereu la fel de dulce, desteapta, descurcareata, vesela si iubita! Sa ai parte de tot ce e bun si frumos in viata!
Madau sa-ti traiasca fata si spor la alergatura!
Nastere usoara ca sa zic asa! Parca seara ai nascut tu, nu?
Corap uau, 5 cafele pe zi? Eu beau una, nu ca as adormi fara ea dar imi place gustul.
Da, ducem fetele la Alba in vacanta, plecam pe 23 seara sau 24 si le aducem inapoi abia pe 4. De abia asteapta. Si eu, ca m-am saturat de ziua asta scurta.
Despre Anais si gradi - sondeaza daca nu i s-a intamplat ceva nasol la gradi, asa si Nati nu mai voia sa se duca atunci cand au ras baietii de ea. Succes!
Miha voi mereu cu casa in spate
Dictionare, carti, adoptii eu tocmai am adoptat o parte din biblioteca lui taica-meu asa ca ma feresc de noi adoptii pe moment :)
Desi am cumparat asa, in goana, o prima carte de Amelie Nothomb si cred ca am sa continui. In biblioteca lui tata nu prea sunt scriitori de-astia, din generatia noastra.
Am reluat cititul la greu in ultima perioada si e tare misto.
Meems bafta mamei tale la doctor! S-o incurajezi sa se opereze daca asta va fi sfatul dr, sa nu-i fie frica.
Ina sanatate multa lui Rachel si bine ca s-a reparat Robert!
Feli cum te mai simti?
felicia74 spune:
sal!
Ma simt mai bine, gratie aerosolilor, deja nu mai obosesc asa repede, iar tusea s-a redus considerabil. In schimb sinuzita nu ma lasa si pace, dar asta e, pot sa traiesc si cu ea.
Bolile aduse de sezonul rece e inca un motiv pentru care nu mi-e draga iarna, o fi "cea mai frumoasa perioada a anului" (cum spune un cantec de Craciun) dar poate pentru altii. Pe mine cadourile nu ma incanta la culme, imi plac, nu am ce zice, dar mai mult sa le fac, si mai putin sa le primesc.
In schimb, vara cand ai o zi-doua libera/e si fugi la o poiana sa stai pe iarba, sau intr-un parc sa asculti muzica de fanfara si sa mananci vata de zahar sau sa te duci la un targ de produse traditionale, ehei, alta viata (ma rog, ultimele chestii insirate le poti face si iarna dar cand ai picioarele bocna parca nu mai au acelasi farmec).
Plus ca eu in FIECARE iarna am probleme cu sinusurile, nu mai stiu ce sa fac. Bleah. Gata m-am plans indeajuns.
Mihaela80 wow, pisica, ce frumos, e animalul mei preferat. Din pacate nu pot sa-mi iau ca nu stiu unde s-o las cand plec in vacanta (ai mei sau ai lui Doru nu ar accepta-o in casa in veci).
Crissy ehei, ati ajuns la rasete si chicoteili. Sa vezi ce frumos va fi de acum.
Ina of, si Rachel? Recuperare rapida!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
felicia74 spune:
La multi ani, Miruna de Madau, sa ramai la fel de frumusica si sa ai o copilarie minunata!
Si Ilinca a avut ieri serbare, si-a spus poezia f.frumos, in schimb s-a imbufnat ca nu a mai gasit loc langa prietenele ei. Si imbufnata a ramas pana la sfarsit
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
lavi02 spune:
Feli, ma bucur ca esti mai bine, sanatate in continuare.
Decembrie - "cea mai frumoasa perioada a anului" - o fi pt cei din comert, care fac profit serios in perioada asta.
Pt mine inseamna cum zici tu: raceli, picioare inghetate, maini crapate, intuneric, frig, aglomeratie peste tot, 3 zile sa se usuce rufele in balcon, pofta de mancare crescuta -> ingrasare, tone de haine de luat pe tine si pe copii ca sa pleci din casa...
Daca pleci de acasa - la munte sau undeva nu obtii de cat zgribuleala contra-cost...
