***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)
Raspunsuri - Pagina 9
crissy77 spune:
Hi, hi, hi si ha, ha, ha
Mi-am luat ceai de cozi de cirese si matase de porumb (2 in 1), 2*pi e la lab. deja, eu ma simt mai bine, durerea s-a atenuat.
feli, madau, sanatate! Si anda si Ina sa vina cu vesti bune despre poet si Bobi.
corap, am dus la Synevo, astia fac si antibiograma in caz de gasesc ceva.
crissy77 spune:
La cat m-am stresat si eu cu Elise si la cat de usor mi se pare cu Beatrice, inteleg de ce vrea Lavi sa-l faca si pe 3
lavi02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 La cat m-am stresat si eu cu Elise si la cat de usor mi se pare cu Beatrice, inteleg de ce vrea Lavi sa-l faca si pe 3 Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Crissy, absolut mortale si minunate fetele tale! sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!
Acusi vine primavara si bagati si voi o iesire cu cortul in 4
Ar trebui sa avem direct al doilea copil, adica primul sa fie al doilea, sa avem de la primul calmul si seninatatea si capacitatea de a ne bucura pe care o aveam la al doilea. La primul suntem prea stresate. Cel putin eu asa am fost.
Meemsy se cheama anxietate anticipativa, am citit zilele astea despre, si cica e chiar benefica pt creierul nostru. Ne ajuta sa facem fata dezastrelor.
Pe de alta parte, sa nu o luam chiar razna de tot.
Mama ta cum a fost diagnosticata, la eco/mamografie? Sau a facut deja operatie? Daca nu, au programat operatia?
corap spune:
'neata, fetelor!
crissy, bine ca te-ai reparat cat de cat :)
meems, frumoasa petrecerea! si rianna seamana atat de mult cu tine!
cat despre naturiste - eu iau ceva numit cordyceps - am mai scris la un moment dat. uite-aici un link mai relevant http://www.drugs.com/npp/cordyceps.html
la inceput nu am observat vreo imbunatatire, dar acum parca are ceva efect (mai ales ca m-am lasat si de baut cafea). n-am niciun side-effect din ce scriu astia pe net, doar la inceput am fost somnoroasa rau (cu toate ca eram in epoca in care inca mai beam 5 cafele pe zi).
iti tin pumnii sa iti revii . Multa sanatate parintilor tai!
lavi, ce faceti in vacanta? duci fetele la Alba sau mai stati prin city?
a... nu v-am spus ca anais nu mai vrea la gradinita cu show in fiecare dimineata
gata, fug la munci...
corap spune:
tot io, ca pierdusem deja subiectul... ce faceti, fetelor? la cozonaci?
eu sunt happy ca am cumparat o carte - adica aceasta la super - pretul de 55 de lei. si merita fiecare banut
(desigur, am mai cumparat si alte carti iar )
mihaela_80 spune:
corap, si eu am asa un dictionar vizual (cu denumiri in 5 limbi) si e cea mai folosita carte a familiei, iar maya a invatat multe notiuni de acolo. mereu o luam din biblioteca atunci cand ne plictisim, eu sau ea.
cristina, dulce tare beatrice a voastra, mi-a placut filmuletul.
meems, sanatate multa parintilor tai, si tie multa putere sa le insufli in continuare optimism!
felicia, vindecare rapida! urat cu pneumonia, menajeaza-te mult si mai ales mult timp dupa ce trece, ca are grad de recurenta mare, din cate stiu eu.
a, tot voiam sa te intreb, mara, cum e cicatricea, i-a trecut, se vede inca?
alina, dulce tare missa2, ce zice Amalia de ea? scuze daca ai scris deja, au mai fost perioade cand nu am citit.
noi suntem bine, pt o perioada in germania, pana termina sotul meu un proiect. si ne-am luat pisica :) e foarte dulce si cuminte (nu e pui, are un an) si-a dorit maya f tare si n-am gasit suficiente motive sa nu-i iau. am luat o manusa de periat speciala si nu lasa par aproape deloc, si era invatata la ladita, nu am avut nicio problema cu ea. si sta mereu pe langa noi, mi-e foarte draga.
