Spiridusi de ian-feb.'06 (14) - ***LMA ANGELOS***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu pe aici...Clau a plecat cu baietii sa vada meciul.

I-a luat sanie lui Marco si s-au distrat prin curtea blocului...si s-a dat Marco pe rampa de la garaj cu sania. doamne ce i-a mai placut.
eu la caldurica, cred ca ma gripez.

Edi a cam azi cand a vazut-o pe una la tv. a zis mama si dus la tv....ii e dor de mine, dragul meu. si mie de el...cred ca in weekend ma urc in tren cu marco si mergem la alba.
In rest, toate bune si frumoase...mananca, se joaca, merge si de 3x/zi afara....

Iuliana tare fain trebuie sa arate curtea cu luminitze. si cumnata tot cumpara, metri si metri de lumini...a luat ghirlanfda din carrefour si a pus pe mana curenta a scarii...cica arata super fain.
Marco e suparici ca nu luam brad...pai la ce folos daca plecam? toate ornamentele i le-am dat mamei mele...lasa ca le aduc inapoi si la anul facem bradul de la mos Nicolae...si pana la Craciun se satura de el.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu n-am cum sa ma inzapezesc ca ieri a fost o tentativa de 10 fulgi si cam atat...
Trupa e in forma.Alex nu mai poate de incantare ca i-a facut profa de muzica un CD cadou de craciu.in + a venit si la gradi mosul ca in fiecare an cu o cutie cu dulciuri de la primarie...Primarita nostra(comunista)s-a luptat mult sa obtina titlul "oras prieten al copiilor" de la Unicef, asa ca trebuie mereu sa organizeze cate ceva ca altfel il pierde.
Ieri n-am mai facut lucru manual cu copii ci prajituri.Le-am lasat cuptorul altor mamici si eu am facut salam de biscuiti si rafaello cu ganache de cioco alba, care au avut succes si toti copii se inghesuiau sa le tavaleasca prin nuca de cocos
Giova-cred ca ar aprecia Marco calatoria cu trenul ca sa nu mai zic ca la destinatie va asteapta puiul mic.
Iuliana-Tr sa fie frumos la voi in curte.
Noi inca n-am cumparat bradul si-mi e cumva groaza de mom ca iarasai va tr sa fiu paznic...

Silvia se gandeste la voi si va pupa, dar are ceva pb cu netul is tel...Sper sa le rezolve curand.

Mergi la inceput

Neatza!
Haideti la un ceai cald...sunt -9 grade afara. asta imi zicea Clau, eu nu am iesit inca.
Vreau sa spal mobila din bucatarie azi, asa ca ies doar la pranz din casa. poate se mai incalzeste.

Ana ma bucur ca e in forma trupa. bradul? si mie mi-e groaza de Edi ca-l va trage dupa el. Din ce am inteles cumnata face doar afara(spre dezamagirea lui Marco), asa ca la mama si socrul trebuie sa fim paznici.
Lili super pozele de la serbare. asa decor frumos si modernist nu am mai vazut de mult. se vede ca e tanara educatoarea. ce a primit cadou pana la urma?

o zi faina sa aveti, fug la treaba.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hoo..hoo..hoo!
Vin si eu cu o cafea..chiar si ceai pt cine vrea... cu tinctura de raceala si gripa.
GIO si mie mi-e teama sa nu ma prinda vreo raceala... o fi de la serbare ca s-a cam facut curent, o fi de la gerul de-afara... ca prea a scazut brusc temperatura .

Si mie mi-e o groaza sa pun bradul... de frica lui Cosmin, evident. Eh.. acum si l-o trage odata pe el si s-o potoli. AL meu e eco... de plastic.. nu ma mai indur sa bag natural in casa... se usuca repede ca-i cald in casa, se fac ace pe jos zilnic..plus ca numai d-alea nu manca si Cosmin acum.

Asa...
Iuliana si Gio... nu mai e mult de stat pe jar cu concursul... ce pot sa va spun din "culise" e ca aia 2 de se bat pt primul loc cica s-au TOPIT efectiv de-acum 2 sapt cand i-a vazut Andreea ultima data ... clar ce nu face omu' pt 25.000eur. Cica toti erau cam deshidratati ieri... sa dea cat mai bine la cantarOricum vor fi schimbari spectaculoase deci va puteti uita.Si eu sunt curioasa sa vad cum au vopsit-o aia si cum o vor aranja. Mi-a zis ca a fost la un salon unde e vreo 1000ron vopsitul... pensatul cica vreo 100ron iar intretinerea sprancenelor 50ron.