Daaar, sa gandim pozitiv: iarna deja a inceput, deci in curand se termina si vine primavara!
corap spune:
ola :)
la multi ani, miru!
meems, chiar imi pare mare asemanarea. desi s-ar putea sa nu semene cu tine propriu-zis (adica la amanunte fizice) ci la "impresia artistica" - la privire in principal si la aer - eu cam dupa asta aseman oamenii. oricum, ieri chiar m-a izbit asemanarea.
lavi, pai daca beam una singura, nu se punea ca "m-am lasat de cafea".
la anais nu s-a intamplat nimic spectaculos, ca am descusut-o in amanunt. doar ca gradinita nu este ceea ce se astepta - mi-a zis ca nu-i place sa faca lectii, ca nu vrea sa coloreze atunci cand ii spune doamna, ca nu vrea sa manance mancare de la gradinita si ca, in principiu, ea vrea la scoala ca gradinita e plictisitoare. (bineinteles, ideal ar fi sa nu merg nici eu la serviciu si sa stam amandoua acasa sa ne jucam impreuna).
:) in alta ordine de idei, am fost ieri seara in cismigiu si ne-am dat toti patru intr-o chestie foarte cool - erau niste biciclete puse in cerc una dupa alta si te fugareai in cerc dand din pedale- am iesit ametita de-acolo.
miha, sa-ti traiasca pisica!
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI MIRUNA! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de noroc si impliniri!
Feli, ma bucur ca esti mai bine!
Dariuca are si ea serbare azi; si ea este imbufnata si motivul imbufnarii ei este faptul ca nu sta langa bradutz!
Un eveniment major in viata noastra acum este acela ca pitik s-a indragostit!! Baietelul de care s-a "indragostit" este Ionut si se pare ca si el este indragostit de ea ... de fapt sunt doi baietei la gradi, care se "lupta" pentru mana domnitzei!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
bianca_mo spune:
la multi ani, MIRUNA! sa fii sanatoasa si fericita!
sanatate multa tuturor , vad ca bolile nu se mai termina! va doresc zile mai bune si sa auzim numai lucruri bune despre toti, mari si mici!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
maria_alexia spune:
La multi ani, Miruna! Sa ai o viata minunata, fericire si noroc!
Madau, sa va traiasca printesa frumoasa foc, sa va bucurati impreuna de clipe minunate!
Avem vesti bune de la ORL - am fost azi la control cu Ana. Otita a trecut, in plus i-a mai scos domnisoarei un "dopusor" - zicea doctora, care mie nu-mi vine a crede ca putea locui in ureciusa ei micuta! Urias de-a dreptul mi-a parut! Se pare ca nu avem motive de ingrijorare nici cu vorbirea, aparatul e bine conformat, doar ca "asa e personalitatea ei" (eu o consider o formula ultra-politicoasa de a nu spune ca e leneshuca la vorbit ).
Am stat o gramada pe la spital pentru consultatie, in compensatie a trebuit sa raman mai mult la serviciu, cand am ajuns acasa, rupta cum eram, ne-am apucat de moristi .
Cred ca multa lume are biju-ul de carte de craciun de la Cartea copiilor. Ei bine, pe masa de Craciun sunt niste prajituri in forma de moristi cu ceva motz rosu. Fix pe acelea a trebuit sa le facem . Reteta am gasit-o www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17841/Moristi/" target="_blank">aici, in caz ca mai sunt interesate , ies ff fragede.
Acum mi s-au taiat picioarele si puterile in fata calculatorului, de-abia astept sa vad si pozele .
Cu ne-relaxarea la bb1 si relaxarea la bb2: asa e mersul lucrurilor! N-o poti avea pe a doua fara prima. De ce era intotdeauna primul nascut mostenitorul imparatiei, iar cel de-al treilea plin de calitati si reusea sa invinga singur toate greutatile ?!?!
Iar cu decembrie... de vreo 10 ani de zile ma iau de cap ca iar n-am reusit sa termin treburile, cumparaturile si mai ales cadourile pana sa inceapa nebunia . Saptamana aceasta am cautat in zadar mofturi de care pana acum erau pline magazinele: strampi pentru rochita, balerini, pantofi pentru serbare...
Dar la anu' de 1 dec sigur voi fi gata cu pregatirile !