dimineata sta la mine in brate cat imi beau ceaiul, vreo doua ore inainte sa se trezeasca ei, sunt momentele mele de liniste, auzisem ca sunt relaxante pisicile dar nu chiar asa :)
anda77 spune:
bravo mihaela pentru adoptia pisicii! va urez clipe indelungate de rasfateala -pufuleala. e motan sau pisica?
e un concurs pe desprecopii. simplu, sa spui unde vrei sa petreci Craciunul. se poate castiga un expresor sis e trage la sorti. poate castiga una dintre noi. o sa scriu si eu aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158988&whichpage=20
nic e inca pe antibiotic deci nu e relevanta starea lui. vom vedea pe liber ce se mai intampla.
Ina869 spune:
Va pup fetelor!
Noi tot in carantina sintem, s-a facut bine Bobby, acum zace Rachie . am fost cu ea la dr,i-a luat un exudat, mi-a aratat niste puncte albe de puroi, daca nu-i trec febra si starea de rau mergem pentru antibiotic, deocamdata sintem pe tylenol de trei zile.
cel mai rau imi pare ca lipsit de la scoala si au avut niste activitati deosebite de sfarsit de an, si asta-seara la fel la balet, eh, vorba lui taica-su, lasa, draga, ca vor fi si anul viitor.
Am intrat ca mi-era sa nu pierd iar vreun sarbatorit, asa ca trec pe baricade si-i urez frumoasei Miruna sa aiba o zi speciala ca ea, sanatate, sa fie inconjurata mereu de parintii ei care o rasfata si o iubesc.
Mada, sa-ti traiasca fotomodela! si poate urmeaza si fotomodelu'
ma duc la oile -pardon! - bolnava mea pina nu trezeste toata casa.
sanatate tuturor!
madau spune:
Ina multumesc pt urari . Sanatate Rachelinei!
Miha sa va traiasca noul membru al familionului si la cat mai multa rasfateala
Feli si tie iti dorim sanatate, ai mare grija de tine!
Ma duc sa-mi trezesc sarbatorita si sa ne pregatim de gradi. Ieri am avut o zi full, a avut serbare la gradi, fugi dupa tort, fugi dupa cadou, am fost franta de oboseala. Azi va fi idem, ca are lectie deschisa la balet diseara.
Pup...ma intorc la nascut
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
meems spune:
Mirunici-pogonici, sa ai o zi deosebita, sa te bucuri de multa, multa atentie si afectiune, sa ramai mereu la fel de dragalasa. La Multi Ani!
Madau, sa-ti traiasca printesa draguta foc!
Corap, multumesc de detaliere! Am sa ma documentez.
Chiar crezi ca Rianna imi seamana? Mie mi se pare ca e leita buna-sa (adica soacra-mea).
Lavi, maica-mii la mamograma i-au descoperit nodulul cu pricina, s-a dus la dr dupa ce-l simtise ea acolo. Inca nu e programata la operatie, joi are programare pentru o a doua opinie.
Crissy, ce frumoasa e Bea!!! Pe bune. O scumpete de fetita. Mi se strange stomacul de drag cand o aud cum chitaie si rade.
Alinush, mama draga, pai tu trebuie sa mai faci copii!! Neaparat fete. Sunt superbe ale tale, amandoua!
Anda... putere in continuare, in lupta cu boala. pt Nic.
Craciunul? Cel mai frumos pentru mine ar fi acum sa-l pot petrece in Romania.
Miha80, iar pe plaiuri straine?
Roxi,
Ina, offf... Sanatate multa, multa pentru Rachie. Si are dreptate taica-sau, programe or mai fi si la anu'. Ea sa se puna pe picioare, asta-i mai important.
Maine avem program de Craciun la Rianna la gradi.