La serbare a fost f.f. frumos. Decorul amenajat de educatoare beeeestial, pacat ca in poze nu se vede chiar asa de marfa. M-a dat pe spate..ce sa mai. Oricum se vede ca s-a schimbat clasa decand e ea la grupa.. a adus un suflu tineresc.
Cea mai tare faza a fost ca Mos Craciun a intrat pe fereastra (cocotat cu scara la et.1) iar fiu-meu era in extaz cand l-a vazut mai ales ca era fix in fata lui fereastra. Doaaaamne ce s-a mai bucurat.
Se vede claaar diferenta intre fete si baieti... fetele sunt mai constiincioase iar baietii.. praf se plictisisera, nu mai cantau... sa va mai zic ca unii nu isi stiau poeziile... se uitau tot la doamna sa le sufle plus ca baietii nu vorbesc corect. Eu imi faceam griji ca al meu nu vorbeste perfect.... o dar m-am linistit ca am vazut ca majoritatea sunt mai "defecti" decat el. Al meu a stiut poezia...luuuunga... a spus-o clar, fara "sufleur" dar la cantecele era cam plictisit. Si daca nu le-ar fi stiut as fi zis ca nu e pregatit dar clar nu a cantat decat cand isi mai aducea aminte.. in rest il fura peisajul.

Jucariile... hmm... la fetite niste papusi si o trusa de machiaj iar baietilor o masina Toy Story (facatura). A noastra a fost gata rupta, al meu copil a sfasiat cutia asa ca nu o mai puteam duce inapoi sa-i dau in cap cu ea lu' tanti casiera clasei. I-a reparat-o tacxu pana la urma.
Daca doamna casiera are fetita normal ca a luat pt ele ce era mai bun, mai frumos si probabil si mai scump. Ma indoiesc ca masina a costat mai mult decat papusa de le-a mai luat fetitelor si truse de machiaj...da' nah baietii sunt probabil mai "fraieri"...in acceptiunea ei.Nu-i problema ca o sa prospectez piata si tot o sa io dau peste nas candva.
Educatoarei am vazut ca i-au dat un cadou... impachetat cu o decoratiune si o chestie care putea fi o carte sau o cutie cu set de bijuterii si un plic probabil cu bani.

Gata...acum ma retrag un pic pt ca mai am de pregatit pe-aici ceva de papa pt copii si sa strang ceva rufe de-afara...acu' ca doarme picione

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Lili-chiar s-a straduit educatoarea voastra.
IO tot am mesterit si mos craciun i-an trimis lui Alex mesaj ( e in fr, dar va prindeti voi)

Le Père Noël a un message vidéo pour Alexandre

Pour le visionner, cliquez ici :
http://sfr.perenoelportable.fr/visionner/gApIOKzhrS3xeS2b9e2IkQ

Mergi la inceput

vai ana ce mortal este. oare in lb. romana nu este? sper sa ma uit mai tarziu, acum nu am timp sa caut.
Lili super serbare, ce mai. chiar ca se vede ca e educatoare tanara la grupa. Oricum si gradi e misto, grupa arata tare bine.
Nasol cu jacariile, la noi la gradi le cumpara din partea lor cate ceva, la toti la fel...de obicei cate un joculet, puzzle...depinde.
Baieti-fete...nu stiu ce sa zic...la noi la serbare sunt toti la fel....ori stau cuminti, ori se uita care incotro. dar de recitat recita frumos de tot si canta la fel...chiar urla...au impresia ca nu se aud, cred.
astept sa vad concursul...m-ai facut curioasa rau....cum mai 10 mil. un vopsit? 1 mil. pensatul? au instr. de aur sau ce le face? vopsea bio-bio-bio...tine 1 an intreg?????

am impachetat cadourile pt. nasicul mic a lui marco...poate mergem in weekend la ei si am carat in birou la clua jos jucariile pt. edi, ca sa nu le vada Marco.
restul cadourilor le-a dus Clau cand l-a dus pe edi in alba.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Am mai scris 2 mesaje pana acum care vad ca nu s-au trimis
Liliana, acum m-ai facut si mai curioasa
Mai de i-a vopsit cu aur de a costat 1000lei un vopsit
Abia astept sa vad si eu serbarea lui Matei (pe 22 decembrie) ....
Ana, super filmuletul...
Vorba Giovei: nu au si in romana?
Giova...cu trenul eu nu m-as combina ca e frig in tren si nici conditii nu prea sunt

Mergi la inceput

Ana super misto mesajul.

Eu am cadourile imprastiate in toate directiile... prin dulapuri la etaj ca acolo nu are Nicolas treaba, in birou... in camera centralei e pericol daca nimereste ca acolo-s toate dulciurile si cutiile cu puzzle pt 60 copii de la biserica.

Faza e ca maine seara trebuie sa ma apuc sa impachetez turta dulce... nu ma intrebati cum o sa ma ascund de Nicolas. In fine.. i-am cam zis eu ceva cu spiridusii si ajutoarele Mosului, in caz ca ma descopera sa stie despre ce e vorba... i-am zis ca Mosului ii trebuiesc multe ajutoare si ca il putem ajuta chiar noi.
Tambalaul cel mare va fi sambata cand va trebui sa pun totul in pungi si voi avea ceva produse de desfasurat prin mansarda. Acum 2 ani si acum 3 ani cand am mai facut a fost simplu ca era mic si nu intelegea. Cel mai tare a fost acum 3 ani cand a gasit mosii de ciocolata si se juca cu ei.

Pt acasa mai am de prospectat daca ii mai iau ceva... dupa ce ca si-asa era casa plina de n-spe mii de jucarii ... i-a pus "varf" de ziua lui. Mare lucru nu i-am mai luat deocamdata... doar un Joc de Pescuit si cartile care nu au ajuns la timp de Mos Nicolae.
Ar mai fi ceva ce nu a primit de ziua lui... manseta bakuganilor da' vad ca a uitat de ei decand cu Omnitrixul lui Ben10.

Iuliana a primit si Cosmin un Chu-Chu pets... deci facatura lu' Zhu-zhu pets. Nu stiu care e diferenta intre ei... chiar venise baiatul nasilor lui cu unul original si faceau identic doar ca ala original era mai paros .

GIO - lasa mai ca asa sunt "scorurile" la fitze in Bucuresti... io m-am trecut la cartier la buget de maxima criza. Chiar am gasit o tipa care mi-a scos acum o culoare meseriasa si m-a costat mai putin decat atunci cand ma duceam eu cu L-Orealul meu din supermarket

Mergi la inceput

A.. legat de tren...si-al meu vrea de muuuult sa mearga cu trenul. Noi dupa Revelion vrem sa plecam la munte si ma gandeam ca pe el si pe mama sa-i punem la tren... si-asa n-avem loc in masina cu atatea bagaje.

Nu v-am zis faza cea mai tare cu sprancenele... cu tatuajul semi permanent.. costa 8 mil si intretinerea vreo 2,5mil.. asa ca nu si-a mai facut. Merita sa il faca pe banii alora da' cine naiba isi mai permite intretinerea lui.

Mergi la inceput

Lili fitze de fitze dar preturi de capitala. eu de pensat ma fac la salon de cartier 7-8 lei, 15 lei cu vopsit. de tuns ma tund la cea mai tare din Timisoara si mor ca dau 100 lei, dar merit si eu la 4-5 luni.acum o fac mai repede, sa fiu aranjata maine pe serbare si de sarbatori.
De vopsit o fac eu singura, nu pot sa dau atatia bani la coafor. cump[ar vopsea Wella profi si ies ieftin, doar cu 30 lei, nu 100 cat e la salon.
si eu cadourile le aveam la clau la birou, jos...sau prin masina. acum am profitat de drumul la alba si i le-am dat. doar ca o parte erau in dulapul de pe hol acasa si nu i le-am putut da. asa ca am coborat acum la el la birou si le-am pus acolo. sper sa nu mearga in vizita ca le gaseste.
Iuliana pai tu crezi ca merg cu accelerat? ori merg cu Sageata...dar face 5 ore si nu cred ca are Marco rabdare, ori ne duce Clau la arad si mergem cu Intercity care face numai 3 ore si sunt conditii misto. si lui Marco chiar ii place cu trenul...odata a mers numai si-si mai doreste.

gata, merg sa ma pregatesc de oras si ma mai duc la birou 2 masinutze cars pt. copilul nasilor...poate le uitam in dulapul din bucatarie. noroc ca m-am pus sa scot tot din mobila pt. curatat....si tot nu am terminat.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput